Şimdi Ara

Full HD Nasıl izlicez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3D Full HD Led TV aldım.Bende normal dsmart var bu tvyi illa full hd izleyebilmek için dsmart hd mi almamız lazım.
    Birde arkadaşlar filmciden aldığımız filmler full hdmi oluyor değilse full HD film nerden bulcaz.
    DİYELİMKİ BULDUK laptopu TV ye bağlayıp film cdsini taktığımız zaman ekrana full HD şekildemi yansır.Yoksa başka bir şekildemi bağlamak lazım Flashbellektenmi izlemek lazım...

Bu arada Smart ekranıda Full hd mi ?

• Merhaba hocam hayırlı olsun oncelikle.internetten hd film indreceksin 1 film ortalama 12 gb oluyor.imzamdaki sitemede bakabilirsin mail at istersen
    hdfilmdepo@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital karasal yayina gectigimizde hd kalitesi daha iyi olacak. Simdiki hdler 1080p degil bildigim kadariyla
    Bu tip ful hd deneyiminizi en uc noktada yasamak istiyorsaniz, bana gore bluray oynatici ile birlikte orjinal 3d film almalisiniz.
    İnternetten seyrettigim videolarla orjinal bluray arasinda daglar kadar fark var.

• Bana gore de fark var ama daglar kadar degil maalesef hocam bu isi yapan biri olarak söylüyorum aradaki maliyet farkina degicek bir fark yok bence ve eger filmleri turkce izlemek istiyorsanız ve 1080p izlemek istiyorsanız suan icin daha iyi bir çözüm yolu yok

Eger bluray isolara türkçe ses eklenebilirse ozaman blurayrip gormessiniz zaten hic biyerde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.