Şimdi Ara

Fv4202 orta tanka almaya değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben Fv4202 ingiliz orta tankını almayı düşünüyorum ,sizce nasıl bir tank?

• kötü bir tank değil, ama yeterince iyi de değil. top eğilmesi en iyi olan tanklardan birisi. oynarken bu özelliğini avantaja çevirmek lazım.
  • En çok sevdiğim orta tanklardan birisidir. Çok isabetli ve güçlü bir topa sahip. Oynanması çok zevkli fakat klan savaşlarında hiç kullanılmayan bir tank. Eğlencesine oynayacaksan şiddetle öneririm. Topu en çok eğilen 10T tanklardan. Hulldown işini çok iyi beceriyor. HESH mermi ile hafif tanklara 500+ vurma eğlencesi de başka tanklarda yok.

Fakat bunların dışında max 40km hıza sahip. Çok çabuk hızlanıyor fakat 40'ı geçemiyor. Bu nedenle biraz yavaş kalıyor. Ön plaka zırhı dışında her yerden mermi yer. Geriye kalan zırh tamamen kağıt. Bu nedenle artylerden tek yiyebilirsin çoğu zaman.

Güzel bir mürettebat ile harika işler yapabilirsin.

Cromwellden sonra Comet ve Centurion yolları biraz değişik gelecektir. Alışman gerek. Mantığını çözdüğünde oynanması çok zevkli tanklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zevkli med yollarından bir tanesidir. Özellikle cromwell ve comet oynadıktan sonra seriyi daha da beğenmeye başlıyorsun. Beni en cok şaşırtan tank ise Centrion 1 olmuştu. Gerek kamuflajı gerek hulldown u gerek penetrasyonu gerçekten başarılı.
    En iyi ağır tank
    12 yıl önce açıldı
    top-tier üniversite şart mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir bilgiye göre büyük iğtimal tier 8 premium tank olacak kendisi

ben bu bilgiye güveniyorum olacak
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.