Şimdi Ara

Fundamentals biyoloji nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyoloji ile ciddi sorunlarım var. Sizce fundamentals biyoloji nasıl? kitabını alıp konuları bu hocadan takip etmek sıkıntıyı çözebilir mi?

• Eskiden dinlerdim birazsıkıcı gelebilir ama bilgibakımından iyihocadır sana hitap ediyorsa oke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hitap ettiğinden emin değilim. Kitabı üzerinden anlattığı için ilgimi çekti sadece.
  • boşver napacan kitabı kağıt kalemmii yok kendi notunu çıkar beğendiğin hocayla
  • Hocam yazma işini pek sevmiyorum.
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum sorular biraz temel ama güzel. Farklı sorular da var tabii ki üstelik ucuz da. Ben 13 TL'ye bulmuştum bu yaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thanksalotmygod T kullanıcısına yanıt
    Öğretici mi hocam verim alabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selin hocadan dinle
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Onu dinledim hocam sıkıyor.
    selin hocadan sıkılıyorsan fundamentalsa hiç bulaşma
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Neden? kitap üzerinden anlatıyor işte. Bende kitabı alıp öyle takip edeceğim.
    Ben ondan dinlemiştim. En iyi öğreten o, biyoloji kanalların içerisinden. Seni başarıya götürür ama çok ayrıntıya da giriyor, muhtemelen konu daha iyi kavransın diye.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Kitabı ile birlikte ilerlemesi avantaj değil mi? selin hoca beyaz sayfa üstüne yazılar ile anlatıyor insan sıkılıyor.
    Biyolojiden nefret ettim hocam. Sizce şu sıkıntıdan kurtulur muyum?
    Hocam, genelde sayısalcıların sözel dersi sevmeme diye bir şey, var. Maalesef bende de bu vardı. Biyoloji sayısaldan çok sözele yönelik. Ama mecburuz çalışmaya, ben ilgimi daha fazla çeksin diye konuları dinledikten sonra görsellerinden yararlandım sonra konunun video içeriklerinden yararlandım. Bunlar faydalı olacağını umuyorum. İşin teorik kısmı hep sıkıcı gelir başta zaten yoksa kolay olsaydı herkes başarırdı. Biraz sabredip konulardı halledikten sonra soru çözme aşamasında o kadar sıkılmazsın zaten hatta moralin de daha da artar, ben bu işi artık biliyorum dersin, kendine özgüven gelir.
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Bu kişiden kişiye değişir hocam. Bir kısım insan vardır, hazır notu olsun istesin ve bunla ilerlemeyi çok ister ve okuyarak çalışır ve bu şey ona faydalı gelir. Bir kısmı ise, okuyarak fazla katkı sağlamaz kendine illa not tutmak ister bir şeyler yazmak ister, onlar da bu sayede daha fazla katkı sağlar. Kişiden kişiye değişir hocam bu.
    Önerilerin için çok teşekkür ederim

Hocam teşekkürler

Hocam yeni gördğm güzel yani soru sayısı az baya yanında palme b çözüyorum ben alcaksannynaında bi SB olması lazım

• Funda hocanın aslında birçok öğretmene göre farklı bir sistemi var görsel materyallere çok önem veriyor önce konuyu resim üzerinden anlatıyor daha sonra boşlukları dolduruyor bazen de bir konunun içindeki başlıklardan ilkini anlatırken ikincisine de değiniyor olaya bütünsel yaklaşıyor bunun ayrıntısını diğer videoda anlatıcam şeklinde söylüyor zaten bazen uzun sürebiliyor fakat ben verim alacağını düşünüyorum dene mutlaka

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.