Şimdi Ara

Furkan Özçal'a verilen yıllık 700.000 euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soru aklıma daha önceden takılmıştı.Bu çocuk 18e bile giremiyor ve girmeyeceği de zaten belliydi.Hayır benim anlamadığım şey şu.Bu çocuğa 400.000 euro teklif ettik de beğenmedi mi ? Şöyle genç ve vasat oyuncu alırken nasıl 700.000 euro yıllık ücret veriliyor ? Sanki 400.000 desek yok oynamam ben Kayseri'de mutluyum diyip ligin en büyük ve CL'de oynayan bi takımı , Galatasaray'ı red mi edecek ? Hayır bu çocuk bizim takımımızda ilk 18e girecek kapasitede değil ki nasıl yıllık 700.000 euro veriyor bu kulüp ? Semih bile her maç her maç oynuyor bundan daha az para kazanıyordu da daha yeni 1 milyona çekildi parası , Terim'in isteğiyle.

Tamam gelecekte belki en azından bi yedek kalitede olacak bi seviyeye gelir gelmez bilemiyorum , ama şu anda vasat olduğu açıkca belli olan oyuncuya neden 700.000 euro teklif edilir , 400.000 falan versek kabul etmiyor muydu sizce ?

Hani bazı oyuncular vardır kendi takımında döktürür ama büyük kulübe gidince oynamaz.Bu öyle de değil.Alper Potuk gibi falan büyüklerin peşinden koştuğu bi adam da değildi.Vasat , sıradan bir oyuncuydu Kayseri'de.Niye alındı demiyorum , neden 700.000 euro veriyorsun şu adama ? Bu alınırken hepimiz bu çocuğun patlama yapmadığı sürece %99 oynamayacağını biliyorduk zaten.

• 1.4 milyon tl çoğu kişinin hayatı boyunca göremeyeceğî para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım tez zamanda şutlanır.
  • Forma alın katkı sağlayın diye yırtınanlar , yırtınıp aldığımız formalar hiç bir işe yaramıyor bir furkan parası çıkarıyor mudur acaba?
  • Yiğit Gökoğlan denen saçmalığa da 2,5 milyon bonservis bedeli ödendi. Şimdi Orduspor'da bile doğru düzgün forma bulamıyor. Terim'in gereksiz işleri...
  • kimse saldırmasın ama ft bu yıl çok saçma paralar harcattı takıma
  • Maç başına 15bin avro ve o kulupte idmana çıkayım daha fazla verim alır benden Terim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Furkan-Yiğit-Çağlar-Aykut sezon sonu şutlanmalı Amrabat mümkünse bi Premier Lig takımına kiraya verilmeli. Emre Çolak da öyle.
  • Herkesin dediği bir laf var.Ve doğruda.

Terim futbolcudan anlamaz.Vereceksin oynatacak.Bu kadar.Dahası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Furkan-Yiğit-Çağlar-Aykut sezon sonu şutlanmalı Amrabat mümkünse bi Premier Lig takımına kiraya verilmeli. Emre Çolak da öyle.

Sıfıra giremeyen adam geçemeyen dribling özelliği olmayan beyni olmayan tek yaptığı orta açmak olan adamı neden alsın Premier lig takımı.
  • o paranın 200 yada 250 si furkan tarafından kayseriye fesih icin ödendi
    seneye 500 civarı alacak
    çöp olduğu gerçeğini değiştirmez tabii

• Yasadıgımız dünyalar farklı..aynı havayı solusak da adaletsiz dünyanın garip işleri bunlar..ben hayatım boyunca calıssam ortalama üstü bi maas alarak 30 yıl calıssam bu furkanın bir yılda kazandıgı para kadar para kazanamam..

Not: aylık ort maas 3000 tl dersek.

Furkanı yolda görsem tanımam tanısam da selam bile vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cresy

Yasadıgımız dünyalar farklı..aynı havayı solusak da adaletsiz dünyanın garip işleri bunlar..ben hayatım boyunca calıssam ortalama üstü bi maas alarak 30 yıl calıssam bu furkanın bir yılda kazandıgı para kadar para kazanamam..

Ya topçu ya popçu misali işte. Vallahi erkek çocuğum olsun, direk futbola yönlendireceğim. Daha bebekliğinden itibaren maçlar izleteceğim, yaşı geldiği an altyapıya vereceğim. İyi kötü bir takımda tutunsun. Hayatı kurtulsun anasını satayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Yasadıgımız dünyalar farklı..aynı havayı solusak da adaletsiz dünyanın garip işleri bunlar..ben hayatım boyunca calıssam ortalama üstü bi maas alarak 30 yıl calıssam bu furkanın bir yılda kazandıgı para kadar para kazanamam..

