Şimdi Ara

## Full Xperia Arc 750TL + Taksit + Elden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cihaz Rengi; GECE MAVİSİ

Cihazın Durumu;
    Kendi Pasaportuma Kayıtlı - Kayıt Bilgisi için Tıkla

Cihazın Kullanım Süresi; 6 Ay

Cihazın Kondisyonu; Her gün cihazımı Mikrofiber bez ve solüsyon ile silecek kadar saplantılıyım sanırım İstenirse Onunda fotoğraflarını koyabilirim. Magic Clean Natural Solution, herkese öneririm.

Kutu içeriği; Kutu içeriği TAM - İçinden çıkan Kulaklık ( Kulaklık Silikonları ) 8gb hafıza kartı, hdmi, usb data kablosu, Şarj aleti, kitapçıkları, kutusu. ( Poşetlerine, jelatinine kadar durmaktadır. İçindeki küçük sarma bezlerine kadar. )

Ekstra; 1 silikon, 1 sert kılıf. Ekranda Mat Ekran Koruyucu Film ( Alındığı gün kaplandı )

1.Kılıf Tıkla
    2.Kılıf Tıkla

Cihazın Teknik Durumu; Rootlu 2.3.4 0.62 Baseband. Orjinal Rom Yüklüdür. Titanium Backup vs. bütün gerekli uygulamalar kuruludur. İstendiği takdirde Root Kaldırılıp Factory Reset atılarak, telefon 0 hale getirilir.

Sıfır Fiyatı;

Hepsiburada Tıkla

Vatan Bilgisayar Tıkla

Cihazın Fotoğrafları için;

Tıkla 1

Tıkla 2

Tıkla 3

Tıkla 4

Tıkla 5

Tıkla 6

Tıkla 7

Cihazın Son* Fiyatı= 750TL

Taksit bilgisi için sorunuz.

Bilgi;
    İstanbul içi, öncelikle Kadıköy; Beşiktaş ve Ataşehir merkez öncelikli elden satış. Cihaz sadece 7Nisan-14 Nisan 2012 tarihleri arası SATILIKTIR. İsteyen, gelir, bakar, beğenirse alıp gider.

Benim Nasıl Ürün Kullandığımı bilen bilir

Düzeyli Yorum Yapılırsa sevinirim. Lütfen GEREKSİZ MESAJ ATMAYIN, kesinlikle bundan sonra cevap vermiyorum.

Alp

#BlasteR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 6 Nisan 2012; 0:27:17 >

• takas düşünürmüsün? (Galaxy S I9000)
  • merhabalar desire hd ile takas düşünürmüsünüz
    saygılar
  • Buraya attığınız mesajları gayri ciddi gördüğümden cevap vermiyorum.

Ciddi alıcıların / ilgilenenlerin, takas veya tekliflerini PM yoluyla iletmesi daha sağlıklı olur.

PM atanlara cevap verilmiştir

İlan Günceldir
  • Pm
  • İlan Günceldir Herkesin PM'sine yetişmeye çalışıyorum.

İlginiz için teşekkürler

En son kararımı Perşembe günü vereceğim. Perşembeye kadar tekliflerinizi yapın lütfen, Cumartesi ise, alıcı kişiye cihazı elden göstererek teslim edeceğim.

Merakla sorulan soru; CİHAZDA AHİZE KISMINDA ÇATLAK, AYRIK VB. Yoktur ( Kronik ) !

Fotoğraflarda herşey görülüyor, zaten 14mp ile çektim zoomlayın, rahat rahat inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 3 Nisan 2012; 0:34:26 >
  • pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizaynı en güzel cihazlardan biri bence ,performans açısından bilmiyorum tabi kullanmadığım için

• @AslanKral çok haklısın Bence bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan biri, ancak bu cihazı alacak kişiler genelde karizması nedeniyle alıyorlar.

Arkadaşlar Ricam Lütfen Sadece Samsung Galaxy S2 için teklif verin. Belki çok iyi fiyat olursa, IPHONE 4 veya GALAXY W tekliflerini de kabul edebilirim.

Teşekkürler. Diğer takas tekliflerine artık cevap vermeyeceğim.

• Gelen tekliflerin saçmalığından ötürü* Takas teklifini kaldırmış bulunuyorum.

Cihazın fiyatı sondur, Zaten bir aşağısına telefoncular telefonumu alıyorlar bunu fark ettim.

Satılmazsa ya kullanırım ya da telefoncuya veririm. Gözüm gibi baktım telefona ancak, bunu bilin yeter.

