Şimdi Ara

Futbol-Kramp-bilen birileri cevaplasın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Halısahada futbol oynarken, bazen (tam olarak da kramp giren durumu hatırlayamamıyorum) sol alt arka bacağımın sanırım kasların olduğu bölüme kramp giriyor. Ama sadece sola giriyor ve maç sırasında yine kendimi bazı pozisyonlarda zorladığımda aynı şey tekrar tekrar oluyor. Acaba bazen maça ısınmadan çıkıyorum ondan olabilir mi? Ama neden sadece solda oluyor.

Yoksa kramp girmiyorda baika bir şey mi oluyor? Sanki oradaki kaslar kitleniyormuş gibi oluyor ve sertleşiyor , neredeyse üzerine basamıyorum. Kramp girdiğinde yapılan hareketi yaparlarsa geçiyor.

Doktor dan önce beliki tıp öğrencisi vardır bir fikir verir diye mesaj atıyorum ya da aynı bu durumla karşılaşmış biri.

Doktora niye gitmiyrsun demeyin zorunlu sağlık sigortası var.

• Aynı şeyi yaşadık kardeşim. Eğer sağ ayağınla oynuyorsan sol bacağın öyle olabilir çünkü güçsüz olduğu için çekmeye elverişli oluyor. Fazla zorlarsan o bacağı gün içinde maçta kramp girebilir( spor okulunda 2 maç üst üste oynayınca bendede kramp girmişti) Buarada ısınmadan topa falan vurma lifler kötü derecede kopabilir ameliyat falan filan kötü olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Aynı şeyi yaşadık kardeşim. Eğer sağ ayağınla oynuyorsan sol bacağın öyle olabilir çünkü güçsüz olduğu için çekmeye elverişli oluyor. Fazla zorlarsan o bacağı gün içinde maçta kramp girebilir( spor okulunda 2 maç üst üste oynayınca bendede kramp girmişti) Buarada ısınmadan topa falan vurma lifler kötü derecede kopabilir ameliyat falan filan kötü olur yani.

Sol ayak kaslarını güçlendirmem gerekir sanırım o zaman.. Sizin yaptığınız bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Aynı şeyi yaşadık kardeşim. Eğer sağ ayağınla oynuyorsan sol bacağın öyle olabilir çünkü güçsüz olduğu için çekmeye elverişli oluyor. Fazla zorlarsan o bacağı gün içinde maçta kramp girebilir( spor okulunda 2 maç üst üste oynayınca bendede kramp girmişti) Buarada ısınmadan topa falan vurma lifler kötü derecede kopabilir ameliyat falan filan kötü olur yani.

Sol ayak kaslarını güçlendirmem gerekir sanırım o zaman.. Sizin yaptığınız bir şey varmı?

Sol tarafı paslarla veya kısa şutlarla güçlendirmeye çalışıyorum ben, Yavaş yavaş sağ ile verdiğim pasların aynısını vermeye başladım, yakında şuta başlıycam.. Ben değil antrenör söylüyor bunları :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol oynayan arkadaşlar yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.