Şimdi Ara

FUTBOL+ARABA İŞİ BOŞ İŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • futbolla bayağı ilgilenirdim. gerçi hala ilgileniyorum resmen bağımlısı olmuşum ama boş iş olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

misal basketbol öyle değil. özellikle nba. tamamen şova dayalı. yani izlerken oooo ,ohaaa,yuhhh vs. gibi ruh hallerine giriyorsun. ama futbolda öyle mi? sövüp geçiyorsun.
    futbol boş iştir. ilgimi yakında tamamen keseceğim. ilgilenen adamlarda ağır hanzo oluyor. neyse ki holigan ya da fanatik değildim. adam kendi tuttuğu takımı namusu belliyor. küfür edecek hatta ve hatta birini öldürecek kadar kendini kaybediyor. lisenin başlarında maç izlemeye çok giderdim. ve boş boş küfür eden hanzolardan başkası yoktu. bence tartışılmayacak kadar boş iştir futbol.

aynı şekilde araba da. bir insan bir araba videosunu 1 saat boyunca neden izler ki böyleleri çok. birde takım tutar gibi marka tutarlar. bir insan arabaya neden ilgi duyar anlamıyorum. tamamen boş iştir. avrupa böyle değil. tamam avrupada da futbol hastalığı var ama böyle saçma sapan araba sevdası yok. her sene araba değiştiren mi dersiniz,kredi çekip bir yığın borcun içine girip markalı araba almak isteyenler mi dersiniz ...

ikisi de boş iştir ve bunlarla ilgilenmeyeni erkek olarak görmezler erkeklik o işlerle olmaz koçum..

• futbola boş dedin hadi tamam ama basketbol öyle değil derken kurduğun mantık ne öyle ya????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin kimsenin zevkini eleştirmeye hakkı yok.Futbol da voleybol da basketbol da aynı şey.Adam istediği ile ilgilenir, adam bu şeyle ilgilenirken mutlu oluyorsa banane sanane bizene? Ha dersin ki holiganlık fanatiklik onlar apayrı konular sadece futbolda yok bunlar her yerde fanatiklik ve holiganlığı görebilirsin.

Araba da aynı şekilde, sen dizi izlemeyi seviyorsundur, adam araba ile uğraşıp izlemeyi seviyordur.Belki adamın hoşuna dizi izlemek değil de arabaların torklarına bakmak,kaç beygir olduğuna bakmak, kaç kuruş yakıyor onu araştırmak değerlendirmek hoşuna gidiyordur? Bilemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum bence nba saçmalık adamlar play off için 80 küsür maça çıkıyor sürekli izlemek imkansız

Not: fanatik değilim, basketbolda sadece nba finallerin izlerim.

• Ayrıca bunlara boş iş diyorsun diğer zevk veren tüm aktivitelere de boş iş demelisin kafadan.Film dizi izlemek boş iş, cafede çay içmek boş iş, bilgisayar oyunu oynamak boş iş, arkadaşlarla muhabbet etmek boş iş... Bu böyle sürer gider.Her şeye fayda tarafından bakmayın, adam bunlarla ilgilenirken zevk alıyor demek ki, ben eleştiremem.

• film dizi neden boş? çok kaliteli filmler var insanın ufkunu aşan. dizilerden ise seni sürekli güldüren kaliteli yapımlar var.

kafede çay içmek niye boş. insanlarla konuşmak bu hayattaki en mantıklı iş.

oyun oynamakta boş iş.(online değilse ya da skyrim,witcher gibi yapımlar değilse) onlineden kasıt lol falan değil. haxball gibi oyunlar.

çünkü bunlar sosyalliktir ve insanın içini rahatlar. konuşmak kadar güzel şey var mı? araba izleminin mantığı ne? araba tam boş iştir. futbolda aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

film dizi neden boş? çok kaliteli filmler var insanın ufkunu aşan. dizilerden ise seni sürekli güldüren kaliteli yapımlar var.

kafede çay içmek niye boş. insanlarla konuşmak bu hayattaki en mantıklı iş.

oyun oynamakta boş iş.(online değilse ya da skyrim,witcher gibi yapımlar değilse) onlineden kasıt lol falan değil. haxball gibi oyunlar.

çünkü bunlar sosyalliktir ve insanın içini rahatlar. konuşmak kadar güzel şey var mı? araba izleminin mantığı ne? araba tam boş iştir. futbolda aynı şekilde.

Anlamıyorsun ki.Biz bu dünyaya neden geldik? Tüm zamanımızı dolu dolu geçirmek sürekli kültürlenmek,bilgilenmek için mi? Hayır, tabiki de zevk alacağımız, stres atacağımız şeyler de lazım.Şahsen kitap da okurum, bilimsel makaleler dergiler okurum, dil öğrenmeye çalışırım ama tabiki de futbol da izlerim film de izlerim dizi de izlerim.Sırf bir eylem bana katkı yapmıyor diye ona boş iş diyemem, Demem.Ki zaten zevk veriyor mutlu ediyor bu da bir katkı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav futbolu izleyerek mi stres atıyorsun? oturduğun yerde izlemenin ne mantığı var git oyna.
    arabayı izleyerek mi mutlu oluyorsun git araba sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

yav futbolu izleyerek mi stres atıyorsun? oturduğun yerde izlemenin ne mantığı var git oyna.
    arabayı izleyerek mi mutlu oluyorsun git araba sür.

Biz anlaşamayacağız, o yüzden daha fazla tartışmanın anlamı yok.Ben böyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

futbola boş dedin hadi tamam ama basketbol öyle değil derken kurduğun mantık ne öyle ya????

Basketbol izleyenler futbol izleyenler gibi holigan olmuyor demek istemiş.
  • Halı sahada beceriksiz olduğun çok belli. Futbol sadece futbolu tv'de veyahut stadyumda izlemek değil. Asıl oynadığın zaman zevk alıyorsun. Halı sahada bir takımın varsa ve o takım ile sürekli maç yapıyorsun işte olay budur.
  • Karı kız işi de boş iş ona bakarsan, senin açtığın konular hep karı kızla ilgili oluyor.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Oynayanlara lafim yok hatta araba surenlerede lafim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 9 Aralık 2017; 12:41:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.