Şimdi Ara

FUNDAmentals Biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler youtube'da bu kanalın video listesini kontrol ettim eksik konu yok.

Ama dinleyemedim henüz, sizce iyi bir biyoloji tekrarı olur mu? Biyolojim iyidir ama matematik çalışmaktan biraz boşladık, ihmal etmemek lazım.

• tekrar için iyi. ben dinliyorum tavsiye ederim ama not alarak çalış.
  • şu an ben de tekrar amaçlı dinliyorum bitkiyi . İyi bence ben faydalanıyorum . Özellikle sistemler bende yok onu çok iyi anlatmış hoca pdflerle iyi gidiyor
  • Sistemler için her türlü tekrar lazım zaten. Peki bu kanalın denemelerini çözen var mı, nasıldır?
  • beyler bazen müdredat disina cikabiliyo dikkat edin gereksiz bilgi depolamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapperist

beyler bazen müdredat disina cikabiliyo dikkat edin gereksiz bilgi depolamayin

Palme B aldım, direk copy paste yapmış ama pdf lerde daha sade. Yani kitaptan çalışınca not çıkarmak zorunda kalıyosun ama pdfler direk not zaten. çok var mı müfredat dışında çıktığı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

quote:

Orijinalden alıntı: trapperist

beyler bazen müdredat disina cikabiliyo dikkat edin gereksiz bilgi depolamayin

Palme B aldım, direk copy paste yapmış ama pdf lerde daha sade. Yani kitaptan çalışınca not çıkarmak zorunda kalıyosun ama pdfler direk not zaten. çok var mı müfredat dışında çıktığı ?

Kardeşim çok hatırlamıyorum ama geçen sene videolarini izlerken MEB kitabından takip ediyodum ve kitapta olmayan yerlere değinebiliyodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    4 yıl önce açıldı
    Biyoloji
    5 yıl önce açıldı
    AYT BiYOLOJİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemler için bekir avşar'ın kanalına bakabilirsiniz gayet iyi
  • trapperist kullanıcısına yanıt
    Ösym'nin kendisi bile müfredat dışına çıkıyor. Sonra hani bu meb kitabında yoktu denince de ama öğretmenlerin klavuz kitabında vardı biz öğretmen anlatmış öğrenci biliyor kabul ettik diyor.(2013 güçlü nükleer kuvvet-yeğin nükleer kuvvet olayı). Özellikle biyolojide ne kadar çok şey bilerseniz iyi,hoca bence bilerek anlatmıştır o müfredat dışı kısımları.Ben tekrarımı burdan yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldnlly

Ösym'nin kendisi bile müfredat dışına çıkıyor. Sonra hani bu meb kitabında yoktu denince de ama öğretmenlerin klavuz kitabında vardı biz öğretmen anlatmış öğrenci biliyor kabul ettik diyor.(2013 güçlü nükleer kuvvet-yeğin nükleer kuvvet olayı). Özellikle biyolojide ne kadar çok şey bilerseniz iyi,hoca bence bilerek anlatmıştır o müfredat dışı kısımları.Ben tekrarımı burdan yapacağım.

Bu da bi bakış açısı tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.