Şimdi Ara

Full Game oyunlarım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rankedda 3 oyunumu kaydedeyim dedim youtube'a koydum ilgilenenler varsa izleyebilirler belkide bu sizlere ufak tefek yardımları dokunabilir. Şahsen ben 30-40 dk lık oyunları hiç sıkılmadan izlerim :D Şuan reklam yapıyor gibi gözükebilirim ama daha çok o hero hakkında oynayış hakkında tecrübe edinmenizi dilerim.
    İzleyenlerin mutlaka o videoda şöyle böyle olacaktı ben daha iyi yaparım derseniz yorumda tartışabiliriz yani benimde eksiklerimi söylerseniz sevinirim :)
    Şimdiden iyi seyirler ilerde daha çok video çekebilirim görüşlerinizi youtubedan da yapabilirsiniz.

Rivenhttp://www.youtube.com/watch?v=Yu4eRwNsiQI

Mordekaiserhttp://www.youtube.com/watch?v=Q7YzL0B4PfA

Ap Malphitehttp://www.youtube.com/watch?v=dTR_lFeGyGg (Müzikler biraz ağır gelebilir k.bakmayın :D )

Yeni bir video geldi fakat bu full game değil 45 saniyelik bir video eğlenceli diye düşünüyorum :) Renektonhttp://www.youtube.com/watch?v=Djd-JBLME7Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyo -- 26 Eylül 2013; 22:38:54 >

• İZLEMEYİN!

peki bakalım riven maçına bi göz atıyım
  • Nasıl kaydediyorsun oyunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haul007

İZLEMEYİN!

peki bakalım riven maçına bi göz atıyım

Önce üzdün sonra güldürdün mübarek kardeşim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Nasıl kaydediyorsun oyunları?

Arkadaş neyle kaydetmiş bilmiyorumda fraps yada bandicam in full sürümleri işini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Nasıl kaydediyorsun oyunları?

Programın adı fraps çok ünlü bir program diyebilirim fakat çözünürlüğü baya iyi olduğundan epey bir yer gb yapıyor :D Frapsdan kaydettiklerimi de Any Video Converter programı ile boyutunu baya düşürüyorum yani çözünürlük biraz kötüleşiyor gerçi onu sen ayarlıyorsun benim int hızı 1 mbit olduğundan anca bu kadar oldu :D
  • akali gelde tek ye :ÇD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • riven videosunda ki şarkı ciddi iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatchLok

akali gelde tek ye :ÇD

ahaha :D kaçıncı dakikaydı o unuttum gitti ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

riven videosunda ki şarkı ciddi iyi

AC/DC den 4 şarkı var diğerleri rap beğendiğine sevindim :)
  • Klasik takımına laf söylicem diye farm kaçıran tiplerdensin. Anlamıyorum da zaten takımında ki bir adam bir kere ölüyo başlıyo laf atmaya ulan sen kendi lane ine baksana oyununa baksana laf yetiştircem diye farmdan geri kalıyo moralleri bozuyor
  • başlığı örünce seyyar satıcı konu açmış birsey satıyor sandım
    full game oyunlarımlarım var, kodlarım var, skinlerim var..

• Takım arkadaşı kill verince laf eden adam ömrü billah silverdan yukarı çıkamaz. Hayır bide laf etçem diye Farm kaçırıyo. Garip garip hareketler çime girip free Farm bırakmalar falan görende çok iyi oynuyor sanır. En sevmediğim oyuncu tipi. Böylelerini trolleyecenki kazanamasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 25 Eylül 2013; 1:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Takım arkadaşı kill verince laf eden adam ömrü billah silverdan yukarı çıkamaz. Hayır bide laf etçem diye Farm kaçırıyo. Garip garip hareketler çime girip free Farm bırakmalar falan görende çok iyi oynuyor sanır. En sevmediğim oyuncu tipi. Böylelerini trolleyecenki kazanamasınlar.

Ne derseniz haklısınız şimdi bende gözden geçiriyorum 1 ay önceki video mu laf yetiştiricem diye farm kaçıyor haklısınızda çok iyi oynadığımı belirtmedim sanırım ?
    Burada size videoları zorla izletmeye çalışmadım ama haklı yanınız var ve dediklerinizin aksine bir yolda gitmiyorum hatanın neresinden dönseniz kardır. Görende çok iyi oynuyor sanır demişsiniz de bu durum tamamen kişisel. Kimine göre belki çok iyi oynamış olabilirim ki ben böyle birşey demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Klasik takımına laf söylicem diye farm kaçıran tiplerdensin. Anlamıyorum da zaten takımında ki bir adam bir kere ölüyo başlıyo laf atmaya ulan sen kendi lane ine baksana oyununa baksana laf yetiştircem diye farmdan geri kalıyo moralleri bozuyor

Kesinlikle haklısın bu hatayı önceden çok yapıyordum ama şuanda ders almış haldeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

başlığı örünce seyyar satıcı konu açmış birsey satıyor sandım
    full game oyunlarımlarım var, kodlarım var, skinlerim var..

+9 full oyunlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyo

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Takım arkadaşı kill verince laf eden adam ömrü billah silverdan yukarı çıkamaz. Hayır bide laf etçem diye Farm kaçırıyo. Garip garip hareketler çime girip free Farm bırakmalar falan görende çok iyi oynuyor sanır. En sevmediğim oyuncu tipi. Böylelerini trolleyecenki kazanamasınlar.

Ne derseniz haklısınız şimdi bende gözden geçiriyorum 1 ay önceki video mu laf yetiştiricem diye farm kaçıyor haklısınızda çok iyi oynadığımı belirtmedim sanırım ?
    Burada size videoları zorla izletmeye çalışmadım ama haklı yanınız var ve dediklerinizin aksine bir yolda gitmiyorum hatanın neresinden dönseniz kardır. Görende çok iyi oynuyor sanır demişsiniz de bu durum tamamen kişisel. Kimine göre belki çok iyi oynamış olabilirim ki ben böyle birşey demedim.

Çok iyi oynayıp oynamamanla ilgili bir şey dememiştim zaten. Takım arkadaşına laf yetiştirmekle ilgili bir şey dedim. Oyunculukla ilgisi yok bunun. Her neyse sıkıntı yok.

• Ne kadar surdu upload etmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Ne kadar surdu upload etmesi

rahatından 3 saat sürmüştü fakat o senin int hızına bağlı birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyo

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Ne kadar surdu upload etmesi

rahatından 3 saat sürmüştü fakat o senin int hızına bağlı birşey

Benim upload 0.7 mb . Ama gel gelelim ne 3 saati ... Çok rahatından bir 7-8 saat sürüyor 30 dklık bir gameplay.

Edit : Öyle çok ahım şahım bir boyutuda yok videonun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 25 Eylül 2013; 12:04:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.