Cihaz ancak Önümüzdeki Cumartesi den diğer Cumartesi'ye kadar, 1 hafta satılıktır. Almak isteyen, cihazı inceler, beğenirse parayı verir - alır.

Gereksiz mesaj atmayın bundan sonra size ricam. Alacak arkadaş ciddi şekilde mesaj atsın, telefonla konuşalım, olsun bitsin.
  • Kendisi çok dürüst bir kişi...Ciddi alıcıydım fakat şartlar ve imkanlar uyuşmadı kısmet değilmiş...Ama daha kendisini görmeden anlaşabilseydik cihazı gözüm kapalı alacaktım,zaten fotoğraflardanda belli oluyo cihaz çok temiz itina ile kullanılmış....Bu fiyata bu kadar temiz emin olun bulamazsınız...

Hayırlı satışlar Alp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Kendisi çok dürüst bir kişi...Ciddi alıcıydım fakat şartlar ve imkanlar uyuşmadı kısmet değilmiş...Ama daha kendisini görmeden anlaşabilseydik cihazı gözüm kapalı alacaktım,zaten fotoğraflardanda belli oluyo cihaz çok temiz itina ile kullanılmış....Bu fiyata bu kadar temiz emin olun bulamazsınız...

Hayırlı satışlar Alp...

Teşekkür ederim Engin Bey, ne yaptık ki :) Yeni cihazınız hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız, takıldığınız bir sorun olursa çekinmeden sorun lütfen

İlan günceldir

• CIHAZ 750 TL DEGİLMİYDİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cars92

CIHAZ 750 TL DEGİLMİYDİ?

Cihaz 750 TL idi ve diğer avantajlar vardı, ancak gelen tekliflerden o kadar sıkıldım ki, ayrıca telefoncuların bile zaten benim telefonuma 720 ile 800TL arası fiyat biçtiğini gördüm.

O nedenle fiyatı tekrar düzenledim. Sonuçta zarar edecek halim yok. Zaten hali hazırda bu kadar temiz satılan telefon yok, 0 fiyatları çok yüksek ve bu fiyatın yakınında telefon yok. En yakın telefon sizin ki gözüküyor ki, sizin ki de 14 aylık.

Ve üzülerek söylüyorum, referansınız vs. yok.

Ben üstüne basa basa söylüyorum S2 almak için satacağım satarsam, S2 lerin fiyatları 1100-1200 arası. Ben 300TL verebilirim. Cihazımın parasınıda tabi ki üzerine koyacağım. Bu da demek oluyor ki 800TL'ye en az ihtiyacım var.

Satmak zorunda da değilim zaten, acil paraya ihtiyacım yok çok şükür. Bu cihazın şu an için son fiyatıdır. Almak isteyen önümüzdeki hafta için, elden bakar, inceler, beğenirse parasını verir, alır gider.

İyi forumlar dilerim,

Not: Sizin teklifinize belirttiğim gibi yarın döneceğim.

• "cars92" ne mesajıma cevap verdin, ne aradığımda cevap verdin, kaldı ki seninle Perşembe günü konuşacağımı daha önce ki mesajımda düzgün bir şekilde belirtmiştim.

İlan güncel, satış devam etmektedir,

Eğer ki almayacak ancak sadece boş yere oyalamak adına mesaj atan arkadaş olursa, şikayet edilecektir.

Not: Taksitle alma şansı devam etmektedir, lütfen PM ile sorun.
  • pm
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

İlan Günceldir Herkesin PM'sine yetişmeye çalışıyorum.

İlginiz için teşekkürler

En son kararımı Perşembe günü vereceğim. Perşembeye kadar tekliflerinizi yapın lütfen, Cumartesi ise, alıcı kişiye cihazı elden göstererek teslim edeceğim.

Merakla sorulan soru; CİHAZDA AHİZE KISMINDA ÇATLAK, AYRIK VB. Yoktur ( Kronik ) !

Fotoğraflarda herşey görülüyor, zaten 14mp ile çektim zoomlayın, rahat rahat inceleyin

7.resimde sanki var gibi gözüküyor ( lütfen beni yanlış anlamayın kesinlikle bi art niyetim yok ) oraya zoomlanmış bi fotoğraf koyabilirseniz almak isteyen arkadaşların içi daha rahat edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

İlginiz için teşekkürler

7.resimde sanki var gibi gözüküyor ( lütfen beni yanlış anlamayın kesinlikle bi art niyetim yok ) oraya zoomlanmış bi fotoğraf koyabilirseniz almak isteyen arkadaşların içi daha rahat edecektir

http://forum.donanimhaber.com/m_50391127/mpage_4/f_/key_//tm.htm#59029071Link Tıkla

Eğer ki yukarı da ki link'e tıklarsanız, ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Bazı Arc'larda " Ahize " üzerinde çatlama oluyor ve bu çatlama denilene göre ses kalitesinin düşmesine yol açıyor. İnsanlar bu nedenle telefonunu garantiye ve servise gönderiyor.

