Şimdi Ara

futsal için halısaha ayakkabısı aldım kayıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belirttiğim gibi 3 hafta önce falan futsal oynamak için ayakkabı aldım.önümde iki seçenek vardı 1)futsal ayakkabısı 2)halısaha.nedendir bilinmez ama futsal ayakkabısı yerine halısaha aldım.kaymayacağını düşünüyordum fakat kayıyor.e artık geri vermek gibi bi şansım da yok o nedenle kaymasını engelleyecek bir çözüm arıyorum.geçen sene turnuva maçlarını başka bir okulda yapmıştık.zemin parke tarzı bişeydi ve çok kayıyordu.onun için ayakkabımınız altına parfüm falan sıkıp bezle siliyoduk.bunun gibi bi çözüm önerisi var mı?ayakkabıyı iki noktadan bantlamak geldi aklıma ama işe yarar mı bilemedim.cevaplarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futsal İçin Halı Saha Ayakkabısı Kullanırken Kayma Sorunu ve Çözümleri

Futsal, hızlı tempolu ve yüksek beceri gerektiren bir spordur. Futsal için özel olarak tasarlanmış ayakkabılar, halı sahaların pürüzlü yüzeylerinde optimum tutuş ve kontrol sağlar. Ancak, halı saha ayakkabısıyla futsalda oynarken kayma sorunu yaşayabilirsiniz.

Futsalda Halı Saha Ayakkabısı Kaymamasının Nedenleri

• Uygun Olmayan Ayakkabı Seçimi: Halı saha ayakkabısıyla futsal oynanmaz. Futsal ayakkabılarının tabanları, halı sahaların pürüzsüz yüzeylerine göre tasarlanmıştır.
    • Aşınmış Tabanlar: Halı saha ayakkabılarının tabanları zamanla aşınabilir ve kayganlaşabilir.
    • Kirli veya Islak Saha: Halı saha kirli veya ıslaksa, ayakkabının tabanları kayma yapabilir.

Futsalda Ayakkabı Kaymaması İçin Yapılabilecekler

• Uygun Futsal Ayakkabısı Kullanın: Futsal için özel olarak tasarlanmış ayakkabılar, halı sahaların pürüzlü yüzeylerinde maksimum tutuş sağlar.
    • Tabanları Temizleyin: Ayakkabıların tabanlarını düzenli olarak temizleyin. Kir ve toz, tabanların kayganlaşmasına neden olabilir.
    • Kaymayı Önleyici Sprey Kullanın: Ayakkabıların tabanlarına kaymayı önleyici sprey uygulayın. Bu spreyler, tabanların daha yapışkan hale gelmesine yardımcı olur.
    • Sahayı Kontrol Edin: Halı sahanın temiz ve kuru olduğundan emin olun. Kirli veya ıslak saha, ayakkabının kaymasına neden olabilir.
    • Yavaş ve Dikkatli Hareket Edin: Halı sahalarda hızlı ve ani hareketlerden kaçının. Yavaş ve dikkatli hareket edin, bu sayede kayma riskini azaltabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek futsalda halı saha ayakkabısıyla kayma sorununu minimize edebilir ve optimum performans sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Futsal ne la
  • Parfüm sıkıp bezle sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu biliyorum zaten de daha az masraflı bir yöntem yok mudur diye sordum :) sürekli parfüm sık bezle sil sıkıntılı iş yani.
  • çözüm önerisi olan??
  • Futsal için halı saha ayakkabısı mı Kramponla oynayamazsın knk.Delice kayar Normal spor ayakkabı alıcaktın.Gidip değiştir aldığın yerden.Normal spor al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Ekim 2014; 17:14:05 >
  • Kardeşim ilk kez o ayakkabıyı giydiysen normaldir.2-3 hafta denemeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    krampon değil.halısaha altında ufak tefek çıkıntılar olanlardan.hayır geçen senede halısaha kullanıyodum ama bu kadar bariz bi kayma yaşamamıştım.
  • arkadaşım kullandıkça kayması azalır dedi bakalım azalacak mı.başka bi arkadaşım da altına giymeden önce kauçuk sür dedi ama denemedim henüz.
  • Bende deneyemedim ama futsal ayakkabısıyla halı sahada maç yapılır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ayakkabıcıya gidip altını tıraşlayıp daha sonra oluşan düz tabana bir futsal ayakkabısının desenini gösterip onu yapmasını söyleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.