Şimdi Ara

FULL HD LED TV ÖNERİSİ ACİL ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Hafta içinde FUL HD led tv almam gerek arkadaşlar.Alamazsam babam gidicek evkur a kilitlenecek. İyi bişey olsun istiyorum Piyasada en iyi 40 ve 42 inc Ful hd led tv tavsiyede bulunacak birilerini arıyorum.Samsung ve LG markaları olursa sevinirim.

Benim bulabildiklerim 2 tane bundan daha iyileri varsa paylaşın lütfen

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-40-full-hd-led-televizyon-ue40d5000/productDetails.aspx?productId=evsamue40d5000&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-42-full-hd-led-televizyon-42lv3550/productDetails.aspx?productId=evlg42lv3550&categoryId=163192

.
    NOT: FUL HD + 3D LED TV Tavsiyesindede bulunabilirsiniz fiyatı uygun olmak kaydıyla

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 19 Aralık 2011; 17:24:16 >

• Uygun fiyatlı (2000TL civarı) en iyi 3D LED LG LW serisi, 42LW4500/5500 lere bak. LW5500 ün Smart TV si var ve video codec desteği daha geniş LW4500 e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Uygun fiyatlı (2000TL civarı) en iyi 3D LED LG LW serisi, 42LW4500/5500 lere bak. LW5500 ün Smart TV si var ve video codec desteği daha geniş LW4500 e göre.

Hocam bu işlerden pek anlamam ama sizin verdiğiniz tvler sadece 3D galiba.3D olucaksa FUL HD li olması tercihim.Yada sadece FUL HD led olursada olur.yorumunuz için teşekkürler.
  • konu güncel arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Uygun fiyatlı (2000TL civarı) en iyi 3D LED LG LW serisi, 42LW4500/5500 lere bak. LW5500 ün Smart TV si var ve video codec desteği daha geniş LW4500 e göre.

Hocam bu işlerden pek anlamam ama sizin verdiğiniz tvler sadece 3D galiba.3D olucaksa FUL HD li olması tercihim.Yada sadece FUL HD led olursada olur.yorumunuz için teşekkürler.

kardeşim techravenin tavsiye ettiği tvler full hd 3d led tvlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

kardeşim techravenin tavsiye ettiği tvler full hd 3d led tvlerdir

Kusura bakmayın anlamam bu işlerden fazla.Fiyatı gayet uygunmuş 40LW4500/5500 ün teşekkürler

• ben lw4500 olanını kullanıyorum.tam bir f/p tvsi.o fiyata hem full hd hem led hem 3d hemde başagrısı yapmayan yeni nesil pasif gözlük.dsmart hd cihazla kullanıyorum.20 tane hd kanal var.hd kanallar malumunuz harika.sd yayınların bir çoguda (show,tnt,fox,tv8 vs) hd kalitesine yakınlar neredeyse.gözlükler şarjsız pilsiz oldugu için 3d içerikleri izlerken bir sıkıntı olmuyor.
    çok üst segment bir tv değil belki ama herşeyi aynı anda sunması hasebiyle standart bir tv kullanıcısını rahat bir biçimde tatmin edecektir.
    dediğim gibi f/p ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UE-40D6000 Samsung Led Tv yada UE-40D5500 Samsung Led Tv arasında kaldım.Samsung daha başarılı gibi geldi led konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 19 Aralık 2011; 22:40:03 >
  • Arkadaşlar 40D5000 ile 40D5500 arasındaki farkları biliyormusunuz ? Birde D5500 dahili uydu alıcısı yok diye bir ibare var bu ne demek oluyor.Dsmart ve digiturk takılmıyor mu?Birde D5000 de DLNA desteği var mı?

Samsung 40D5000 ile 40D5500 arasındaki bütün farkları söylerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler....
  • Basligi yanlis okudumusum Full led tv diye oyle birsey varmi? yada ne zaman cikti? diye tam sorucaktim full hd led tv ymis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Basligi yanlis okudumusum Full led tv diye oyle birsey varmi? yada ne zaman cikti? diye tam sorucaktim full hd led tv ymis

Bu konularda en son sorulacak kişiyimdir heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.