Şimdi Ara

FUTBOL SORUNU NE OLCAK BENİM SONUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımın her yerinde futbol bıktım artık yeter ulan oynayamıyom beceremiyom ne voleybol ne futbol ne basketbol ne yapıcam ben lanet olsun be doğduğum güne mahallede dışarı çıkym çocuklar top oyna diyolar 5 yaşındaki çocuktan çalım yiyorum kaleye attığım top arkama gidiyo bazen boşa kaçıyo basketbol dersin onu hiç beceremem boyum 160 yaşım 15 kilom 43 ve arkadaşlarıma çok eziliyom boy sebeyile beni çocuk olarak görüyolar ne yapayım ben

• Oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayata gülümse
  • ne oynamamamı ne yani herkes top oynayıp voleybol oynaken ben banktamı oturayım okuldada aynı sorun var beden eğitimi dersi :(((((

• konu csb nickin scorpion94 bu da demek ki 1994lüsün başarısız bir trollük denemesi
  • Bu gece ne saçma konular açılıyor noldu birden herkese
  • TROLMÜ ONE LA NE DİYON SEN S:dSADSADSAD BEN 99LUYUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Benim sorunum ne?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede var bedende ogretmen oy alarak oynancak oyun seciyor herkes futbol bende kenarda oturayim nolcak bizim halimiz

• CRAYZ TAM BENİM KAFA ADAMLAR FUTBOL DİYO BENDE KIZLARLA KALIYOM KAZİRMA %0 OLUYO
  • Sende ilgi duyduğun şeyleri yap mesela bende futbo basket voleybol iyi oynayamam ama onlarda benim ilgi duydugum şeyleri iyi yapamazlar bunun gibi düşün hiç üzülme yani herkezin yapamadigi şeyler vardir onlarda senin yapamadiklari yapamiyolar hayata böyle bak biraz

• ÇÖZÜM BODYBULDİNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip1234

Sende ilgi duyduğun şeyleri yap mesela bende futbo basket voleybol iyi oynayamam ama onlarda benim ilgi duydugum şeyleri iyi yapamazlar bunun gibi düşün hiç üzülme yani herkezin yapamadigi şeyler vardir onlarda senin yapamadiklari yapamiyolar hayata böyle bak biraz

SAĞOL KARDEŞ MORAL VERDİN BİRAZ AYNEN DEDİĞİN GİBİ BENİMDE EL BECERİLERİM OLDUKÇA FAZLA ONLARDA BENİM KURDUĞUM DEVRELERİ YAPTIĞIM MAKETLERİ TAMİR ETİĞİM RADYOLARI YAPAMAZLAR

• Ben iyi oynarım valla ha ronaldo ha ben ha pirlo ha ben ben daha iyiymdir orası ayrı tabi
  • Çıkart masaya vur .
  • Bide derslerin kötüyse yandın

• Derslerim geçen sene çok iyidi ama bu sene annem ve babam ayrılıyor ne yapcağmı bilmiyom hergün kavga çıkıyo evde bu sene derslerimin iyi olcağnı sanmıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion94 -- 2 Eylül 2014; 16:03:33 >
  • fifa'da başarılı olmaya çalışıp kendini tatmin et
  • kardeş futbolun kötüyse sende oyna kendi başınada olsa oyna bişeyler yap oynaya oynaya gelişir bende eskiden kötü oynardım oynaya oynaya iyi oynamaya başladım sende dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.