Şimdi Ara

Full Str Bow Mu Yoksa Blader mi ? (PVP İÇİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence şu önemli bow 1 vs 1 de gzl ama 1 vs 2.... dayanamaz.
    ama blade 1 vs2 veya 3 kişiye dayanabilir.

job yaparken ne olcak bow bi kişiyi alırken arkadaki de ona dalcak bow gidicek ama blade dayanır ardkş

ama FWde bow daha üstün bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 31 Temmuz 2009; 11:03:52 >
  • bence blade.

çünkü shield çok önemli bir unsur. +5de olsa br18 yada daha yüksek bi shield olduktan sonra blader kolay kolay yatmaz. debuff falan olmazsada rahat 4-5 kişinin arasından çıkabilir
  • 2 side iyi her ikisini öneririm
  • 4 ever Str bowman
  • Kasabileceksen Herkezden Farkım Olsun Ben Oyunu Biliyorum Dersen Blade Acmakta Yarar Var Herkesde Bow Saturnde Oynuyorum 3000 Kişiden 1500 Kişi Bow Aralarında Fark Yok Hepsi Aynı Özellikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: DostDeli

Kasabileceksen Herkezden Farkım Olsun Ben Oyunu Biliyorum Dersen Blade Acmakta Yarar Var Herkesde Bow Saturnde Oynuyorum 3000 Kişiden 1500 Kişi Bow Aralarında Fark Yok Hepsi Aynı Özellikte

arkadaş haklı, bowda sevmem bladede ama inan bana her ne olursa olsun carını sağlam yaptıktan sonra hepsi pvp de iş görür o avantajlı bu avantajlı hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremVoodoo -- 31 Temmuz 2009; 12:50:04 >
  • Bence Hiçbiri 300 Mastery Olsun Chler Batacak Keşke 330 360 390 420 450 Diye Devam Etse Masteryler. . .
  • Ben bowu tercih ederim, ama herkesin kendi zevki tabiki hangi buildi seviyorsan onu aç hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var.
  • Pvp için tabi ki blader daha iyidir.

Ayrıca glavie'den blade'den bow'a dönenler oldu ama ben hiç bow'dan blade'e dönen görmedim diye yazmış biri.Ben Bow charımı satıp blader'a döndüm.Ayrıca blade'den başka builde dönmelerinin sebebi blade her tarafa çekilen bir char değildir.Örneğin uniqte berbattır ama pvp'de kraldır.Bow ise uniqte ortadır pvp'de ortadır...
  • boşver onları sen glavie aç oynadığın oyundanda zevk alırsın e mi akıllım
  • Hangisini seçerseniz seçin yanlış bir seçim olmayacaktır..Eğer blader üzerinde karar kılarsanız kasması yavaş olacaktır..Bu yüzden bow olarak başlayıp ileride bladeye çevirebilirsiniz..
  • hem zevk almak hemde kolay yamamak için bow aç blade çok bi işine yaramaz ben 70 lvl nuker spear ım lvl ıme 10 k çakıom 70 lik elektirik açık tabi
  • bow çar derim...Herşekilde aktif bir oyuncu olursun...Jobwar-fw-gw ve en önemlisi unique lere çekinmeden gidersin...Ama blade çarla unique kesmek daha zordur bow çara göre bu yüzden bow çarlar daha avantajlıdır....Genel olarak sorarsanız joymax'in yine dengesiz işlerinden biri olan str eu karakterler pvp makinesidir....Her durumda eşit olarak karşılaştırın "str eu vs str chin" dengesizliği pvp yi görmesenizde kafanızda canlandırabilrsiniz...Kolay gelsin..
  • Kesinlikle ßow aç bn 91 bow char var FF geçen ölyüorum warriora 91 92 lvl warriora dresten güç aldı vrıt 7 +50 crıt bi adl 40 k patlattım nası loldu şaşırtım ama dalga bi geçtim adamla kesinlikle bow
  • KesinlikLe Blade hem Blade'de Kalkan Oldugu İçin Block Yeme özeLLigi Var Ama Tercih Senin
  • Bow daha çok uzaktan vurup kbleriyle sinir eder. Blader ise aktirasyonun içindedir ve karşıdakine küfrettirir. Bowun criti bladeyin yatır batırları illallah dedirtir. Bana sorarsan blade kasması zordur ama bow kasıp hem bowun zevkini alırsın sonra da bladeye dönüştürürsün(Paran varsa). Benden bu kadar. Ayrıca eventlarda filan biri seni partyde gördü mü yuppi yaşadık der(Tecrübeyle doğru orantılı).

Yukarıda bazı arkadaşlar demiş. Blade charın elinde iyi bir silah olması lazım diye. Haklısınız fakat +3le de çok rahat yatırabiliyorum(Çok rahat derken biraz zaman alıyor da sonuçta yatıyor). Blade char ff olmazsa blader olamaz. Blader her zaman ff olmalı criti iyi bir silaha sahip olmalı ve blocking ratiosu 17+ bir kalkana sahip olmalı... Full blue filan falan bunlar extra şeyler blader bu haliyle de çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 3 Ağustos 2009; 22:56:13 >

• yazı tura at iki charda gzl ve etkili
  • Plvl için bow Pvp için blader
  • Pvp için kesinlikle blader bowun criti varsa blader ın block koyma özelliği var
  • Yalnız şöyle bir olay var ki blader kasarkenki zorlukları bow kasarken yaşamassın aksine dier class lara göre daha ii kasarsın ve pvp de blader ları alması 2 kişininde item ve buildlerine bakar ben Full STR Cold bow derim Fire da olabilir fakat...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.