Şimdi Ara

Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri
    Redragon K617 fizz marka red switchli RGB aydınlatmalı mekanik klavyem satılıktır. Fotoğraftaki gini beyaz ve gri tuş renklerine sahipyir.
    23.10.2024 tarihinde Gençer Gamingten satın aldım.
    Türkçe karakterleri vardır ve büyük entera sahiptir.
    Yazılım desteği vardır. Yazılım olmadan da tüm RENKLER ve modlar(sürekli yanma-yanıp sönme-basınca yanma-dalga vs. 20 çeşit) arasında klavyeden geçiş yapılabiliyor.
    Antighosting ve 1000hz iletim hızına sahiptir. Birebir kendim test ettim. Ya ben tuşa basmıştım ama... gibi mekanik tüm gecikmeleri aradan kaldırıyor.
    50 milyon tuş basım ömürlü (sitesine göre), çıkartıp değiştirilebilir tuş ve switchler ile ömürlük bir kullanım sunuyor.
    2 saatten fazla kullanılmadı. Test amaçlı açtım. İşim gereği satıyorum.
    Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri Redragon k617 fizz red switch beyaz&gri
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Ekim 2025 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.