Benim telefonumda böyle bir sorun yok, orada da onu açıkladım zaten. 14mp ile çektim, isteyen istediği kadar zoomlayabilir, daha yakın çekme ihtimalim yok, görüntü odaklanamıyor ve bozuluyor. Flash'ı nasıl patlatacağım yoksa. Flash'sız çeksem zaten karanlık.

Zaten sadece elden satılacak. Alıcı adam, gelir inceler, önceden araştırmış olur, yüzyüze ne var yoka anlatırım, beğenirse alır, beğenmezse teşekkür ederiz.

Kusura bakmayın ancak yanlış anladım. Eğer ki bu problemi bana PM'den sorsaydınız, gerekli açıklamayı en ayrıntılı şekilde anlatırdım size. Ancak siz böyle sorarak, hem benim dürüstlüğümü, hem de kişiliğimi sorguluyorsunuz. Çok ama çok yanlış bir davranış. Bakın ilanın altında ne yazıyor.

Daha fazla uzatmayın buradan lütfen, herhangi bir sorunuz olursa PM'den sorabilirsiniz.

Edit:
    quote:

Merhabalar ben satılık Xperia Arc için mesaj atıyorum da şu linkteki cihazhttp://forum.donanimhaber.com/m_55589452/tm.htm
    Çok güzel bir telefon ve çok temiz kullanmışsınız gerçekten tebrik ediyorum sizi
    Bana daha öncesinden böyle bir mesaj atmanız ayrıca bir ironi tabi. Teşekkür ederim, "kullandığım cihazlara" mümkünse dikkat ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kongor -- 7 Nisan 2012; 23:08:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

İlginiz için teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_50391127/mpage_4/f_/key_//tm.htm#59029071Link Tıkla

Eğer ki yukarı da ki link'e tıklarsanız, ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Bazı Arc'larda " Ahize " üzerinde çatlama oluyor ve bu çatlama denilene göre ses kalitesinin düşmesine yol açıyor. İnsanlar bu nedenle telefonunu garantiye ve servise gönderiyor.

Benim telefonumda böyle bir sorun yok, orada da onu açıkladım zaten. 14mp ile çektim, isteyen istediği kadar zoomlayabilir, daha yakın çekme ihtimalim yok, görüntü odaklanamıyor ve bozuluyor. Flash'ı nasıl patlatacağım yoksa. Flash'sız çeksem zaten karanlık.

Zaten sadece elden satılacak. Alıcı adam, gelir inceler, önceden araştırmış olur, yüzyüze ne var yoka anlatırım, beğenirse alır, beğenmezse teşekkür ederiz.

Kusura bakmayın ancak yanlış anladım. Eğer ki bu problemi bana PM'den sorsaydınız, gerekli açıklamayı en ayrıntılı şekilde anlatırdım size. Ancak siz böyle sorarak, hem benim dürüstlüğümü, hem de kişiliğimi sorguluyorsunuz. Çok ama çok yanlış bir davranış. Bakın ilanın altında ne yazıyor.

Daha fazla uzatmayın buradan lütfen, herhangi bir sorunuz olursa PM'den sorabilirsiniz.

Edit:
    quote:

Merhabalar ben satılık Xperia Arc için mesaj atıyorum da şu linkteki cihazhttp://forum.donanimhaber.com/m_55589452/tm.htm
    Çok güzel bir telefon ve çok temiz kullanmışsınız gerçekten tebrik ediyorum sizi
    Bana daha öncesinden böyle bir mesaj atmanız ayrıca bir ironi tabi. Teşekkür ederim, "kullandığım cihazlara" mümkünse dikkat ederim.

benim yanlış anlamam ve cahilliğim kusura bakmayın , siz ahize kısmında diyince ben telefonun üst kısmından bahsediyorsunuz sandım bende xperia arc kullanıyorum vehttp://g1204.hizliresim.com/w/7/469qx.jpg resimde kırmız daire içine aldığım yerde zoom yapınca çatlak var sandım çünkü benim telefonumda da aynı yer çatladı tepede Sony Ericsson yazısının Sony kelimesinin S harfi hizasında ayrıca bu kadar kaba olmanıza gerek yoktu ben hala telefonu almak istiyorum sizden sadece bir bilgi istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derwish34 -- 7 Nisan 2012; 23:21:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.