Şimdi Ara

Full Hd Led Lcd Seçimi [Ne dersiniz?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Full Hd Led Lcd Tv alasım geldi Şaka bir yana kafamda birkaç özellik var ama daha netleştiremedi.Bu konuda bana yardımcı olup;birkaç sorumu cevaplama tenezzülünde bulunursanız beni ihya edersiniz.Müsadenizle anlatayım:

1-İzleme mesafem 2,5-3 m olacak 1080p 'ye kadar full hd ve sd yayınları net izlemek istiyorum.
    2-Usb girişi olsun ve bütün formatları çalıştırsın.(Mkv... vs. vs.)
    3-Tv'den internete bağlanbileyim ve bilgisayarımı tv'ye bağlayıp kullanabileyim.
    4-Şu DVB Turner diyorlar, pek bilmem ama arkadaştan duyduğum kadarıyla hd yayınlar dahil diğer bütün kanalları set üstü aletlere gerek kalmadan taratabileyim.
    5-En iyi kontrast oranı nedir?

Sizce bütün bu özellikleri taşıyan TV hangisidir acaba?

Şimdilik aklımdakiler bunlar,bir arkadaşım henüz Türkiye'de karasal yayın olduğu için alacağım tv'nin kendisindeki Hd Ready'den bir farkı olmayacağını söylemişti ama ben yine de teknolojinin hızla ilerlediğini göz önünde bulundurarak 100 Hz-200 Hz ve yüksek kontrast özellikli tv almanın ilerisi için faydalı olacağını düşünüyorum.Şu Led Lcd Tv izleme mesafelerini ekleyebilen arkadaş olursa memnun olurumHerkesin fikrine saygı duyarım olumlu ya da olumsuz...Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.