Şimdi Ara

Full str nin gücü :) bence bu bir rekor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full str fire heuksal - server:Eldorado - lvl:49 - Guild:ReBorn not:char bana ait değil

Full str nin gücü :) bence bu bir rekor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 18 Aralık 2006; 14:15:55 >

• helal olsun valla 49 lvl da isu kesmek imkansız gibi bişi ama doğru diosun strnin gücü
  • ehehheheehe süper yaaa .
    mua'ya ve fikret abime selamlar iyi kasmalar bol droplar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 17 Aralık 2006; 18:37:07 >
  • oharaaaa bizim cafedeki arkadaş lvl 53 charla (full str fire glaive) kesememişti elitler yatırmıştı sen onu kesmişsin helal olsun
  • Bende başlıycam o serverda Ak_Esinti geri dönüyorrr Ezük Ak_Esinti Ama Olsun
  • helal olsun diyorum ve baska birsey demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

ehehheheehe süper yaaa .

mua dan da selam var fikret abiye de iletirim o da bizim guildte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

ehehheheehe süper yaaa .

mua dan da selam var fikret abiye de iletirim o da bizim guildte

orda olmak vardı yaa...hatırlarımda fikret abiye 10 lvl fln geriden gelip 12 lvl fln fark atmıştım.adam deli olmuştu..süperdi o günler..bu arada guild amlemi cok yakışmış valla(elime saglık)

• mua teşekkür etmiş galiba ; ama bende edeyim çok güzel durdu wallaha şimdi reborn2 ye yapacağız aynısını.
    union amblemi içinde çin alfebesinden bişeyler arıyoruz ; eline geçerse bekleriz abi
  • Helal abi baska ne denirki adamlar 64 de zor kesiyo sen 49 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Sahipsiz*** -- 17 Aralık 2006; 21:05:05 >
  • Ya HerSEy Güzel dE bana FaKe Miş Gibi GElio Ama NeySE ,ARkadAşin o Lvde 5,5 ;Küsür Hp Si olmAsiDA İi Bİ Oyuncu Oldugunu GösTErio
  • Fake değil korkma ben bu foruma fake olay koymam zaten ona kestirebilmek için çok uğraştık ; deveye hendek atlatmak daha kolay olurdu ;şimdiki hedefimiz 30 lvl olan bir stall charı war ona kestirmek
    not:char bana ait değil çok sevdiğimiz bir abimizin.
  • :) ARkaDAşi Orda TEk GörünCE TEk BAsina KesTiGİ SAnılıo:) Herneye Konuyu AnlaMıs Oldum Güzel PayLAsım TEbRikler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

mua teşekkür etmiş galiba ; ama bende edeyim çok güzel durdu wallaha şimdi reborn2 ye yapacağız aynısını.
    union amblemi içinde çin alfebesinden bişeyler arıyoruz ; eline geçerse bekleriz abi

nedemek yaw herzman yardım etmek isterim,ne mutlu bana ..
    tabi canım ayarlarım ben du araştıram biraz, sana yada mua ya pm atarım yollarım resimleri
  • Fire away
    Tebrikler.

Sırada ne var. İsu ile Uru yu aynı spota getirip beraber kesmek mi
  • Şimdi arkadaşım kafama takılan başı şeyler var, bunlara bir cevap verirsen merakımı giderebilirsin :)

1. ISYUTARU öldü mesajı geldiği zaman gördüğüm kadarıyla ölü durumdasınız ve etrafında hiçbir monster görünmüyor. ISYUTARU öldü mesajı kısa bir süre durur ve yokolur. Bu esnada etrafındaki yaratıklar nereye gitti veya ISYUTARU'yu ölü durumdayken mi öldürdün orasını pek anlayamadım ?

2. Level 49 bir kişinin Yetiler'den ne kadar darbe yediğini kabaca herkes biliyordur ki ISYUTARU kesimi esnasında çok fazla elite çıkmış durumdayken 49 level birisinin orada dayanma ihtimali yok gibi birşeydir ki 60 Leveller bile orda dayanamıyor. Sizin orda 49 Level "GARMENT" ile dayanabilmenizdeki sırrı bize de söylerseniz sevinirim :)

3. Bize ELITE ile ELlTE arasındaki farkı açıklamanız mü ? Oyunda birçok kişi Büyük "ı" ve Küçük "L" harfleriyle 2 tane char açarak takılıyor ve oyunun yazıtipi bunlar aynı olarak gösteriyor. Tabi bunları siz yaptınız diye söylemiyorum ama yapan oldukça fazla kişi olduğundan dolayı merakımı gidermek ve emin olmak istedim.

4. Görüldüğü kadarıyla bir parti içerisindesiniz ama nedense parti üyelerinin üzerini Inventory'niz ile kapatma gereği görmüşsünüz. Bunun sebebini açıklamanız mümkün mü ?. Ya da bu olayın 3 ncü maddede aklıma gelen fikirle bir ilgisi var mıdır ?

