Şimdi Ara

Full sarı (beyaz) galil sandstorm stattrak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar full sarı galil sandstorm stattrak mw silahım var cidden böyle sarı (beyaz) yı ilk defa görüyorum bir bakıp değerli mi değilmi söylermisiniz

http://steamcommunity.com/id/utku1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 26 Mayıs 2015; 23:36:28 >

• Bu oranlar bıcaklar için önemli değilmi sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazı silahlarda da oran var

Kami Sandstorm Hypnos vb
  • Komple mor galil sandstormlar 2-3 key ediyordu sanırım...

Random pattern olan her silahta fiyat fark ediyor. Five seven vajina deseni efsanesi var mesela bi araştırın derim Glock Grinder, p250 Supernova şuanda aklıma gelen diğer skinler...
  • Resmini atayım
     Full sarı (beyaz) galil sandstorm stattrak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 26 Mayıs 2015; 23:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

Komple mor galil sandstormlar 2-3 key ediyordu sanırım...

Random pattern olan her silahta fiyat fark ediyor. Five seven vajina deseni efsanesi var mesela bi araştırın derim Glock Grinder, p250 Supernova şuanda aklıma gelen diğer skinler...

Aman hocam googleda arattıkmı cıkamayız o işin içinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • full mor olanı para ediyor da bunu bilemeyeceğim, yanlış bilgi vermeyeyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Bu oranlar bıcaklar için önemli değilmi sadece

silahlar için önemli olanlarıda var mesala glock-18 öğütücünün full siyah olanları deli para ediyor. onak eza p250 supernova nın desenine göre çok para ettiği oluyor. Bu para edermi bilmem :)
  • UP
  • Edit insan bunu niye eksiler çözemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 27 Mayıs 2015; 21:50:36 >
  • mor desenler var full sarı değil ki bu, yani tamamı sarı olan var mı acaba onu da bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.