Bildirim
Full HD ve 3.5mm Jack Girişi Olan Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
telefon kamerasıyla çek. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
telefon kamerasıyla çek.
vay be nasıl düşünemedim ben bunu.... -
quote:
Orijinalden alıntı: absolu
quote:
telefon kamerasıyla çek.
vay be nasıl düşünemedim ben bunu....
kardeşim hem kalitesiyle dudak uçuklatsın istiyorsun hem 1000tl diyorsun. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: absolu
quote:
telefon kamerasıyla çek.
vay be nasıl düşünemedim ben bunu....
kardeşim hem kalitesiyle dudak uçuklatsın istiyorsun hem 1000tl diyorsun. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.
yahu ben sana 4k çeken bir canon sormuyorum ki
f/p ürünü istiyorum ben
-
o zaman canon 100d ye bak. giriş seviyesi olup da 3.5mm jack girişi olan ender makinelerden birisi. -
UP -
Mikrofon girişi olup 1000TL'ye makine bulursan bana da haber ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: mttzn
Mikrofon girişi olup 1000TL'ye makine bulursan bana da haber ver.
1000-1500 arası da mı yok -
Yoo varır ama 1000TL'ye de ama 2005 çıkışlı bodydir onuda almazsın. 1500TL'ye kadar mikrofon girişli body bulursun sadece araştırma yapmalısın. Bu arada bahsettiğim tüm ürünler ikinci el. Sıfır olarak 1500TL'ye makine bulmak bile zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 20 Şubat 2018; 16:41:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mttzn
Yoo varır ama 1000TL'ye de ama 2005 çıkışlı bodydir onuda almazsın. 1500TL'ye kadar mikrofon girişli body bulursun sadece araştırma yapmalısın. Bu arada bahsettiğim tüm ürünler ikinci el. Sıfır olarak 1500TL'ye makine bulmak bile zor.
hocam peki micro usb girişli kamera bulunur mu 1000-1500'e? usbli mikrofon takabilmek için -
Pahalı aksiyon kameralarındansa bütçe kısıtlıysa 2 liraya jack soketi 10 lira da elektronikçiye lehim ücreti vererekhttps://www.youtube.com/watch?v=L7TMqWecTHc bu bağlantıdaki gibi birkaç günlük emekle birkaç dolarlık aliexpress ten de mikrofon alarak 20 -30 liraya fıstık gibi bir cihaza dönüştürebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X