Şimdi Ara

Futbol taktik tartışma alanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar burda büyük takımların hem yerli hem yabancı ve teknik direktörlerin taktik teknik düzenleri sistemleri nasıl oynadıkları hakkında tartışalım istiyorum öncelikle ben başlayayım:

    juventus: kapalı catanacio savunmasıyla başlar ve geçiş oyunu oynar set hücumlarını da iyi yapar ve yüklendiğinde fena boğar ve kaptırdığı yerde anında şok pres (gegenpres) yapar ve rakibi bezdirir.

    sizler de bildiğiniz takımları bu şekilde analiz edebilirsiniz.



  • jose mourinho ; san marino ğibi top oynatır, sahadaki tek amacı defans yapıp şansa ğol atmaktır, sürekli ağlar, ondan başka herkes suçludur, en büyük özelliği bala kazandığı maçtan sonra şov yapmasıdır ve kaybedince fi tarihinden kalan başarılarını anlatır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l053r

    jose mourinho ; san marino ğibi top oynatır, sahadaki tek amacı defans yapıp şansa ğol atmaktır, sürekli ağlar, ondan başka herkes suçludur, en büyük özelliği bala kazandığı maçtan sonra şov yapmasıdır ve kaybedince fi tarihinden kalan başarılarını anlatır.
    katılıyorum ama klopp onu çürüttü, onun enfes gegenpress ve geçiş oyunu akıl almaz bi çağ açtı. siz favreli dortmund tuchelli psg zidane lı real ve pochettinolu tothenam ım nasıl oynadığını biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.