Şimdi Ara

Futsalda önemli olan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın okulumuzda futsal takımı seçmeleri var ve bu seçmeler için başvurdum.

Şimdi ben normal futbolu fazla kilom olmasına rağmen iyi oynarım ve çok hızlı koşarım kimse ilk görüşte bu kiloyla hızlı koşamazsın diyor ama koşunca helal diyorlar ama tek kötü yanı hemen yoruluyorum yani 10 dk 15 dk sonra falan , futbolu çok severim zaten futsalda futbolun salonda oynanan şekli sanırım

Şimdi yarın ki seçmeler için oynarken nelere dikkat etmeliyim, futsalda pas yapmak mı önemlidir , bireysel oynamak mı?

Kurallar arasında futboldan farklı olan bişey var mı?

Not : imlaya dikkat edilmemiştir.

• küçük dokunuşlar, kısa mesafe seri paslar, hızlı bilekler, amatör seviyede en önemlisi dan-dun ile bile olsa topu kale önüne atabilmek, içeriye yerden sert ortalar yapmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

küçük dokunuşlar, kısa mesafe seri paslar, hızlı bilekler, amatör seviyede en önemlisi dan-dun ile bile olsa topu kale önüne atabilmek, içeriye yerden sert ortalar yapmaktır.

Biraz baktımda salon futbolu olunca alan küçük oluyor içeriye yerden sert orta yapmak için büyük bir alan gerekmez mi ? Diğer söylediklerinizi dikkate alıyorum teşekkürler
  • önemli olan insan olmak
  • aksine, rakip köşeye kadar gelebilmiş iseniz bulduğunuz en ufak boşluktan topu içeriye yönlendirirseniz içerdeki o karambol fazlasıyla yararlı olcaktır.
  • Yarın ki seçmeleri yakıcak hoca tecrübeli birisi olsa kesin girme gözüyle bakıyordum ama seçmeleri yapıcak kişi rehberlik hocası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.