Şimdi Ara

FÜZE TARZI PATRİOT+XBLK 2,6 V İLE 280 MHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm millet.misafirlikten gelince dur bi dalayım biosa dedim.voltajı 2,6 ya düşürdüm timinglere dokunmadım.fsb yi 280 e çıkarttım.açtı alet be.ss leri koyuyorum.PCMARK2005 10 TESTİ YAPARKEN SALAK GİBİ ABORT DEDİM.Bİ DAHA YAPMAYA ÜŞENDİM.bu ramler harbi patriotmuş.saddamın eskilerinden galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 14 Ekim 2005, 1:17:24 >

• buda cpu

• Bence normal. Benim RAM'ler 2.9V ile yapmadığı değeri 2.7V ile yapıyorlar. İlginç ama gerçek.
  • ram bu işte bizde twinmoslarla 240 fsb yapmaya çalışıyoruz ama nafile
  • @tristam banada ilginç geldi o yüzden paylaşmak istedim.dfi-street te millet patriot için o/c database yapmış.gördüm ilginç geldi deneyim dedim.inanasım gelmedi.oldu da.
  • Benim corsairler seninkini döver.voltaja dikkat.Bu arada 280mhz de senin patriotlar biraz sıkıntıda gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Benim corsairler seninkini döver.voltaja dikkat.Bu arada 280mhz de senin patriotlar biraz sıkıntıda gibi.

zorlamıyorum dostum yavaş yavaş alıştıra alıştıra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzamdaki sistem sadece kasper ve ms n kapalı 33 sn alıo imzadaki oc oranıyla

ramler 2t olmasın!!!
  • hayır 1t özellikle ona baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

imzamdaki sistem sadece kasper ve ms n kapalı 33 sn alıo imzadaki oc oranıyla

ramler 2t olmasın!!!

280mhz o zamanlamalarla 1T 33sn pi gayet normal.
  • Adata 2.7 V ile sonuç bu! ramler 2x256 lık ddr566

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

ram bu işte bizde twinmoslarla 240 fsb yapmaya çalışıyoruz ama nafile

tabi:P
    anakartı degiştirdin başladın o/c a şimdide ram yetmiyor dimi.
  • ram yeter işlemci yetmez ,işlemci yeter board yetmez
    ,
    en zayıf halka
    ,
    nolacak bu OC milletinin hali
  • Biri corsair mi dedi baktım millet corsairleri yarıstırıyor yine ben geri kalmıyım dedim olesine alınmıs bir resim arkadaslar yani forumu okudum bi hafif gaz verdim ama arkadasın corsairi 2.50v ile gayet guzel gitmis ben denemedim ama biarada deneriz dusuk voltaj ramler def voltaj ile alnmıstır resimde goruldugu uzre

SAYGILARLA

• quote:

ramler 2t olmasın!!!

başka bir yerde açıklamasını göremedim 1t ile 2t arasındaki fark tam olarak nedir.??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

quote:

ramler 2t olmasın!!!

başka bir yerde açıklamasını göremedim 1t ile 2t arasındaki fark tam olarak nedir.??

aynı cevabı bende epeydir merak ediyorum

+ Patriot larınız çok güzelmiş de onlara güç yetmiyo yaw..
  • quote:

quote:

ramler 2t olmasın!!!

Ramleri rölantiye alıyorsunuz denebilir.Şöyle bir örnek veriyim.1T yi 5. vitesle giden bir araba olarak düşünürsen 2T ile 4. vitese bile takamayıp hep 3.viteste gidersin. Gerçi bu olay anakarttan anakarta bayağı farkedebilir.Misal epoxta daha az hissedilirken Abitte oldukça fazla performans kaybı oluyor.Diğer anakartları bilemiyorum tabii.Everest belek yazma değerlerini 1T ve 2T olarak deneyin farkı görebilirsiniz.

• arkadaslar ramler hakkaten ucuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

quote:

ramler 2t olmasın!!!

Ramleri rölantiye alıyorsunuz denebilir.Şöyle bir örnek veriyim.1T yi 5. vitesle giden bir araba olarak düşünürsen 2T ile 4. vitese bile takamayıp hep 3.viteste gidersin. Gerçi bu olay anakarttan anakarta bayağı farkedebilir.Misal epoxta daha az hissedilirken Abitte oldukça fazla performans kaybı oluyor.Diğer anakartları bilemiyorum tabii.Everest belek yazma değerlerini 1T ve 2T olarak deneyin farkı görebilirsiniz.

arkadaşım saol teşekkür ederim bir sorum daha olacak benim makina 1T de açılmıyor warning cpu frekans falan diyor 1T yapabilmem için biraz fsb yi düşürmem mi gerekiyor acaba...??

• @xl_ocean Kingstonlar kolay kolay 1T ile yüksek FSB yapamaz hatta imkansız

@Zeus aban ram lere 290FSB bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.