Şimdi Ara

Full C4 TÜKR SERVER http://maviejder.no-ip.biz/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR.... Server gelmistirhttp://maviejder.no-ip.biz/ sERvera bu adresten ulasabilirsiniz...

    Server Rate 35x, Full C4 ,GMSHOP, Striders/Wyverns,Hero Weapons (Quests-Weapons-Skills), Raid Bosses,76 VE 78 LVL SKİLLS,Event Yarısmaları

    Özellikler

    P4 3.0
    160 GB HDD
    2048 ram

    Pisman Olmicaksınız Herkese İyi oyunlar



  • hayırlı olsun.
    umarim kaliteli bi server olur.
  • Olmasi icin elimizden geleni yapıyoruz.. Teşekkürler
  • arkadaş servera 2 gündür bakıyom --- paso offline.... ne zaman açılır bu server???
  • Server Açıldı Şuan Açık Durumda
  • şuan offline umarım iyi bir servr olur(her ne kadr ummasamda)
  • açıldı mı şimdi yani işliyor mu server????
  • yok ya sallama bi server ne yapacan çalışmıyor millet kolayı bulmuş herşeyi l2j team yapıyor benden sana demesi suanda en çok tutulan serverlar l2off.iki ay ayakkta kalamaz bu server.KENDİNİZ SERVER AÇACAĞINIZA DİĞER TÜRK SERVERLARINA DESTEK VERSENİZE
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokberg

    yok ya sallama bi server ne yapacan çalışmıyor millet kolayı bulmuş herşeyi l2j team yapıyor benden sana demesi suanda en çok tutulan serverlar l2off.iki ay ayakkta kalamaz bu server.KENDİNİZ SERVER AÇACAĞINIZA DİĞER TÜRK SERVERLARINA DESTEK VERSENİZE


    +1

    max.10x olan bi off server bekliyorum... elbet bu işi yapabilecek bi babayiğit çıkacak...
  • para lazım para
  • Öncelikle tüm lineage 2 camiasına selamlarımı iletiyorum. Lineage gerçektende çok güzel bir oyun herşeyi ile ama nedense biz türkler nasıl knight online ı mahvettiysek hile ile küfür ile hırsızlık ile bu oyunada aynı şeyleri yapıyoruz. Nedenini valla ben anlamadım 3 ayrı sunucudan 3 ayrı olay anlatıcam size kararı siz verin.

    1.si ismini vermek istemediğim bi türk sunucusu :bi kaç kişi para kasıyorlar bi başka gurup gelio onları öldürmek için. Para kasan arkadaşlar sinirlenip bunları öldürüyor şikayet ediyor ölen şahıslar. Bunun üzerine bunları kesen kişi beni şikayet ettiler diye oyunu bırakıyor. Oyunu bırakan şahsın arkadaşları siz arkadaşımızı şikayet ettiniz diye bi daha öldürüyor şikayetçileri. Olay sonucu 2 kişi haksız yere banlanıyor(şikayetçileri öldürenler). Pk yapmak yasak diye, yasak ama ötekiler niye banlanmıyor rahatsız ettikleri için. Onu bırakın neden başkalarının emeğini silmek bu kadar kolay, banlamak son değil ilk çare galiba.

    2.si yabancı bir sunucudan : Şu anki oynadığım sunucuda şehrin içinde "wyvern" kullanmak yasak lag yapıyor ayrıca "spawn kill" de yasak bunu yapan vatandaşlara uyarı geliyor şahit oldum 5 kez uyarı geldi son çare olarak GM adamın wyvern ını aldı çantasından bakınız banlamak yok 3 kişinin banlandığını gördüm 2 si "multi class" 1 de "spawn kill" den. Ayrıca şahsın biri genelden yazı yazıyor oyunda türk varmı diye bende napacan diye cevap veriyorum. Yanıta bakın bi "sen türkmüsün", "hayır gavurum" diyorum. Kafası basmadı şahsın zira sonradan öğrendim 16 yaşındaymış. İlerleyen saatlerde bi eşyaya ihtiyacı var bende olan bişey. Yanına gidiyorum gösteriyorum takas edelim diye. Ne kadar diyor, para istemiyorum eşya istiyorum diyorum. Ya ne olur versen diyor hayır diyorum baya bi ısrar ediyor cevap vermiyorum. Bana ana bacı küfrediyor. Ben bizim milletimizin huyunu bildiğim için çocuğu sınıyorum halbuki o bana küfrediyor biraz daha kibar davransa elimdekilerim en iyilerini hediye edicem ama nerdeee.