Ya topçu ya popçu misali işte. Vallahi erkek çocuğum olsun, direk futbola yönlendireceğim. Daha bebekliğinden itibaren maçlar izleteceğim, yaşı geldiği an altyapıya vereceğim. İyi kötü bir takımda tutunsun. Hayatı kurtulsun anasını satayım.

Ben cocuguma topcu olmayı degil fanatik olmamayı ögreticem..
    Herkes cocuguna bunu ögretse futbol denen sey bir gün gercekten spor oldugu icin yapılacaktır.
    Bugün sadece süper ligde takımlara sponsor olan markaların kulüplere verdikleri paraları ülkedeki egitime ve üretime destek olması icin harcasa bu paralar gereksizce furkan gibi adamlara gitmezdi.

• quote:

quote:

quote:

Herkes cocuguna bunu ögretse futbol denen sey bir gün gercekten spor oldugu icin yapılacaktır.
    Bugün sadece süper ligde takımlara sponsor olan markaların kulüplere verdikleri paraları ülkedeki egitime ve üretime destek olması icin harcasa bu paralar gereksizce furkan gibi adamlara gitmezdi.

Futbol sadece spor değildir :D futbol dediğin olayda holiganlık olacak yoksa ben ne anladım o işten gider tv de izlerim :D Hatta dur bi Green Street Hooligans izliyim gaza geldim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Yiğit Gökoğlan denen saçmalığa da 2,5 milyon bonservis bedeli ödendi. Şimdi Orduspor'da bile doğru düzgün forma bulamıyor. Terim'in gereksiz işleri...

Bırak Aydın'ı Aykut'a yeniden verdiğimiz parayı karşılıyor mu ?
  • Bilmiyorum aslında Furkan Kayseri de iken çok çok iyi oynuyordu. Sezon başında da Kayseri de galiba bileğinden ağır bir sakatlık geçirmişti. Zannedersem Galatasarayda da hiç şans da almadı...Garip vesselam...
  • Furkanı 2 kere kiralasan zaten o parayı çıkartır. Zarar etmek değil, kadroda ortasaha bolluğu varken alınmasına gerek yoktu ama zarar etmek çok zor furkandan :)
  • daha çok alıp denemek lazım ben destekliyorum konuşuyorsunuz ancak bakın şimdi

real madride morinhonun geldiği sene 2010/11

adebayor 4m euroya kiralanıyor ne oldu gitti
    mesut özil 18m TUTTU
    carvalho 8m zaten kaçarı kalitesi belliydi
    dimaria 33m tuttu mu sizce? bence tutmadı kapalı defansı açamıyor
    khedira 14m bu takozu beğenen var mı? kesinlikle gs de görmek istemem
    pedro leon 10m oynamadı bile
    sergio canales 6m oynamadı sayılır

şimdi 2011/12 ye bakalım canales kiralık gitti pedro leonda öyle

coentrao 30m TUTTU
    nuri 10m nerede?
    hamit 0m nerede?
    varane 10m değerini kaç katına çıkardı
    callejon 5m nasıl oynuyor anlamış değilim

şimdi 2012/13 nuri gitti hamit gitti canales toptan gitti harcanan paralara bakın

bu sezon sadece modrice harcama yaptılar zaten kalitesi belli olan oyuncular dışında genç oyunculara toplam 40m para harcanıyor bunlardan sadece varane tutuyor

daha 19 yaşında 10m e alınmış bir defans oyuncusu herkes gördü gerek el classicoda gerek manu maçında nasıl oynadığını

umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir alacaksın deneyeceksin size kötü geliyor türkiyedeki bizden düşük takımlardan aldığımız için ancak varane lens den geldi fransa 2.ligde yiğit gökoğlana furkana verilen para fazla değil biz 10m i bırak 5m e 2. ligden adam alsak taraftar yıkacak ortalığı

neyse umarım anlatabilmişimdir okumanızı tavsiye ederim sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Çocuğum erkek olursa kesinlikle topçu yapacağım. Hem okutur hem topçu yaparım bir şekilde. Okuyoruz da kendimizi yırtsak 30binden fazla maaş alacak kişi sayısı çok az olur. Bu Furkan denen adam yattığı yerden aylık 60 bin euro alıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.