Şimdi Ara

futbol, siyaset ve usulsüzlükler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siyasetin futbolla iç içe olduğunun göstergesidir, tayyip erdoğan stadı,koskoca illerin takımları yok birinci ligde ama küçücük bir mahalle takımı var
    ayrıca dünyanın neresinde var belediye takımları, belediyenin hangi görevinin içinde futbol takımı kurmak var, iş adamları belediye'den ihale almak için bu takımlara futbolcu alıyor dünyanın neresinde var böyle bir uygulama
    böyle rezalet işlerin yapıldığı bir ligimiz var, bugün d.bakır da düşse iki takım küme düşmüş olacak üsülsüzlükten vs,
    geçen yıl 3 izmir takımından hiç biri çıkarılmadı, çok güzel stadı var izmir'in ama yoookk biz diyarbakırsporu görücez 1.ligde her maç olaylar çıkacak maçın yarısı yerde yatacaklar,ankaraspor ve i.bb gibi belediye takımları olacak ama koskoca izmirden hiç bir takım olmayacak
    belediye'nin varsa bu kadar çok parası elektriği doğalgazı suyu ucuzlatsın otobüs fiyatlarını ucuzlatsın
    ama yookk bizi soyacaklar onlarla takım kuracaklar büyükşehirleri parselleyecekler

• Bizim millete müstehak.
    Kasımpaşa maçı için Gs'ye 120 TL'den BJK'ye 50 TL'den bilet satılmış.Haksızlık olduğunu söylemek için girdim konuya adamlar provokate etmek için halinden memnun havasına yatıyor.Bundan sonra geberseler umrumda olmaz.
    Melih Gökçek çıkıyor ayda 5milyon vercem Ankaragücü'ne diyor;halkın parasını topçulara yedircem diyor kimse çıkıp birşey demiyor.
    Müstehak böylelerine,müstehak.
  • ehhh arz talep meselesi arkadaş bu milletin çoğu alt gelir gurubunda sosyal ihtiyaçlarını en makul futbol karşılıyo halbuki onlarda biliyo futbolda ne kadar pislikler döndüğünü hele busene bu durum iyice gün yüzüne çıktı. ben aşırı bir trabzonspor taraftarıyım her maçı hemen hemen takip eden birisiydim ama bu sene doğru düzgün maçları takip etmiyorum artık eskisi gibi zevkli gelmiyo bana maçlarda gördüğüm komik hakem hatalarına acayip sinir oluyorum insan diyiyo nasıl böyle hatalar yaparlar diye. bide büyük takımlarda oynayan işi bitmek üzere olan futbolcuları izlemekde bana işkence geliyo adamlar 90 dakika boyunca doğru düzgün koştukları yok bir iki tane iş bitirici hareketlen tüm maçı ipotek altına alıyolar sonra göklere çıkarılıyolar iyi futbol bu ligde yok arkadaş skor futbolu ve futbol dışı konuşmalar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

ehhh arz talep meselesi arkadaş bu milletin çoğu alt gelir gurubunda sosyal ihtiyaçlarını en makul futbol karşılıyo halbuki onlarda biliyo futbolda ne kadar pislikler döndüğünü hele busene bu durum iyice gün yüzüne çıktı. ben aşırı bir trabzonspor taraftarıyım her maçı hemen hemen takip eden birisiydim ama bu sene doğru düzgün maçları takip etmiyorum artık eskisi gibi zevkli gelmiyo bana maçlarda gördüğüm komik hakem hatalarına acayip sinir oluyorum insan diyiyo nasıl böyle hatalar yaparlar diye. bide büyük takımlarda oynayan işi bitmek üzere olan futbolcuları izlemekde bana işkence geliyo adamlar 90 dakika boyunca doğru düzgün koştukları yok bir iki tane iş bitirici hareketlen tüm maçı ipotek altına alıyolar sonra göklere çıkarılıyolar iyi futbol bu ligde yok arkadaş skor futbolu ve futbol dışı konuşmalar var