5. ISYUTARU öldüğü zaman 1 Ex bile gelmediği açıkça resimlerde görülüyor. Experience kazanmadan ISYUTARU'yu öldürmenizdeki sırrı da bize söylersiniz çok memnun olurum. Bu resme göre benim anladığım sadece sizin 4 lü bir party'de olduğunuz ve Isyutaru'ya 1 kere bile vuramadan öldüğünüzdür. Tabi herzaman yanlış anlaşılabilme ihtimalini de göz önünde tutmamız gerekmektedir.

http://img244.imageshack.us/img244/5182/sro2006121717061950ov2ab3.jpg

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 18 Aralık 2006; 11:51:02 >

• bencede bu bir rekor tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

Şimdi arkadaşım kafama takılan başı şeyler var, bunlara bir cevap verirsen merakımı giderebilirsin :)

1. ISYUTARU öldü mesajı geldiği zaman gördüğüm kadarıyla ölü durumdasınız ve etrafında hiçbir monster görünmüyor. ISYUTARU öldü mesajı kısa bir süre durur ve yokolur. Bu esnada etrafındaki yaratıklar nereye gitti veya ISYUTARU'yu ölü durumdayken mi öldürdün orasını pek anlayamadım ?

2. Level 49 bir kişinin Yetiler'den ne kadar darbe yediğini kabaca herkes biliyordur ki ISYUTARU kesimi esnasında çok fazla elite çıkmış durumdayken 49 level birisinin orada dayanma ihtimali yok gibi birşeydir ki 60 Leveller bile orda dayanamıyor. Sizin orda 49 Level "GARMENT" ile dayanabilmenizdeki sırrı bize de söylerseniz sevinirim :)

3. Bize ELITE ile ELlTE arasındaki farkı açıklamanız mü ? Oyunda birçok kişi Büyük "ı" ve Küçük "L" harfleriyle 2 tane char açarak takılıyor ve oyunun yazıtipi bunlar aynı olarak gösteriyor. Tabi bunları siz yaptınız diye söylemiyorum ama yapan oldukça fazla kişi olduğundan dolayı merakımı gidermek ve emin olmak istedim.

İyi forumlar...

sorularina ben cevap vermeye calisayim.
    1- isu, uru ve tg...bu yaratiklar oldukten sonra ekranda en cok damage veren daha dogrusu yaratigin canini en cok azaltan kisinin adi yazar. oncelikle mucadele edilmis, sonra arkadas olmus, o sirada diger oyuncular isu'yu ve diger moblari baska yere kaydirmis.
    2- kiyafet olayini tam olarak bilmiyorum. fakat orda yalniz degildi. guildden diger arkadaslari da destek oldu. sanirim moblari digerleri keserken isu'ya tek basina daldi.
    3. serverda gordugunuz iki ELITE da yakin arkadas. hatta ayni mekani paylasan insanlar :)
    ------------------

Asil ve Gursel abilerime ve tum Reborn'a saygilar.. takdir ettim Asil abi :)
    Reborn guildine manevi destegimiz suruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 18 Aralık 2006; 11:50:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: DiKMeN_

Şimdi arkadaşım kafama takılan başı şeyler var, bunlara bir cevap verirsen merakımı giderebilirsin :)

İyi forumlar...

sorularina ben cevap vermeye calisayim.
    1- isu, uru ve tg...bu yaratiklar oldukten sonra ekranda en cok damage veren daha dogrusu yaratigin canini en cok azaltan kisinin adi yazar. oncelikle mucadele edilmis, sonra arkadas olmus, o sirada diger oyuncular isu'yu ve diger moblari baska yere kaydirmis.
    2- kiyafet olayini tam olarak bilmiyorum. fakat orda yalniz degildi. guildden diger arkadaslari da destek oldu. sanirim moblari digerleri keserken isu'ya tek basina daldi.
    3. serverda gordugunuz iki ELITE da yakin arkadas. hatta ayni mekani paylasan insanlar :)
    ------------------

Asil ve Gursel abilerime ve tum Reborn'a saygilar.. takdir ettim Asil abi :)
    Reborn guildine manevi destegimiz suruyor :)

Teşekkürler, yalnız siz alıntı yaparken ben 4 ve 5 numaları maddeler eklemiştim, onlar için de bir açıklama yaparsanız memnun olurum.

Bu arada serverde görüğünüz kişiler demişsiniz de, benim o serverde herhangi bir karakterim bulunmamakta ve ilgili kişileri kesinlikle tanımamaktayım ve görmüşlüğüm de yoktur. Sadece konuyu gördüm ve aklıma takılan şeyleri soruyorum :)

• 4 ve 5. sorulari pas gecicem. yukaridan anlattiklarim bildigim kadariylaydi. ben 2 tane ELITE oldugunu biliyorum..2'si de yakin arkadas..
    diger sorulara eldorado serverindan yanit gelir herhalde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.