Şimdi Ara

FUSİON 1.6 TDCİ lux HAKKINDA?=>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu araçtan almayı düşünüyorum ama okuduğum bazı yorumlara göre aracın eksilerini çıkardım. sizce bunlar doğru mu?eğer öyleyese almaktan vazgeçeceğim.bunun yerine fiesta düşünebilirim.

EKSİLERİ:
    -yol tutuş kötü olduğu söyleniyor.virajlarda çoğu sürücü korkuyormuş.ancak bazıları araca henüz alışamayanlar aracı tanıyamadıkları için korkar diyor
    -iç mekanın dar oldğu söyleniyor
    -içeri rüzgar ve ses aldığı söyleniyor
    -süspansiyonun sert olduğu ve arkada oturan yolcuların rahatsız olduğundan şikayet ediliyor
    -uzun yolda yorucu olduğu söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrakON -- 7 Aralık 2009; 19:20:43 >

• 'emtue' bir ara kullaniyordu saniyorum, foruma girince yardim edecektir.
  • valla hocam test sürüşü yapmıştım almayı düşündüğüm bi araçtı bi zaman...

çok kuvvetli müthiş torku olan bi araç...

genel olarak fusion için eksi diye yazdıklarının hemen hepsi doğru diyebilirim,bi arkadaşımda 1.4 dizel var ondan duyduklarım...

tabi karar sizin...saygılar...

• öyleyse fiesta düşünsem daha iyi olur.çok teşekkür ederim.umarım aynı eksiler onda da yoktur.
  • arabanın 2 avantajı var
    1-yuksek olusu
    2-ekonomik olusu
    onun dısında pek dusunulecek bir araba degil bence. O fiyatlara cok daha guzel arabalar mevcut
    Ayrıca uzun yolda da pek konfoorlu degil.
  • Bir abim vardı,araba almaya niyetlendi.O sıralar Fiesta yeni çıkmıştı,yok ille de jip gbi gözüktüğü için(Bence alakası yok)Fusion alacam diye tutturdu.Sonra pişman oldu Fiesta almadığına.Birde bu işin ikinci el boyutu var.Fusion'un ikinci elleri Fiesta'ya göre kötü doğal olarak...
  • mrb arkadaşlar 3 gündür 60 000 km olan fusion 1.6 tdci lux aracıma binmekteyim öncelikle bu aracı almadan önce nette ne kadar yorum varsa hepsini okudum şimdi gelelim benim yorumuma bundan öncekş araçları sırasıyla
    1.ibiza tdi 2003 model
    2.skoda roomstar 1.4 16 stylence benzinli
    3.clio 3 dci hb
    4.golf 2.0 tdi 140 bg dsg
    marka araclara bindim aşırı derecede km yapan bir insanım şimdi yazacaklarımı dikkatle okuyun

1.fusion 1.6 tdci aracın motoru beni mest etti daha önce hiç ford arac almamıştım motor her devirde mükemmel ivmeleniyor ve tork dağılımı cok düzenli
    her devir e kesintisiz güç uyguluyor dün trabzondan gel dim ortalama yolbilgisayrı hızım 90 km oldu ibrede 120 130 dan aşağı hiç indirmemeye çalıştım yeryer 140 150 ile geldim arac düz yolda 2 kişi ile hiç zorlanmadan 200 km hıza cıkabiliyor ankara gediğimde 750 km ortalmasında yol bilgisayarı 4.4 gösterdi içimdem hadi be dedimki bu degerler yukarı saydığım arçlarımın hiç birinde gçremediğim değerlerdi cektim total e fülledim yol bilgisayarında zırnık sapma yok aracın yol bilgisayrı doğru ölcüyor yakıt olagan üstü ekonomik
    2.süspansiyonua sert diyen arkadaşlara söleyim siz bir seat a yada volkswagen araclarına binseniz fusion ne kadar yumşakmış dersiniz aracın süspansiyonu gayet başarılı düz yolda cok sitabil cizgisini cok güzel koruyor.spedd bomlardan tam gaz geçin korkmayın ne altı değiyor nede başka bişi.seat ibiza ve diğer araclarım dah sert di.içeride gürültü çok değil ibiza clio ve hatta golf den daha iyi
    sert girilen viraşlarda hafif önden kaymaya meilli ama ford bu işi direksiyonda cözmüz direksiyon cok başatılı cift ren göğüs plastikii gayet güzel kötü yollarda takırtı tıkırtı yok hatta hiç yok
    3.aracta bir cok saklama güzü var cok kullanışlı ben hayret ediyorum bu nette yalan yanlış yorum yazan arkdaşlara aracın tüm limitlerini zorladım yakıt minumum yüksek kullanım sessiz motor bakım maliyeti düşük hava filtresini 15 tl aldım değiştirmek dahil bence cook ucuz güzel bir arac kesinlikle ne istediğini bilen için gayet güzel bir arac aldığıma çok menmun kaldım
    4.dün nissan kaşkaisi olan bir arkdaşımla yola gittik hayran oldu 58 bin tl ye aldım aractan bi farkı bu aracın dedi hemde daha performanslı dei
    ben tavsiye ederim alan kesinlikle menmun kalır ama unutmayın 1.6 tdci alın 1.4 tdci 68 liklerde intercolor yok performan cok düşük yakıt 1.6 dan az değil hayırlı günler fusion la yola devam bu arada merak edenlere söleyim golf den inip neden fusion aldın diye 2.000 tl vergisi vardı altı yere cok yakıntı sehirde biryelere carpmak an meslesiydi yakıt şehir içi 7 şehir dışı 5.8 di commonrail değil tdi iydi cok gürültü cıkarıyordu bakım maliyetleri çok yüksekdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ford'ün süspansiyonları nasıl yumuşak oluyor? Fusion'a özel bir durum yoksa bindiğim Focus'ta süspansiyonlar çok sert de ondan dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.