Şimdi Ara

FULL HD 2 MS TEPKİ SÜRELİ 24 INCH SIFIR AYARINDA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 FULL HD 2 MS TEPKİ SÜRELİ 24 INCH SIFIR AYARINDA....
    Arkadaşlar monitörü oyun ve filim izlemek için aldım kasa takılmadı asla arada laptop takıldı HDMI dan.. 2 ms tepki süresiyle hiç donmadan harika bi şekilde oyun ful hd filim izlenebilir işlerimden dolayı genelde laptop ile meşgul olduğumdan dolayı çok kullanamadım arada filim veya pes oynamışımdır genel anlamda çok kullanılmadı evde boş durdugu için satmaya karr verdim ... cihaz ful kutudur yazılım cd sinden hdmı kablosuna kadar nasıl alındıysa öle verilecektir hiç bir arıza servise gitme problemi olmamıştır. cihazda çizik dahi yoktur hatta masa ayaklığındaki jelatinler bile durmaktadır.ankamal bimeks ten almıştım garantisi bitmiş olması lazım... alana hayırlı olsun... RESİMLER ALTTA... TEL: 505 671 34 08 ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM...

http://www.sanalpazar.com/Full-Hd-2-Ms-Tepki-Sureli-24-Inch-Sifir-Ayarinda....__isp3190394
    Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Mesajım Bulunsun ...
  • Güzel monitör hayırlı satışlar.
  • garanti durumu nedir acaba
  • saolun garanti bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.