Şimdi Ara

Futbol topu tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim buradaki YKM den önce bir Nike Süper Lig topu aldım.1 ayda çiviye girdi patladı.Daha sonra yine aldım Süper lig topu buda sivri bir yere girdi patladı ( 4 saatte ).
    Sizce hangi marka ve modelinden top almam lazım ? Çiviye ve sivri şeylere dayanıklı top.Öbür toplar demire giriyordu birşey olmuyordu.Ancak çiviye gelince fıssss.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Futbol Topu Tavsiyeleri

Futbol topu seçmek göz korkutucu bir görev olabilir, ancak doğru topu seçmek oyun deneyimini önemli ölçüde artırabilir. İşte futbol topu seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler:

• Malzeme: Futbol toplarının farklı malzemelerden yapıldığını bilmelisiniz. PU (poliüretan) toplar, dayanıklılık ve tutarlı performans sunarken, PVC (polivinil klorür) toplar daha uygun fiyatlıdır ancak daha az dayanıklıdır.

• Dikiş: Futbol toplarının dikişleri topun kalitesi ve dayanıklılığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. El dikişli toplar en üst düzey toplar olarak kabul edilir ve makine dikişli toplara göre daha yumuşak bir dokunuş ve daha iyi bir uçuş sunar.

• Boyut ve Ağırlık: FIFA standartlarına göre, yetişkinler için resmi futbol topu boyutu 5'tir ve ağırlığı 410-450 gramdır. Ancak, daha küçük veya daha büyük toplar da mevcuttur ve kullanım amacınıza bağlı olarak en uygun boyutu seçmelisiniz.

• En İyi Futbol Topu Markası: Nike, Adidas ve Puma gibi tanınmış markalar, kaliteli ve güvenilir futbol toplarının üretiminde öncü isimlerdir. Bu markaların toplarını seçerek, üstün performans ve dayanıklılık beklersiniz.

İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak ve kaliteli malzemeler ve işçilik sunan saygın markaları tercih ederek, oyun deneyiminizi geliştirecek mükemmel futbol topunu bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biz iğneyle top patlatmıştık...

sen bedenden dön sınıfta top oynamaya devam et at panoya panoda da iğneler var çat birine saplansın...
  • o değil insan uyuz oluyor 4 saatte güm birde 3 saat sürmüştü gidiş geliş alması fln
    sonra güm çivi veya sivri birşey
    Kaliteli bir top lazım... :)
  • Adidas Tango al

Nike alma toplar çok dandik oluyor hemen üstü yırtılıyor v.s

Futbol topu tavsiyeleriniz
  • adidas fevernova
  • İki topuda buralarda bulacağımı zannetmiyorum.
    Başka önerisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 16 Nisan 2007; 21:33:38 >
  • ???????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    FUTBOL MU? // BASKETBOL MU?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka öneri yok mu ?
  •  Futbol topu tavsiyeleriniz

hiç oynamadım ama süper göünüyo
  • bizim zamanımızda mikasa vardı kaya gibidi vallaa. şimdi varmı bilmiyorum ama bulabilirsen mikasa al adidas madidas hikaye onun yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

bizim zamanımızda mikasa vardı kaya gibidi vallaa. şimdi varmı bilmiyorum ama bulabilirsen mikasa al adidas madidas hikaye onun yanında

tam ben diyecektim...MİKASA bulursan al...

molten volybol topu var ama futbol varmı bilmiyorum..oda iyi sayılır..
  • Arkadaşlarlar şimdi şöyle bir durum oldu :)
    son patladığım topu aldığımda iyi bir Avrupa oynamıştık.Yani top ayamığa yapışıyordu.Yapabildiğim tüm hareketleri yaptım ( İlhan Mansız'ın Carlos'a yaptığı hareketi tam yapamadım ).Bir kez 3. Birkezde 2. Oldum( Hep kalecinin yüzünden ).Yani sahada uçuyordum resmen.Top ayağımdan çıkmıyordu( kendime has bir iki hareketim var.Yani yapan vardır ama başkasından görüp yapmadığım hareketler var.Ahh ahh o günkü oyunu videoya çekseydim :) . Neyse bu her topta varmıdır bilmiyorumda.Okuldaki selexlerle böyle oynayamıyordum.
    Bakalım Adidas veya Nike almayı düşünüyorum yine ama bu sefer Adidas olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Arkadaşlarlar şimdi şöyle bir durum oldu :)
    son patladığım topu aldığımda iyi bir Avrupa oynamıştık.Yani top ayamığa yapışıyordu.Yapabildiğim tüm hareketleri yaptım ( İlhan Mansız'ın Carlos'a yaptığı hareketi tam yapamadım ).Bir kez 3. Birkezde 2. Oldum( Hep kalecinin yüzünden ).Yani sahada uçuyordum resmen.Top ayağımdan çıkmıyordu( kendime has bir iki hareketim var.Yani yapan vardır ama başkasından görüp yapmadığım hareketler var.Ahh ahh o günkü oyunu videoya çekseydim :) . Neyse bu her topta varmıdır bilmiyorumda.Okuldaki selexlerle böyle oynayamıyordum.
    Bakalım Adidas veya Nike almayı düşünüyorum yine ama bu sefer Adidas olabilir.

Top oynamak için süper bir modele gerek yok.Ağır, iyi şişmiş ve düzgün şekilli bir topu yerinde kullanırsan sorun yaşamazsın.Çim saha topuyla betonda oynanmaz..

• O toplarla betonda oynarsanız dikişli olduklarından 2. günde haşat olur.Kaliteli yapıştırma olanlardan almak gerek.Voit toplar vardı taş gibi, tam beton için.Biraz sertti ama deforme olmazlardı.Ufacık veletken,topa sert vuracam diye ayaklarım kıpkırmızı olurdu.Kaleciler için daha kötü tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

adidas fevernova

• 2002 yılında fevernova almıştım oynamaya kıyamamıştım evden dışarı çıkmamıştı
  • Kames vardı plastik top kaya gibi
  • Bizim burda çim saha mı var .
    Mecburen belediyenin yaptığı toprak sahada oynuyoruz.Fevernove ve almanya2006 topu güzel gözüküyor.Nike'dan vazgeçtim.Neyse bu ikisini bulamazsam almam büyük ihtimal.Patlayan topun içine plastik top koyarız.
    Birde her top aynı değil bence.Her top farklı.Selexlere iyi vuramıyorum.Ayağıma oturmuyor.Ama selexdi galiba kırmızı onlarla oynadığımız maçlarda güzel oynuyorum( Ne acayip insanım ).Bunlardan dolayı almak istiyorum sağlam güzel bir top.
    Neyse konu bitti ama yeni toplar bekliyoruz :)
  • belki sana bişe bilmiyomuş gibi gelebilir ama en sağlam top mikasa dır biraz sert olsada üstünden silindir geçmedikçe patlamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.