aynen katılıyorum zaten ligdeki kötü futbolda aynen avrupaya yansıyor bizim takımlar hiç bir şey yapamadan geldi avrupadan
    gs ve fenerbahçe avrupa'nın orta ayar takımlarına elendi,arda için messi ile kıyaslıyorlar avrupada hangi başarıda önemli rol oynadı,bunu diyen messi hiç izlememiş demeki
    beşiktaş da şampiyonlar liginde sadece mücadele edebildi iyi futbolun i'sini oynayamadı bir beraberlik ve bir galibiyeti de mücadele ederek aldı
    tablo ortada burda bizim takımlar denizliyi kasımpaşayı manisayı vs.. yenince göklere çıkarılıyor ki bu takımları da adam gibi oynayıp yenemiyor kimse
    hepsi senin 1/5 bütçesine sahip takımlar kimi ona bile sahip değil
    daha ligde futbol oynanmıyor ki avrupa da nasıl oynansın oynanmaz tabiki
    türkiye'de alt yapı mı var, şu an klüplerin hepsinde oynayan oyuncular birilerinin torpilli adamları türkiye'de yetenekli adamları futbolcu yapmazlar
    sen sakatlanırsın cebinden ödersin,klüp alır senin bonservisini başka takıma gitmen için 10 milyar ister sen garibansındır veremezsin sonra ne oldu geleceğin messi 'si asgari ücretle işe girdi
    koskoca milli takımın forveti yok, çou bölgede alternatif oyuncu yok
    bugün türkiye'de brezilya,arjantin alt yapı sistemi olsa türkiye dünyanın en büüyk futbol ülkesi olur
    dünyanın en yetenekli oyuncuları bizden çıkar ama her alanda olduğu gibi futbolda çirkin oyunlar ve kokuşmuşluğun çok olduğu bir ortamdır
    bu kafayla bu kadar olur,herkes hak ettiği yere gelir

• Bu ülkede İnönü stadları da var neredeyse her şehirde. Politik görüşünüze uymuyor diye tek taraflı bakmayın olaylara. Yıllarca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor denen bir takımdan haberdardınız sesiniz çıkmadı ama ne zaman beğenmediğiniz yönetimin belediyesine ait 2 takımda süperlige yükseldi sizin de sesiniz yükseldi.

Spora siyasetin karışması tabiki doğru değil ama bunun örnekleri, daha doprusu devlet, şehir, belediye destekli spor klüplerinin örnekleri tüm dünyada mevcut. Sadece bize özgü değiller. Bu ülkede ordunun bile bir spor klübü var.

Keser gibi kendinize yontmayın her durumu...
  • Izmır büyükşehir belediyesine söylenmesi gerekir saolsun başkanımız Aziz kocaoglu bey " ben futbol için ne yatırım yaparım nede paraları oraya yediririm yatırım da yatırım" dedi sayesinde köy gibi yollarda ulasım saglıyoruz metropolitan şehir ama 1 tane yatırım yok 10 yılda metronun 3 te 1 i bitti expo diye tutturdu orayıda alamadık niye ? şehrin adımı duyulmus ya çok büyük oynucaksın duyurcaksın yada futbola yatırım yapacaksın seni tanıyacaklar BUCA , KARSIYAKA , ALTAY ne zor şartlar altında sağlıyorlar bi bilseniz hele BUCA oyuncularının paralarını bile ödeyemiyor bu takım seneye süper lig e çıksa neler olacak.Suç bizim belediyede arkadaş adamlar mahalle takımını cıkardı lige bizimkiler 4 yıldır playoff oynatıp çıkaramadılar. Parasız hiçbirşey olmuyor maalesef suç İzmir'in büyük adamlarının
  • bu olay çıkaranlara neden ceza vermiyorlar ? bu sorunun cevabı türkiyeye has bir durum olsa gerek.hiç duydunuzmu sahaya giren yada sahaya yabancı madde atan bir seyirciye şu şu cezalar verildi. böyle birşey yok.bunu sadece biz mi düşünüyoruz.yöneticilerde düşünüyor.ama vermiyorlar.

