Şimdi Ara

Futbol İzlememekle Övünen Erkek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"futbola bayılmayan erkek" konusundan görebilirsiniz...

Özel hayatlarında atom parçalayanlar futbol izleyenlere işsiz diyor. Online oyunlara paralar yatıranlar iddia oynayanları eleştiriyor. Hayat garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 28 Ekim 2014; 13:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam futbol sacma diye konu acti herkes entellektuel oldu.Kimse futbol maci izlemiyodur simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

Burayı terk et lan ayağımın altına almıyim sen izliyonda noluyo parayı alanlar onlar sanada babayı almak düşer

Adama para vermiyorlarsa burada sana dert olan ne oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burayı terk et lan ayağımın altına almıyim sen izliyonda noluyo parayı alanlar onlar sanada babayı almak düşer

Mantığa bak.

Bu mantıkla ne izlenir merak ettim.

• Futbol toplumların afyonudur.

• Çaya seker atmadıyla övünen kişiyle aynı karakter özelliklerine sahiptir
    Ne yapalım yani plaket falan mı verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİGBOY -- 27 Ekim 2014; 17:11:39 >
  • Futbol izlenmez oynanır. Ha izlemeside ayrı bi zevk ama artık izlemeside görmeside herşey paraya dönmüş.

Lig tv ve iddaa çıktığından beri maç izlemiyorum

Yeni nesile bakın yarısının futbolla alakası yok neden ? Adam kantinten yemeğe para bulamıyor gidip kahveye para verip maç mı izlesin aç karnına

Tekrar ediyorum futbolun önünü tıkayan en büyük sebep lig tv ve idda gibi paragöz kurumlardır

Millette enayi değil kulüpler ve futbolcular milyonları götürcek aç karnına slogan atıp en yakın arkadaşımla kavga edicem yok öyle bi dünya

2 sene önceye kadar iki haftada bir halı saha maçı yapardık kendin oyna kendin izle bundan iyisi yok

Not: Toplumların stresini ve o enerjisini atmak için futbol bir gereksimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal. Boyle bir baslik lazimdi
    Futbol izlememekle ovunulur mu? Ben kitap okumuyom diye ovunuyor muyum hic ayni sey

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Futbol izlenmez oynanır. Ha izlemeside ayrı bi zevk ama artık izlemeside görmeside herşey paraya dönmüş.

Lig tv ve iddaa çıktığından beri maç izlemiyorum

Yeni nesile bakın yarısının futbolla alakası yok neden ? Adam kantinten yemeğe para bulamıyor gidip kahveye para verip maç mı izlesin aç karnına

Tekrar ediyorum futbolun önünü tıkayan en büyük sebep lig tv ve idda gibi paragöz kurumlardır

Millette enayi değil kulüpler ve futbolcular milyonları götürcek aç karnına slogan atıp en yakın arkadaşımla kavga edicem yok öyle bi dünya

2 sene önceye kadar iki haftada bir halı saha maçı yapardık kendin oyna kendin izle bundan iyisi yok

Not: Toplumların stresini ve o enerjisini atmak için futbol bir gereksimdir.

Hocam, bahsettiğin kavga olayını holiganlar yapar ki Allah'a şükür öyle değilim ama arkadaşı kızdırmak vs. bambaşka zevktir. Futbol izlemeyen biri bu keyfi bilemediği için eleştirmeye hakkı yok futbolu. Günümüz de her şey paralı maalesef. Online oyun bağımlıları oynayanlarına para ödemiyor mu? Komiğime giden de böyle tiplerin eleştirmesi. Seni kast etmiyorum tabi ki.

• quote:

Bu mesaja - değil + gelmeli hadi gelsin +lar size güveniyorum futbol sevmeyen dh halkı futbol izleyenler + veya - vermesin + verin isterseniz ama - kesin vermeyin

Bunları adamın önünde söyle önünde.

• Futbola düşkün değilim ve bununla ovunmem ama bence aptal aptal iddia oynayıp bütün futbol maçlarını izleyip övünmekten daha mantiklidir izlememekle övünmek.

• Bu konuda sana katılıyorum

İsteyen izlediğini izlesin zevk meselesi bu. Şimdi bende çıkıp p.orno izlemiyorum izliyenleride anlamıyorum desem hoş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Futbola düşkün değilim ve bununla ovunmem ama bence aptal aptal iddia oynayıp bütün futbol maçlarını izleyip övünmekten daha mantiklidir izlememekle övünmek.

Katılıyorum.Futbolu oynamakla övünürsün tamam ondada sıkıntı yok benim içinde izlemekle övünmek ve izlemeyenleri eleştirmek gerçekten gülünücek birşey adam diyor futbolu izlemeyen erkek mi olur onu söyleyende gidiyor işte stadyumda koltuk kırıyor maç sırasında sahaya şişe mişe atıyor sonra ben erkeğim diye böbürleniyor

• futbol maçı izlemekle övünülmez bence he futbol oynarsın çok iyi bir şekilde övünürsün anlarımda futbol maçı izlemekle neden övünürsün onu anlamam
  • Futbol izlemeyen erkek iliktir

• Eski çağlarda sürekli savaşlar olurdu millet vahşilik içgüdüsünü öyle atardı,şimdi demokrasi,barış diye diye savaşlar azaldı tabi.İçgüdülerini bastıramayacak kadar iradesiz ve sefil kişiler de de gazını statlarda bağırarak veya eylem yaparak atıyor.

Arada bir arkadaşlarla izlersin önemli maçları veya bir halı saha yaparsın,bunlara lafım yok ama taraftarlık beyni uyuşturmaktan başka bir şey değildir.

edit:bir de yukarıdaki gibi "futbol izlemeyen ılıktır" gibi bir önerme verebilecek kadar beyni olan organizmalar ilgilenir anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 27 Ekim 2014; 18:01:43 >
  • basketbol izleyin olum futbol ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerant G kullanıcısına yanıt
    Futbol kadar olmasa da basketbolu da takip ediyorum zaten ben.
  • Adam maç basina trilyonlar alıyor adam parasını alıyor zaten sizde evinizde yanlış vurdu ya öyle vurma diyorsunuz

• Ayni seyi caya seker atmayanlarda yapiyo

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.