Şimdi Ara

Futbolcu olmak istiyorum. Hangi bölüme gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar hepinizin tavsiyesine ihtiyacım var ama lütfen ''bırak futbolu ders çalış'' tarzında yorumlarda bulunmayın. Hangimiz hayalinde ki iş,meslek yerine istemediği bir bölümde okumak ister ki ? Tek hayalim futbolcu olmak. Ailemde gerekli desteği veriyor. Sizlere sorum üniversite için hangi bölümü tercih etmeliyim. Çoğu kişi Besyo diyor. Ama bu bölüm hakkında hiç bir bilgim yok. Besyo'dan futbolcu olunur mu arkadaşlar ? Üniversitenin İstanbul da yada Ankara da olması çok önemli. Aynı zaman da okula ve kulübe gideceğim. Besyo için özel yetenek sınavları var diye biliyorum ama dediğim gibi hiç bir bilgim yok. Ygs türünden kaç puanla alıyorlar vs tavsiyelerinizi özellikle Besyo okuyan arkadaşlardan bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbolcu Olmak İçin Hangi Bölüme Gitmelisiniz?

Futbolcu olma hayaliyle yanan sizler için, hangi bölümleri seçerek bu hedefinize ulaşabileceğinize dair detaylı bir rehber hazırladık.

Lise Eğitimi:

Futbolcu olmak için özel bir lise bölümü bulunmamaktadır. Ancak spor eğitimine ağırlık veren spor liselerini tercih ederek temel fiziksel becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Üniversite Eğitimi:

Futbolcu olmak için üniversitede Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) Futbol Antrenörlüğü bölümüne gidebilirsiniz. Bu bölümde futbolun teknik, taktik ve antrenman yönlerini kapsamlı bir şekilde öğreneceksiniz.

BESYO'dan Futbolcu Olunur mu?

BESYO'dan mezun olmak, sizi profesyonel bir futbolcu yapmaz. Ancak bu eğitim, futbolcu olmak için gereken bilgi ve beceri temellerini sağlar. Okul takımlarına katılarak, yeteneklerinizi geliştirebilir ve profesyonel takımların dikkatini çekebilirsiniz.

Kadın Futbolcu Olmak İçin Hangi Bölüm Okunmalı?

Kadın futbolcular için de BESYO'nun Futbol Antrenörlüğü bölümü uygun bir seçenektir. Bu bölümde, kadın futboluna özel antrenman yöntemleri ve taktikler hakkında bilgi edineceksiniz.

Üniversitede Futbolcu Olunur mu?

Üniversitelerde futbol takımları bulunmaktadır ve bu takımlarda oynayarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Ancak üniversite futbol takımları, profesyonel liglerdeki takımlarla aynı seviyede değildir.

Futbolcu Olmak İçin Hangi Üniversiteye Gitmek Gerekir?

Futbolcu olmak için hangi üniversiteye gittiğinizden çok, üniversite takımında gösterdiğiniz performans önemlidir. Güçlü bir üniversite futbol takımına sahip okulları araştırmanız ve bu takımlara katılmaya çalışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Futbolcuların %90 ı ilkokul mezunudur. Okul falan okumucaksın tabiki. Doğru sağlam bir torpil bulmaya git. İyi de oynuyorsan işin kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besyo spor yöneticiliği vs

• Gastronomi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Futbolcuların %90 ı ilkokul mezunudur. Okul falan okumucaksın tabiki. Doğru sağlam bir torpil bulmaya git. İyi de oynuyorsan işin kolay

Yinede elimde diploma olsun istiyorum. Mülakat haricinde ygs ilede alınıyor herhalde besyo'ya biliyor musun ?
  • İlhan cavcava git :D Şaka bir yana Besyo tabii ki, oynadığın lige göre + puan da geliyor.

• Futbolojiye gitmen lazım önce sonra yüksek lisans yapma şartı var yoksa topa vurdurmazlar adamların yanında koşarsin sadece zor bir bölüm seni bekliyor ama insan isteyince her şeyi yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

İlhan cavcava git :D Şaka bir yana Besyo tabii ki, oynadığın lige göre + puan da geliyor.

Peki Besyo'ya girmek için ygs'de alınan puan önemlimi yoksa sadece mülakatlamı girebiliyoruz
  • Besyo hakkında baya bilgi sahibiysen mesaj atabilir misin hocam ben atamıyorum da sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caballero2123 -- 2 Aralık 2015; 2:24:06 >
  • Ofsayta giriş dersi varmış çok zormuş geçerim dersen hedefinden vazgeçme

• Ben sana söyliyim. Futbolcu olmak kolay değil hele ki türkiyede. Torpilin olmadıktan sonra boşa kürek çekersin. Besyo içinse barajı geçmen yeterli

• 2 yıllık hukuk

• quote:

Orijinalden alıntı: caballero2123

quote:

Orijinalden alıntı: [Naylon Branda]

İlhan cavcava git :D Şaka bir yana Besyo tabii ki, oynadığın lige göre + puan da geliyor.

Peki Besyo'ya girmek için ygs'de alınan puan önemlimi yoksa sadece mülakatlamı girebiliyoruz

Ygs+özel yetenek sınavı var.Önceki başarılarına göre de puan veriyor. Araştırırsan formülünü görürsün.

• Tıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam kaleci olmak istiyorsan kalecilik myo okulu var iki yıllık. Forvet olmak için maalesef 4 yıllık tutturmak lazım (dh mizaj)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.