Şimdi Ara

Full zırhlı opel senatorü inceledim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el araç almaya tekstilkente gittik geçen. buradaki bir emlakçı arkadaşta full zırhlı opel senator vardı. 11 bine satıyor adam arabayı. ankaradan özel teşkilattan çıkmaymış.
    3 ton olduğunu söyledi arkadaş. cam kalınlığı abartısız bir karış vardı, kapı rahat 150 kilo vardır zor açılıyor. araç 89 model. kanas, ak47, uzun namlulu dürbünlü, el bombası vs. etkilemez aracı dedi ne kadar inandırıcı bilemiyorum.. camlar açılmıyor, aracın kliması çalışmassa yazın yandınız demektir onun haricinde arka koltuklarda bile ısıtma var ve araçta yol bilgisayarı olduğunu farkettim. bir diğer gözüme çarpan detay ise aracın ortasından eğilmiş olması.. yıllarla birlikte araç yükü kaldıramayıp bükülmüş resmen

• İyi dizayn yapmış zamanında opel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

2. el araç almaya tekstilkente gittik geçen. buradaki bir emlakçı arkadaşta full zırhlı opel senator vardı. 11 bine satıyor adam arabayı. ankaradan özel teşkilattan çıkmaymış.
    3 ton olduğunu söyledi arkadaş. cam kalınlığı abartısız bir karış vardı, kapı rahat 150 kilo vardır zor açılıyor. araç 89 model. kanas, ak47, uzun namlulu dürbünlü, el bombası vs. etkilemez aracı dedi ne kadar inandırıcı bilemiyorum.. camlar açılmıyor, aracın kliması çalışmassa yazın yandınız demektir onun haricinde arka koltuklarda bile ısıtma var ve araçta yol bilgisayarı olduğunu farkettim. bir diğer gözüme çarpan detay ise aracın ortasından eğilmiş olması.. yıllarla birlikte araç yükü kaldıramayıp bükülmüş resmen

güneydoğuda olsam alırdım artık oralarda hiç bi can güvenliği kalmamış gibi 11 e iyi bişey bnce zırhlı

• Bu araç ile başka bir araca çarparsanız mazallah tank gibi :)
  • 89 model zırhlının kendine faydası yoktur artık, canını daha çok riske atmak olur.
  • Kaza felan yapılsa bununla itfaiye kesemez bunu
  • Açılmayan cam

Sen arabadayken kapı kilitleri bozulursa mortingen Camı da kıramazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eee sonra fotoğraf çekmeden gerimi döndün ?
  • hırsızlara kesin çözüm camı kırıp bişey çalamazlar.
  • bu modeli sanki volvo tasarımlarına benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

2. el araç almaya tekstilkente gittik geçen. buradaki bir emlakçı arkadaşta full zırhlı opel senator vardı. 11 bine satıyor adam arabayı. ankaradan özel teşkilattan çıkmaymış.

güneydoğuda olsam alırdım artık oralarda hiç bi can güvenliği kalmamış gibi 11 e iyi bişey bnce zırhlı

güneydoğu derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Açılmayan cam

açılan cam opsiyonelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Açılmayan cam

açılan cam opsiyonelmiş

Espiri bu konuya pek gitmedi gibi. Guvenlik zafiyati olusturmamasi icin camlar acilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işte son sahibi olunmak için yaratılmış bir araba, bas nikâhı gitsin. 19'una gelince askere bile alırlar
  • niye detaylı fotoğraf çekmedin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

quote:

Açılmayan cam

açılan cam opsiyonelmiş

Espiri bu konuya pek gitmedi gibi. Guvenlik zafiyati olusturmamasi icin camlar acilmiyor.

espri kişisel bir tercih sonuç olarak. senin hesaba göre başbakanın arabasında cam açıldığı için güvenlik zafiyeti var....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmayan cam

açılan cam opsiyonelmiş

espri kişisel bir tercih sonuç olarak. senin hesaba göre başbakanın arabasında cam açıldığı için güvenlik zafiyeti var....

2012 model mercedes s class'in ic aksami ile 89 model arabanin ic aksami ve alabilecegi taribat ayni degildir. 89'da kac kiloluk cami indirip kaldiracak mekanizma simdiki kadar guvenlik ve saglam olmayabilir.

• bir karış kalınlığında cam
  • quote:

Orijinalden alıntı: molarrr

bir karış kalınlığında cam

Uc asa bes yukari bir karis gibi hocam zirhli camlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmayan cam

açılan cam opsiyonelmiş

tabi haklı olabilirsin, zırhlı araç işiyle uğraşan bir akrabam var, oradan az çok bilirim gerçekten çok zorlu ve emek isteyen bir süreç. arabayı zırhlı hale getirmekle bitmiyor ne olursa olsun motoru da hp ve tork olarak güçlendiriyorlar.bildiğim tek şey bu işte inanılmaz para var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.