Şimdi Ara

Full Tower kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirli bi bütçem yok, ama 600-700 üst sınır diyebiliriz. Aldığımda bir daha yeni kasaya gerek duymayacağım bir kasa istiyorum. Aklıma ilk gelen Haf X oldu ama o da çıkalı 6 sene oldu yani onun yerine daha yeni bişey mi tercih etmeliyim diye düşündüm. O zaman da fiyatlar deli olmuş. Aerocool ve dark filen var onlar da zamanında kabloları yanıyor eriyordu filen bir sürü şikayet gördüm. Ne dersiniz bütçeyi zorlayıp daha üst bişeyler mi bakayım yoksa başka haf x filen mi alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    kardeş bu ne? cidden nerde bunun hdd bölümü filen bu tam ne işe yarıyor
  • Bence full tower kasaya gerek yok, zamanında Aerocool Xpredator kullanan biri olarak söylüyorum tam anlamıyla işkenceydi. Taşıması dert, temizlemesi dert. Yaklaşıp 4 senedir Corsair 200R kullanıyorum, içinde ki donanımlar ikinci kez değişti fakat kasa taş gibi duruyor. Tabi şu an kasa olacak olsam kesinlikle NZXT s340 alırdım, size de tavsiye ederim.
  • corsair 750D airflow
    zalman h1
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Attığın kasa cidden çok şık. Ama benim taşımam gerekmiyor koyduğum yerde duracak temizleme konusunda bence hepsi zor bi de full Tower'ın hiç mi faydası yok

• LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    full Tower'ın hiç mi faydası yok ?

Merak ettiklerini elimden geldiğince Corsair Obsidian 750D kullanıcısı olarak, cevaplamaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    neden full tower?
    seninki mi döver haf x mi
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    biraz araştırınca, mükemmel bişey yaa bu kasa
  • Thermaltake x71 TG al amazon.de den bu kadar full tower istiyorsan.
  • Coolermaster mastercase 5 pro...

Çok artısı var, büyük olması zaten avantaj ayrıca içerisine 360mm rad. takılabiliyor ki zorlanırsa 420mm rad. bile takılır, 140mm fan yuvaları olması çok büyük artı çünkü büyük fan daha az devirde dönerek daha fazla hava akımı oluşturuyor, büyük olmasından ötürü acaba şu ekran kartı veya bu anakart sığar mı diye düşünce derdin yok, çıkarılabilir harddisk kafesleri ile bir çok kombinasyon yapmak mümkün, kasa ile standart olarak 6 HDD + 4 SDD yuvası hazır şekilde geliyor, kasa arkasındaki kablo toplama yönetimi sayesinde kasa içinde temiz bir görünüm ve bunun sayesinde daha iyi hava akışı elde ediliyor, sözün özü, evet ilk alırken pahalı gelebilir ancak emin ol pişman olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Çok artısı var, büyük olması zaten avantaj ayrıca içerisine 360mm rad. takılabiliyor ki zorlanırsa 420mm rad. bile takılır, 140mm fan yuvaları olması çok büyük artı çünkü büyük fan daha az devirde dönerek daha fazla hava akımı oluşturuyor, büyük olmasından ötürü acaba şu ekran kartı veya bu anakart sığar mı diye düşünce derdin yok, çıkarılabilir harddisk kafesleri ile bir çok kombinasyon yapmak mümkün, kasa ile standart olarak 6 HDD + 4 SDD yuvası hazır şekilde geliyor, kasa arkasındaki kablo toplama yönetimi sayesinde kasa içinde temiz bir görünüm ve bunun sayesinde daha iyi hava akışı elde ediliyor, sözün özü, evet ilk alırken pahalı gelebilir ancak emin ol pişman olmazsın.
    https://www.amazon.de/Phanteks-ph-es614l-WT-PC-Geh%C3%A4use-wei%C3%9F/dp/B00LW3X1P0/ref=sr_1_12?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1488704561&sr=1-12&keywords=Phanteks
    http://www.rosewill.com/gaming-products/gaming-components/gaming-cases/rosewill-b2-spirit-atx-full-tower-gaming-computer-case-supports-up-to-400-mm-long-vga-card-up-to-280-mm-long-liquid-cooling-radiator-support-up-to-8-fans.html#product_tabs_Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 5 Mart 2017; 12:26:43 >

Corsair 600c ve 750d arasında kaldım. 750d hayvan gibi bişey yani süper Ama fiyatları çok yüksek bir de yan tarafı pencere gibi değil de tamamen cam olsa efsane olurmuş gerçi tanıdık camı var . haf x'e bir tane sıvı soğutma radyatörü takınca kasada hareket edecek yer kalmıyor. Belki full Tower'ı başka bahara bırakıp NZXT S340 Elite de alabilirim

• YasiKa kullanıcısına yanıt
    Yanlış olu galiba, öneriyi bana değil @LambayaFunfDe arkadaşa yapacaktınız sanırım ?
    Corsair Obidian 750D ilk başta hayvan gibi büyük geliyor ancak sonra insanın gözü alışınca olması gereken boyut bu diyorsun.

Corsair Carbide 600C ters montaj yapılan bir kasa, ilgi alanıma girmediği için bir şey diyemem.

NZXT S340 Elite de güzel kasa ancak Full Tower,ı başka bahara bırakırsan inan bir daha değiştirmen çok zor olur, almışken imakın varsa Full Tower tavsiye ederim.
    Hocam haf x te karar kıldım. Yani 750d de baya hayvan bi kasa ama beni aşıyor bi de çok düz

Hayırlısı olsun o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.