    3sü yabancı bir WOW sunucusundan : 1.5.0 versiyonunda 45 lvl tauren hunter im var ki ben tüm dünyada ilk kez ONYXİA adı verilen ejderi öldüren kişiyim WORLDOFTURK te oynayanlarınız varsa beni "Köygöçüren" isimli cüce hunter olarak tanıyacaktır. Herneyse hunterların "Tame" bug ı vardır bu bug ile istediğim canavarı kendime pet yapabiliyorum(Onyxia yı bile). Bu 45 lvl charı kafedeki ufaklıklara verdim lvl atlatsınlar kendilerine diye yemeğe çıktım. Geldimki yanında admin sen diyor niye kendinden 5 lvl fazlasını tame ettin. Bi ton dil döktüm en sonunda sadece charımı banladılar oda tüm sunucuya ders olsun diye daha sonrası gelip benden özür dilediler hernekadar karakteri kullanan ben olmasamda kabak başımıza patladı. Sonuçta yine account um bende kaldı.

    Biz türkler başkasının emeğine saygı duymuyoruz belki sen gece gündüz uğraşıp bu sunucuyu kurdun ama bende gözlerimin nurunu akıttım ekran karşısında oyun oynayacağım diye. Benim emeğine niye saygı duymuyorsun banlamak çare değilki. Yasak meyva tatlı olmasaydı Adem babamız Havva anamız cennetten kovulmazdı. İster dövün ister sövüp sayın bundan sonra hiçbir türk ile arkadaşlık kumayacağım oyunlarda hiçbir türk sunucusunda oynamayacağım.

    Bu yazdıklarımdan kendine pay çıkaracan tek bir insan çıksın G... keserim. Allah belamı versinki bunları okuyup arkamdam sövüp sayacaksınız yine eskisi gibi oynadığınız oyunlarda hertürlü küfürü sarfedip hertürlü terbiyesizliği yapacaksınız. Erkek adam kin tutmaz dedi kodu yapmaz ismini vermediğim kişilerde sırf saygınlıklarını kaybetmesinler diye sessiz kalıyorum zira hepsinde eşek damarı var hepside düşünme yeteneğini çoktan yitirmiş insanlar.

    Ne kadar güzel hayallerin vardı türk sunucusunda oynuyorum bi ton arkadaşım olacak beraber oyunda cirit atacağız diye ama olaya bakarmısınız ya. Kaç gecemi uykusuz geçirdim acaba ben bu insanlara ne yaptımda ban böyle davranıyorlar diye. Anladımki hata bendeymiş aptal kafam neden arkadaşlarımı dinlemedimki "türk sunucusunda oynarsan biz oynamayız bi bok olmaz türklerden" dedikleri laf bu. Çok uğraştım bu lafı alt etmek için helal olsun ki sizlere bu lafın doğruluğunu ispatladınız bravoooooo.

    Evet beyler merak ediyorum bu yazdıklarımın aksini ispatlayacak biri çıkacak mı??. Yoo hayır çıkmayacak sadece beni topa tutacaksınız ve forum kurallarını öne sürüp beni banlayacaksınız. Yanlış mıyım birdahaki girişimde göreceğim nasılsa istediğinizi yazın hadi beni yerden yere vurun bekliyorum.

    Son olarak bu türk sunucusunuda bir deneyeceğim inşallah yukarıda yazdıklarımı boşa çıkarırsınız. Sizlerden Türk milletinin ne kadar kibar ve uygar bir toplum olduğunu kanıtlamanızı rica ediyorum lütfen laflarımı herkes üstüne almasın kendine pay biçsin.




  • SU ismini vermedigin serverda 80 lvl char kastım sabahlara kadar ama ne oldu sonuc sıfır

    Ben server ı kuran kisi degilim sadece tanıtmaya calısıyorum...

    İstersen gel arkadaslıgı gör sonra karar ver.

    Server su anda acık durumda arkadaslar...

    Su an cok yeni oldugu icin bug olabilir ama en yakın zamanda düzeltilecektir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokberg

    yok ya sallama bi server ne yapacan çalışmıyor millet kolayı bulmuş herşeyi l2j team yapıyor benden sana demesi suanda en çok tutulan serverlar l2off.iki ay ayakkta kalamaz bu server.KENDİNİZ SERVER AÇACAĞINIZA DİĞER TÜRK SERVERLARINA DESTEK VERSENİZE



    Vermeye calıstım kardesim dinleyen tınlayan olmadı kusura bakmasınlar ama server biraz dolmaya basladı biyerleri havaya kalktı. İsmini bende vermiyim o servera ben bütün arkadaslarımı cektim serverı doldurduk sabahlara kadar kastim ama ne yazıkki bosuna kasmışız

    Kendi eski gmi ne bile Ip ban atan adamın serverinda ne oynarım nede destek veririm aNlıyomusun??
  • Gerçekten üzülüyorum türk oyunculuğu artık mahvolmanın eşiğinde. Söylenen sunucuya girdim girişimin 2. dakikası 1 GM küfrederek istifa etti. Mesele nedir bilmiyorum olayı çıkaran vatandaşın ağzından çıkan laf aynen söyle "Ersin abi beni tp et artık sinirim geçti konuşalım beni haksız yere banladınız". Lafa bakarmısınız "sinirim geçti" sen kim oluyorsun da admin sınıfından birine bu derece densiz bir laf ediyorsun.

