Şimdi Ara

Futbolda Çok Heyecanlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben u15 klasman lıgınde oynuyorum.antrenmanlarda ve küçük sahalarda inanılmaz başarılı olup tüm hocalarımdan olumlu görüşler alan ben normal maça çıkınca sanki futbolla hiç alakası olmayan enteresan bir kişiliğe bürünüyorum. Maç içinde pas almamak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü hata yapmaktan korkuyorum. Bıktım artık doğru düzgün futbolumu oynamak istiyorum

• AYNI DURUM BENDE DE VAR HOCAM . ŞİMDİ YENİ Bİ YERDE YAŞAMAYA BAŞLADIM olmamasınu umut ediyorum
  • O sorun bende de vardı takımda oynarken şuan halı saha vs. yapıyoruz hiç öyle olmuyor. Sanırım maçın önemiyle alakalı bir durum. Ancak tecrübe kazanmak ile yenilebilir. Bu da çok fazla böyle maça çıkıp, öz güven kazanmakla olur.
  • Tecrube ve özgüven eksikliğinden dolayı kaynaklaniyor. Bir kaç maç güzel hareketler yaparsan heyecanını asarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ bek oynuyorum averaj yapmaya çıktıgımız ligin dibine vurmus takımla oynadığımız maça sonradan girdim ileri çıktım hep hücumu düşündüm 1-2 çalım güzel ver kaç derken hocadan olumlu sözlerde alınca moralım bi yerine geldi. Sonrasında kulubedeki kurtarıcı gibi oldum biri kotu oynasın, sakatlık vb. olsun mevkiye bakmadan beni alırdı ve yine öyle bi maçta 3-2 yenildiğimiz maçta sonradan girip gol attım 3-3 bitirdik maçı ancak o golden sonra sanki herkes benden bişey bekliyomuş gibi hissettim pas atamaz oldum

edit: sorumluluk almaya korkuyorum sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinse71 -- 8 Eylül 2014; 14:45:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok kötü oyunuyoruz.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.