MERHABA ARKADAŞLAR. LCD TV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. LG 37LG5000 MODELİYLE 32LG5000 MODELLERİNİ GÖRME FIRSATIM OLDU. GÖRÜNTÜLERİ GAYET GÜZELDİ. ÖZELLİKLERİNDEN ÇOK ANLAMIYORUM AÇIKCASI. SİZCE BU MODELLER NASIL ? LCD VE PLAZMADA LG DEN ŞAŞMA DEDİLER. SİZCE? AYRICA ÇOK PAHALI OLMAMAK KOŞULUYLA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA MODELLER VAR MI? FİYATI UYGUN OLURSA 37" İ DAHA ÇOK İSTİYORUM ASLINDA AMA 32" DE OLABİLİR.
Dediğim gibi 32LG5000 kullanıyorum ve gayet memnunum tv'den. Zaten yanlış bilmiyorsan LG firması en büyük ekran tedarikcilerinden biridir. Şu ana kadar kurulum hariç hiç bi sorun yaşamadım kurulumda ki sorunda tv nin fabrikada üretimi tamamlanıp ayarları yapıldıktan sonra "servis ayarları"ndan çıkarılmamış olması onuda aldığım yere götürdüm LG bölge veya genel müdürlük hangisi bilemicem bi servis kumandası ile oraya gelip tv yi fabrika ayarı modundan çıkarıp normale dönüştürmesiyle hal oldu, o günden beride bi sorun yaşamıyorum.
Sensör olayı çok güzel eminim sizinkilerde de olacaktır. Perdeyi aç güneş ekrana istediği kadar vursun yineden çok rahat izleyebiliyorsunu görüntüde bi sorun yaşamıyorsunuz hatta önünden gecerken dahi hemen ekran koyuluğunu ayarlıyor o derece hasas bi sensör (tabi devre dışı bırakılabilir). bence yanlış yapmamış olursunuz almakla...
ABI 42 LG 6100 NASILDIR VARMI KULLANAN
AYNI GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZİ 37LG5000 İÇİNDE SÖYLEYEBİLİRMİSİNZ ACABA :) KULLANAN VAR MI? O BÜYÜKLÜK DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÇÜNKÜ.
quote:
Orjinalden alıntı: handofdoom
Dediğim gibi 32LG5000 kullanıyorum ve gayet memnunum tv'den. Zaten yanlış bilmiyorsan LG firması en büyük ekran tedarikcilerinden biridir. Şu ana kadar kurulum hariç hiç bi sorun yaşamadım kurulumda ki sorunda tv nin fabrikada üretimi tamamlanıp ayarları yapıldıktan sonra "servis ayarları"ndan çıkarılmamış olması onuda aldığım yere götürdüm LG bölge veya genel müdürlük hangisi bilemicem bi servis kumandası ile oraya gelip tv yi fabrika ayarı modundan çıkarıp normale dönüştürmesiyle hal oldu, o günden beride bi sorun yaşamıyorum.
Sensör olayı çok güzel eminim sizinkilerde de olacaktır. Perdeyi aç güneş ekrana istediği kadar vursun yineden çok rahat izleyebiliyorsunu görüntüde bi sorun yaşamıyorsunuz hatta önünden gecerken dahi hemen ekran koyuluğunu ayarlıyor o derece hasas bi sensör (tabi devre dışı bırakılabilir). bence yanlış yapmamış olursunuz almakla...
@kararsız23_25
Walla kullanmadım dediğin modeli, bi mağzada karşısına dikelip izlemedim izlediysemde farkında değilim ama bi markanın kalitesini bi modelde ayrı bi modelde ayrı tutacağını sanmıyorum ki zaten sergilendiği mağzada sağında solunda mutlaka bir ikinci marka/model vardır orda bile görüntü bazında kıyaslama imkanın olur geri kalanı ise artık + özellikleri misa bende ki gibi clear sound system ( ses temizleme) akıllı sensöz ( görüntü parlaklığı için) vs. vs.
