Şimdi Ara

Full str blade hangi skill (ler)ve yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ilk charim hybriddi... patlattim yeni bi char actim.. Bu da full str blade... Protector... ama skill mevzunu tam olarak anlamamis olmaliyim ki sp farm yapmiyorum ama pek bi sey de acmadim... simdi sizden (oyunu bilenlerden ) yardim bekliyorum... full str blade hangi skillere agirlik vermeli???? Bi de lutfen 2 sen o chari da patlat da full int nuker aç vb. vb. 2 tipi şeyler yazmayın.. Bu benim tercihim.. Dezavantaj ve avantajlarını bildiğimi düşünüyorum.. Sadece skiller konusunda yardımcı olabilirseniz iyi olur... Bi de bu skiller ne yapar??? Cunku orda sadece büyünün ismi vb. yazıyo ama forumda rastlamıştım. Sanırım nickinin içinde nomad kelimesi gecen bi arkadas full int bow chari ile ilgili çok doyurucu ve açıklayıcı bi yazı yazmış... Bunun benzerini de full str blade için yazabilecek bi arkadaşa var mı??? Şööle bi salladımı etrafında kim var kim yok hasar verebilecek skill ve büyü hangisidir Varmı bööle bi şey... Bu konularda aydınlatırsanız sevinirim....

• arkadaşlar bilen yok mu acaba... yoksa cevap vermek istemiyo musunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventgum -- 13 Haziran 2006; 14:47:37 >
  • Ana saldırı elementi cold veya fire forumda konu hakkında çok tartışma var aklına yatanı seç bence zaten dusuk damage veren charı autopot gibi birşeyde varken cold yaparak dahada hantal yapma..

-ALINTIDIR-
    Skills

Bicheon Skill Tree

Strike N Smash (Max)
    Illusion Chain (Max)
    Castle Shield (Optional)
    Soul Cut Blade (Max)
    Blood Blade Force (Max)
    Flower Bloom Blade (Max)
    Snake Sword Dance (Max)
    Shield Protection (Max)

Fire Skill Tree

Fire River Force (max)
    Fire Shield (Max)
    Flame-body (max)
    Basic fire protection (max)
    Flame devil force (max)
    Full str fire blade için en uygun skiller böyle.

Smashing Series
    Bir cok kisi bu skill'in gereksiz oldugunu söyler, fakat katilmiyorum.Bu skill az MP harcar ve tek vurusta iyi'de damage verir.Yan skill kullanmak icin bir'e birdir.

Chain Sword Attack Series
    Bu skill Bladecilerin ana skillidir. Chain serileri iyi damage verir ve upgrade edildigi takdirde cok iyi bir skilldir.4'lü kombo PvP'de Cold olmadigiz sürece ise yaramaz.Fakat 5'li kombo PvP de daha iyidir, cünkü
    son vurus en saglamidir ve kisa süre icinde cok damage verir.

Shield Technique
    Bu skilli kullandiginiz zaman hareket edemezsiniz.Alacaginiz damage'i azaltir, fakat cok kullanisli degildir.Eger akillica kullanilirsa yüksek LvL'lerde kullanisli olabilir.
    (Bence gerek yok)

Blade Force Series
    Yaratiklari yaniniza cekmek icin iyi bir skill.( Uzaktan atilir ) Soul Cut Blade biraz düsük damagelidir fakat Evil Cut Blade daha iyi bir mesafe ve damage saglar.PvE icin mükemmel.

Hidden Blade Series
    Knockdown diye de adlandirilir.Giant ve PvP icin mutlaka acilmalidir.Eger adami yere yatirirsaniz sadece Blade/Sword kullanlanlar saldirabilir.KS yapan bir Glavie/Spear oyuncu vuramaz.

Killing Heaven Blade Series
    Bu skill'de Hidden Blade Serilei acildiginda mutlaka acilmalidir.Ayrilmaz ikili.Önce adami yere yatiriyorsunuz sonra yerde sisliyorsunuz.2. kitapta 2 kere batirirsiniz.( 3. kitap 3 kere )

Sword Dance Series
    Bu skill 2-3 yaratiga birden saldirmanizi saglar.2. kitabi acmak icin 1. kitabi LvL 1 birakmaniz yeterlidir. Bu skill pek kullanilmaz.

Shield Protection Series
    Bu mutlaka acilmalidir.( Bütün pasifler gibi ) Bu sizin blok sansinizi arttirir.

Gelelim büyülere:

COLD

Cold Force Series
    Cold, PvP'de oyunculari en zorlayan büyüdür.Freeze skilleri kullanmanizi önler ve Frostbite sizi yavaslatir.Fakat Cold ile yapilan damage azdir.

Frost Guard Series
    Fiziksel defansinizi arttirir.Eger bu skilli maxlamayi düsünüyorsaniz, ilerde faydasini cok göreceksiniz.4. kitapta 55 defans veriyor.

Cold Wave Series
    Düsük LvL'de PvE icin cok iyi bir skill.Yalniz Frost Nova Serileri PvE ve PvP icin o kadar faydali degildir.

Frost Wall Series
    Bu skilli kullandiginizda hareket edemezsiniz.Fakat hic damage almazsiniz.( Okcular icin cok iyi bir skill )

Frost Nova Series
    Düsmani yavaslatmak ve dondurmak icin cok iyi bir skill.( Kacmak yada yakalamak icin ) 2. Kitap etrafinizdaki herseyi dondurur.

Snow Storm Series
    Nukerlar icin iyidir, fakat Bladeler STR oldugu icin bizim icin önemsiz bir skill.

