Arkadaşlar Özellikle başlıktaki özellikleri arıyorum. Uzun süre kullanıcam zamanla upgrade yaparım ssd ram vb. 720p ekranlara 3000-4000 fiyat biçer hale gelmiş piyasa çok enteresan.
Lenovo V310 80T300BGTX i5-7200U 8GB 1TB 128SSD R5 M430 2GB DOS modelini gözüme kestirdim 2400 e n11 de vardı satıcı birde 2605 liraya çekmiş
Pc de bitek FM oynuyorum gerisi iş-dizi-film.
Lenovo 510-15IKB 80SV00F8TX i5-7200U (3MB Cache, 2.50 GHz up to 3,1 GHz)(2 Physical Cores + 2 logical cores per physical) 8GB DDR4 2133MHz Ram (1 Slot boşta) nVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR3 64Bit 1 TB 5400 Rpm HDD 15.6" Full HD (1920x1080) Mat Led Ekran 2285,98 TL / 6 Taksit +50 TL ParaPuan
Bu önerdiğiniz model ya da Ideapad 510 modeli olabilir, SSD yükseltmesi yapmak isterseniz, ya üstteki üyenin önerdiği gibi optik sürücüyü iptal edip yerine yerleştirmeyle veya optik sürücüyü iptal etmeyip harici hard disk kutusu ile artan diski kullanabilirsiniz.
delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
quote:
Orijinalden alıntı: Hayat Sarhoşu
delli kesinlikle tavsiye etmiyorum kanser olmak istemiyorsan,dell inspiron 5548 kullanıyorum 2 ay boyunca adi plastik kokusu çıkmadı hani şu ucuz siyah poşetler varya iğrenç kokan aynı öyle kokuyor laptop kanserojen bildiğin, sağlığını düşünüyorsan alma o klavyede yazıcaksın elleyeceksin,bir şehir efsanesi var dell iyidir diye o eskidendi köprünün altından çok sular aktı
Hocam diğerleri de pahalı u serisi f/p sayılabilir. Birde dediğim gibi 7. nesil olması yeterli çok ağır şeylerle uğraşmıyorum ofis pdf dizi/film internet bide football manager.
U dışında öneriniz var mı ?
haklısınız hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme