Şimdi Ara

Futbol Tarihinin Unutulmaz Sözleri !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo.'' Zidane

"Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu." Ronaldo

''Kendisine "Gay misin ?" diye soran bir gazeteciye Zlatan İbrahimovic'in cevabı: "Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım gay miyim." İbrahimoviç

"Futbol istatistikleri mini eteğe benzer. Birçok şeyi gösterir ancak asıl merak edileni göstermez." Alex Ferguson

"Aslında her şeyden biraz var Türk futbolunda. Ama hiçbir şeyden tam yok" Gullit

"Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi." Balotelli

"Manchester United’ın 40 yıldır evinde yenilmediğini söylüyorlar. Yenilmezler tabii daha önce Fenerbahçe ile hiç oynamamışlar" İsmail Kartal

"Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbirleriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmadım." Totti

"Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardı. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeğe ihtiyaç var." Hagi

"Ben size gol sözü vermiyorum. Ama ertesi gün bir "beyaz" gibi yaşamak isteyen "siyah" kadar koşacağım sahada." Etoo

"Avrupa'ya gitmek öyle kolay değil. Bayern Münich beni alacaktı, adamlar beni bir araştırmışlar, almaktan vazgeçtiler." Sergen

Kaynak :https://onedio.com/haber/futbol-tarihinin-unutulmaz-sozleri-75353?media=511795f44dc44dd021000010#

• Bittik biz, bittik beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 17 Mart 2017; 20:23:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu hakkı deği... dolduuuuuuu

doldu hocam doldu
  • ismail kartalı gördüm bastım eksiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahce:6-Galatasaray:0 macindan sonra;

Ümit Karan: "Maç sonrası Fatih hocayı beklerken korkuyorduk kapı açıldı ve 'Bravo yine tarih yazdınız o... çocukları' dedi kimsede çıt cıkmadı"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.