ÇOK BİLGİM YOK GENEL OLARAK LG LCD OLARAK KALİTESİ NASILDIR URUNLERINDE
arkadaslar 3 tv arasında kaldım bi yardım edin. 42LG7000 lg 50000:1 kontrast full hd tepki süresi 5 100hz 2360 tl 42 LH4000 lg 80000:1 kontrat full hd tepki süresi 3 100hz 2333 tl samsung le49a656 50000:1 kontrast full hd tepki 4 100hz 2411 tl
bunların hepsi nerdeyse aynı fiyat istanbul bilişimde. bi tv nin 10 yıllık ömrü oldugunu düşünerek ve bi kac yıl sonra bu özelliklerin işe yarar hale geleceğii düşünerek seçim yapmaya çalısıyorum. ve 2500 tl yi gecmemek sartıyla önerebileeğini baska tv varmı
LH4000 çok kral alet gözüküyor
nimore 42'' al bence. sonra daha büyük alsaymışım dememek için... (izleyeceğin mesafeye göre tabi)
BEN toshiba 32XV550 LCD TV inceledim ve cihaz iyibir cihaz gibi gözüküyor kontrast oranı 30000:1 bu özelliği çok iyi bence 2 adet scart girişi var,3xHDMI 2xaudio girişi 2x20 Watt stereo hoparlör, oyun modu piano kasa şık duruyor fiyatıda iyi bence
buradakı fiyat benim bulduğum en ucuz fiyat eğer varsa daha ucuzunu bulan bizide bilgilendirsin
Toshiba 42Z3030 LCD TV bu da çok iyi bir cihaz piyasada satılan LCD tv ler arasında ilk 3 içine girebilen bir markadır. 42"(106 cm) Z serisinde görüntü kalitesinde üstün özellikleri kapsamaktadır. 100 Hz görüntü işleme özelliği ile hareketli sahnelerde daha iyi görüntü yakalama ve sinema keyfine doyaçaksınız. Pc bağlantısında yapılabildiği gibi PS gibi oyun kolsollarınıda rahatlıkla LCD takılabiliyor. Bu üstün özellikleri bi arada bulunduran diğer markalara kıyasla fiyatı da çok iyi gibi duruyor.
buradakı fiyatın altında fiyatlarda var piyasada ama hangi firmaya sorduysam ürün stoklarda yok diyor heralde piyasada fazla kalmadı bu üründen ben sadace burada bulabildim.
37xv555 Bimekste gördüm . Görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Tek olarak bu tvyi görsem belki iyi gelebilirdi ama yanındaki tvler ile karşılaştırınca çok iyi durmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: semihus
37xv555 Bimekste gördüm . Görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmedi. Tek olarak bu tvyi görsem belki iyi gelebilirdi ama yanındaki tvler ile karşılaştırınca çok iyi durmuyor.
kardeşim ne izledin tv de. yayında ne vardı? hemen öyle kötü bi karar veriyosun. izlediğin kaynağa bağlı değişir. sen eminim ki herhangi bi dvd player ile izlemişindir. hemen kötü diyor olabilirsin. yada ben yanılıyomdur. ama kaynağı sölersen bi yorum yaparız.
ElectroWorldde kampanya yapmıştı xv550 modeline. Gidip ordada görmüştüm, fikrim aynı değişmedi.
quote:
Orjinalden alıntı: semihus
ElectroWorldde kampanya yapmıştı xv550 modeline. Gidip ordada görmüştüm, fikrim aynı değişmedi.
dostum birde özellikle dün gece kanal d de SD yayında oynayan inanımaz aile isimli animasyon filmine bir baksaydın tosh 37xv555 e de o zaman fikrini merak ederdim gerçekten.....televizyonun ayarlarını düzgün yaptıktan sonra son derece güzel bir yayın elde ediyorsun 37xv555 kullanıcısı olarak söylüyorum... çok fazla cihaz arasında görüntü adamı aldatır.....
geçen hafta sony bravialarda dolu olan bir mağzanın içinde ortada bir tane gruding 37" televizyon var ve hd yayın animasyon film koymuşlardı .....inanın oradaki en güzel görüntü grundig deydi,bravia o kadar sönük kalmıştıkı inanın çok şaşırdım.şimdi bravidan vazgeçip grundig mi almak lazım :)