Şimdi Ara

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
4
Favori
23.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Dikmende itfayenin karşısında bi yokuş var evlere şenlik.Yaya çıkmak bile mesele,yolun ıslak olmasına falan gerek yok yaz aylarında bile lastikleri iyi olmayan araçların yokuşun başında kalıpta geri döndüğünü gördüm.Hatta 1 seferinde yokuştan inen tipo duramayıp yolun karşısındaki duvara toslamıştı.Kaptırıp çıkayım diye bi seçenekte yok
  • Profilo AVM nin oralards Gülbag diye bir mahalle var.Orda bir yokus varki off ki ne of bayir biterken de viraj var yavaslasak bi dert bassal bi dert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim üsküdarda cok dik yokuşlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Yokuş diye buna derim:

(İzmit santral yokuşu)

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar.

Kardesim universiteyi kazaninca esyalarini tasimak yuklemek benim gorevimdi tabi,ist dan yuklenen esya ile yaklasik 1 ton esyayi kia k2500tci ile oraya goturdum o rampanin en basina kadar ciktim vites 2 den asagi hic dusmedi kamyonet, bitik olmasa iddia ediyorum 3 le cikardim ama arac cok hor kullanilmiş ve 250.000 idi turbo sizlere omur olmak uzereydi ayrica kocaeli belediyesi oradan tum topluma tasima araclarinin ordan tamamen inip cikmasini yasaklamistir cidden turkiye deki ender yokuslardan,yolu dusen bir ciksin yokus gorsun yani @msansertekin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 15 Şubat 2015; 14:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

İstanbul'da siz yokuş çıktığınızı mı sanıyorsunuz?

Ankara'da Dikmen, Atapark gibi bölgelerden 60 dereceden fazla yokuşlar var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Grade_%28slope%29#mediaviewer/File:Grades_degrees.svg

Yukarıdaki linki kontrol edip yazdığınızı gözden geçirin lütfen...

60 derece tam olarak neyi ifade ediyor ? (linkteki eğimi görmüşsünüzdür) Hadi yazdığınız "grade" cinsinden kabul edelim, guinness rekorlar kitabına giren en dik sokak "37 grade".

Nereden bakarsak bakalım yazdığınız yanlış.

60 derece elbette olayın abartısı hocam, derece olarak net ifade edilmez ama araç içinden şöyle anlatayım. Ataparkta ilerlerken bir anda karşınıza duvar çıkar, yukarı doğru baktığınızda bunun duvar değil yolun devamı olduğunu görürsünüz. İnerken aracın önü görünmez, çıkarken sadece gökyüzü görünür :)

• Bu yokuşla ilgili sizin videouyu ilk paylaştığınız konudaki Broadway'le o yokuşu 3. Vitesle çıktım araba 4'ü istedi tam 4'e atacakken yokuş bitti diyen arkadaşı hatırlıyor musunuz?

• birinci vites+el freni ile durup kalkilmayacak yokus daha yapilmadi.

Kabak lastik yagmurlu havada denerseniz orasi ayri tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı

Küplüce ara sokakları, halaskargaziden beşiktaş çarşının sonundaki migrosun oraya inen yokuşlar ve ankarada cebeci tarafları gördüğüm en dik asfalt yokuşlardı. Arazide daha farklı tabi.

Beşiktaş evlendirme dairesinin oradan yukarı çıkan yokuşları mı diyorsunuz?

• Ben size İstanbul Çengelköy ve Rasathane'de öyle yokuşlar gösteririm ki bu da bir şey mi dersiniz?

Bir de Kasımpaşa civarında acayip dik yokuşlar var bazı yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Profilo AVM nin oralards Gülbag diye bir mahalle var.Orda bir yokus varki off ki ne of bayir biterken de viraj var yavaslasak bi dert bassal bi dert.

Gülbağ da ki meşhur olan yer Karanfil sk. Otopark sıkıntısı olduğundan Sokak boyu araba Park'ı var arabalarda ne fren ne de debriyaj kalır.Keçi gezecek yerlere koca koca apartmanlar dikmişler gökyüzü zor Görülüyor.
  • Yokuşunda başkenti olan Ankara'da Balgat, Sokullu, Dikmen semtlerine bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Bu yokuşla ilgili sizin videouyu ilk paylaştığınız konudaki Broadway'le o yokuşu 3. Vitesle çıktım araba 4'ü istedi tam 4'e atacakken yokuş bitti diyen arkadaşı hatırlıyor musunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_12809965/mpage_3/tm.htm

3. sayfada öyle biri var:) baya uçmuş o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 15 Şubat 2015; 15:33:18 >
  • Rdiesel kullanıcısına yanıt
    İzmit'in ne tarafında burası??
  • Mecidiyeköy Gülbağ, arkadaşların dediği gibi fenadır.Ben düz bir ara sokak göremedim o semtte.
  • fulyanın arkasındn zincirli kuyuya çıkan dönemeçli yokuş.. montecarloda hissetiriyor birde yazsa 1.vites yeryer çok nadir 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Bu yokuşla ilgili sizin videouyu ilk paylaştığınız konudaki Broadway'le o yokuşu 3. Vitesle çıktım araba 4'ü istedi tam 4'e atacakken yokuş bitti diyen arkadaşı hatırlıyor musunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_12809965/mpage_3/tm.htm

3. sayfada öyle biri var:) baya uçmuş o

Hocam o adam aşağıdan 1,2,3 yapıp çıkmış veya hayal görüyo. Bir de yokuş için arabanın performanslı olması gerektiğini söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 15 Şubat 2015; 15:53:35 >

• Bu yokuş 2.Vites ile bile çıkılır.Samsunda belediye evleri mahallesinin bilenler varsa.Oradan yukarıya kaptırsınlar 500 mt sonra en dik yokuşların olduğu yerlere gelecekler.Size yemin ediyorum bir gün gözümün önünde araç lastik lastik yakarak geri,geri kaydı ayrıca hava güneşli ve asfalt kuru idi.Samsun'un meşhur yokuşlarını görmeyenler ancak bu yollara yokuş der
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Bu yokuş 2.Vites ile bile çıkılır.Samsunda belediye evleri mahallesinin bilenler varsa.Oradan yukarıya kaptırsınlar 500 mt sonra en dik yokuşların olduğu yerlere gelecekler.Size yemin ediyorum bir gün gözümün önünde araç lastik lastik yakarak geri,geri kaydı ayrıca hava güneşli ve asfalt kuru idi.Samsun'un meşhur yokuşlarını görmeyenler ancak bu yollara yokuş der

Fotoğrafa da yazdım o fotoğrafta yokuşun başı görünüyor oradan sonra çok dikleşiyor.

• 60 derece açılı yokuş böyle birşey.

Fulya Yokuşu'nu çıkabilen var mı? Gördüğünüz en dik yokuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokuşun kralı Trabzon'da Boztepe'ye çıkan duvarlar var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.