    Adena oranı çok güzel exp olayıda seviyeli olmuş lagdan eser yok. Ama banlanan afedersiniz "öküz" e soruyorum arkadaşım anlatırmısın lütfen olay nedir belki seni haklı buluruz ses seda yok. En kötüsüde selam versim 1 kişi selamını aldı. Allahın selamını bile almaktan aciz insanlarla oyun oynamak, bilmiyorum artık size kolay gelsin. Kendi ülkemde kendi sunucumda oyun oynayamıyorum, toplumumuzu bu denli yobazlaştıran zihniyete lanet olsun.




  • Bu anlattiklarin sadece oyun içersinde deilki türkiyedeki gerçekler
    terbiye seviye saygi gibi değerler çoktan yitirilmiş durumda.
    Bunu her alanda görebilirisin. mesela sporda iş hayatında okulda vs.
    İnsanlar birbirine karşı saygisini sevgisini yitirmişler.
    Toplum olarak bunalima girmişiz umarim daha kötü olmaz.
    herkese seviyeli oyunlar.
  • maviejder serverı hakkına biraz eleştiri yapmak istiyorum :

    bugün arkadaşlarımın takıldığı internet kafeye gittim... bi baktım arkadaşlar maviejder serverını oynuyor... yanlarında oturup izledim onları... Giran'ın arkasına koymuşlar bi çeşit yaratık herkez onu kesiyo.. tüm yüksek lvlli adamlar orada... Giran'dan dvcye ışınlanılmıyor... GMler giran'ın ortasında şov yapıyolar... bi gm kendini Baium'a dönüştürüp, "kesin beni" diyor... ardından kendini Zaken'e dönüştürüyo... oteki GM silah şov yapıyor... kiminin lvlini hemen 78 yapıyolar... Bu server PvP serverının ötesinde bişey olmuş... PvP serverının bile bi usulu bi adabı var...
  • İSTE BU YÜSDEN erSİN BEYİN SERVERINDAN İSTİFA EDEN GM BENİM ANLIYOMSUN KARDES SONRA 2.GMDE GİTTİ SİMDİ TEK BASINA OYNAR DURUR....SERVERDA BUGLARI TESPİT EDİP SAYIYORUM ADAM SALLA DİYOR NEYSE... Bundan sonra bende lineage oynamıyorum MsN OR CS mÜkEMBEK basım AGRIMIYOR

    VAI
  • tüm mmporg ları gözden geçirdiğimde en sevilmeyen milletin bizler olduğunu düşününce alikanak adlı arkadaşa hak vermemk elde deil..inşallah zamanla bazı şeyler değişir..

    hayırlı uğurlu olsun..inşallah uzun ömürlü,bol oyunculu bi server olur..

    saygılar.
  • ewet kardeşim sölediklerinde sonuna kadar haklısın insanımız bişi isteyip alamadıı zaman küfreder bişi istediinde tam wermezsen demin kanki kardeş derken şimdi wersene lan hade işim war der o item werdiin adama 2 gün sonra slm wersen slm almaz ama en küçük işi düştüünde bi pm atar yaw baba bişi lazım der yapmazsın si.tir git lan çeker bunnar en basit örnekler ama bazende öle saalam adamlar çıkarki daha sen onu gördüünde sen slm yazarken o sana slm nbr demiştir bile bişi olduunda msj attıında görevin sonu bile olsa tmm baba hemen geliom der yola koyulur bi item lazım olduunda olmasa bile ok baba dur bende yok ama bi araştıriim der sen itemi bulmuş olsan bile o sana itemi yinede getirir yani kötü yanlı türkler çounlukta ama iyi yanlı türklerede rastlamak mümkün sadece biras sabır birasda dikkatli olmak lazım... bende çok sewmiorum türklerle oynamayı ama yinede türk tercih ediorum we şu anda oynadıım online oyunlardan en az 20 tane kankim war... bunnarın dışında ahbap die bileceim en az 15-20 kişi awr yine saolsunlar her oyundan bi kaç ark war hepsi yardımcı oluo...
    reklam gibi olcak ama
    www mmorpgtr.com burayı bi ziyaret erdin gerçekten çok ii dostlar arklar kazanabilirisiniz (sevieli kişiler tabi)
    ne kadar hayal kırıklıına uurarsan uura elbet bitane ii çıkacaktır eer ön yargılı davranırsan o iidende olabilirsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfia -- 31 Mayıs 2006; 10:36:44 >




  • "İmam osurursa, cemaat s.çarmış" diye bi halk deyimimiz varya, burda da o geçerli... GMler birbirini yerse, oyuncular ne yapmazki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.