Cold Armor Series
    Mutlaka acilmali.Fiziksel defans verir.

LIGHTNING

Thunder Force Series
    Lightning imbue etraftaki düsmanlara sicrar ve parry ratio'yu düsürür.Bu da düsman'in daha cok damage almasini saglar.Cold'dan daha cok, Fire'dan daha az damage verir.

Piercing Force Series
    Blade kullananlarda magical atak ve balance zaten düsük, fakat imbue damage'ini arttirir.Ilerki LvL'lerde %10'dan fazla bir artma görülür.

Wind Walk Series
    1. kitap ve eger acabilirseniz 3. kitap süper hiz verir.LvL atlamanizda cok yardimci olur.PvP'de baskalarini yakalamak icinde cok iyidir.2. kitap sizi cok hizli bir sekilde hareket ettirir. ( 2 sn kadar ) Kacmak icin ideal bir skill.

Lion Shout Series
    Pure STRcilere yaramaz, onun icin gereksiz.

Concentration Series
    Parry ratio'yu arttirir.Bu skill size minimum damage almanizi saglar.

Thunderbolt Force Series
    Yine sadece Nukerlar icin bir skill.Pure STRler acmamali.

Heaven's Force Series
    Parry ratio'yu arttirir.Az damage almanizi saglar.

FIRE

Fire Force Series
    Fire imbue en cok damage veren skilldir ve arti düsmani yakar.
    Cold kullanan birine karsi daha hizli LvL atlarsiniz, fakat daha cok damage alirsiniz cünkü düsmani yavaslatacak yada durduracak bir özelligi yoktur.

Fire Shield Series
    Status efekleri belli bir ölcümde azaltir.Ilerde biraz para biriklemenize olanak saglar cünkü kücük piller kullanabilirsiniz.

Flame Body Series
    Fiziksel damage'i belli bir ölcüde arttirir.Bunu mutlaka pure STR bir karakter acmalidir.

Fire Protection Series
    Magical defansinizi arttirir.Nukerlara karsi PvP'de olumlu sonuc veren bir skilldir.

Fire Wall Series
    Ayni Ice Wall gibi bir skill.Kullanimi durumunda hareket edemezsiniz.Tek farki magical ataklari daha iyi savunabilmesidir.

Flame Wave Series
    Pure STRler icin gereksiz bir skill.Isterseniz 1. kitabi LvL 1 yapip birakabilirsiniz.
    (guide yazan arkadaş böyle yazmış alıntı oldugu için silmek istemedim ama bence hiç açma)

Flame Devil Force Series
    Fiziksel damage verir.Mutalaka acilmalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3T1N -- 13 Haziran 2006; 14:57:40 >

• ana element olarak şahsen ben fire seçerdim,ona göre yapılandırırsak (blade-damage denkleminde )

fire : flame body series (a) + flame devil force (p) = daha güçlü fiziksel damage vurursun, bunlar her str char için istisnasız! açılan skillerdir..bunlar str char ler için vazgeçilmez
    nuker lere karşı fire protection serisi = büyü defansı, fire shield serisi sp derdi çözüldükten sonra diyelim :)

bicheon : chain sword attack serisinden en az biri (illusion chain den sonra),ikisinede (blood chain yada billow chain) yüklenebilirsin yalnız sp faktörünü hesaba kat derim..
    blade force serisi.. bence mantıklı olanı bu ..sword dance serisi 3 monster a etki eder ..temelde aynı, damage oranına bakarak ta seçimini yaparsın..
    block ratio pasifi can dır derim
    lg de potaya 3 skill hariç hepsi girmekte str char ler için (thunder force,lion shout,thunderbolt force serileri harici) ne kadar verirsen o kadar eyi olur

4. skill olursa genelde buz seçilir str char ler için..hali hazırda tank build olman,buz un hayatiyetini ortadan kaldırır lakin str buildler garment tercih ettikleri için fizik defansa ihtiyaç duyarsın hasım str char ler için..birde buna skill point çilesini eklersen
    80 lvl sınırının açılacagını varsayarsak :

bicheon 80
    fire 80
    lg 69
    ice 69
    298
    ana elementinle,bicheon a son sınıra kadar yukleneceksin.level sınırları kaldırıldıkça ice tan yiyeceksin,silah ve ana elementine döndüreceksin oradan aldıklarını..benim edindiğim bilgiler dogrultusunda tavsiye edilen 3 skill seçmek..bi yerde okudugum kadarıyla söylüyorum (dogru yanlış orasını kesin bilemem) level cap ler kalksa bile 300 mastery sınırının duracağı..

bu kadar skill e sp yetiştirmek ya bir evliya sabrı yada bi bot ister ..umarım yanlış yönlendirmem

• Kardeş sakın bladeci har açiim deme eğer char kusursuz olmazsa pvp de senden 3-4 lvl düşük glavi-spearcı adam yatırır seni blade en zor kasılan chardır sabır ister ana skili cold ve fire ama şimdiden söyliim sakın bladeci char açma bence lvl 40 tan sonra ticketsız mümkün değil kasamazsın hem vuruşun az olur ama iyi bi kalkanın varsa az damage alırsın bide blade'in sos veya som olması lazım kesinlikle yoksa pvpyi unut ayrıca full str ver en çok ona ihtiyacın olacaktır.Manayı potla karşılarsın zaten bicheon skilleri çok fazla mp istemiyo.Sen bilirsin ama benim sana önerim glavieci char .Bende 41 lik bladeci var lvl 38 yatırıyo beni düşün artık bladecinin halini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.