bence türkiyede futbol birçok reel problemleri unutturduğu için ve en önemlisi milletin stresini stadyumlarda attığı için birçok şeyi görmezden geliyorlar.yani insanlar sosyal hayatta içinde biriktirdiği hıncı stadlarda atıyorlar.bir nevi stadlar gaz alıyor.böyle olmasa bu hıncın stresi yaratanlardan(siyasilerden) çıkarılabileceğinide düşünüyorlar.

dünyanın her yerinde patagonyada dahi açık bir suç işlense onun bir cezası vardır.ama türkiyede yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berezilya

bu olay çıkaranlara neden ceza vermiyorlar ? bu sorunun cevabı türkiyeye has bir durum olsa gerek.hiç duydunuzmu sahaya giren yada sahaya yabancı madde atan bir seyirciye şu şu cezalar verildi. böyle birşey yok.bunu sadece biz mi düşünüyoruz.yöneticilerde düşünüyor.ama vermiyorlar.

bence türkiyede futbol birçok reel problemleri unutturduğu için ve en önemlisi milletin stresini stadyumlarda attığı için birçok şeyi görmezden geliyorlar.yani insanlar sosyal hayatta içinde biriktirdiği hıncı stadlarda atıyorlar.bir nevi stadlar gaz alıyor.böyle olmasa bu hıncın stresi yaratanlardan(siyasilerden) çıkarılabileceğinide düşünüyorlar.

dünyanın her yerinde patagonyada dahi açık bir suç işlense onun bir cezası vardır.ama türkiyede yok.

Yıllar yıllar önce Ne sağcıyız ne solcu, futbolcuyuz futbolcu! denen gerzek slogan bu nedenle çıkmıştı dostum. Bu ülke sorun çözmek yerine dikkati başka yere çekme konusunda kurulduğundan beri çok tecrübeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Bu ülkede İnönü stadları da var neredeyse her şehirde. Politik görüşünüze uymuyor diye tek taraflı bakmayın olaylara. Yıllarca Gaziantep Büyükşehir Belediyespor denen bir takımdan haberdardınız sesiniz çıkmadı ama ne zaman beğenmediğiniz yönetimin belediyesine ait 2 takımda süperlige yükseldi sizin de sesiniz yükseldi.

Spora siyasetin karışması tabiki doğru değil ama bunun örnekleri, daha doprusu devlet, şehir, belediye destekli spor klüplerinin örnekleri tüm dünyada mevcut. Sadece bize özgü değiller. Bu ülkede ordunun bile bir spor klübü var.

Keser gibi kendinize yontmayın her durumu...

demek barcelona büyükşehir belediye spor var

şaka bi yana

neden kötü örneklere hep emsal gösteririz

bizim altyapı sistemi hangi avrupa ülkesinde var..bi ispanyanın yetiştirdiklerine bak bi fransa bi de ingiltereye bak

hepsi de fersah fersah önde bizden..bizde 30 yaşındaki adamın bilmediği mental olayları ordakiler 18 yaşındayken biliyo

sonra yurtdışındaki maçları izlerken aaaa gol atmak demek bu kadar basit işmiş diyoruz..

sonra serdar taşçı mesut özil gibi adamlar türkiye yerine almanya milli takım formasını giyince hem onlar hem de almanya kötü oluyo..

her yönde olduğu gibi futbolda da sınıfta kalıyoruz

• Sayın Tayyip Bey ve adamları futbola da karışmış herşeye karıştıkları gibi,yakında futbolcuları da gözaltına alırlar Ergenekon'dan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.