Şimdi Ara

FULL ASUS ROG-B550 XE-5600X-1 TB 980 PRO-6700XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ffsnn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 FULL ASUS ROG-B550 XE-5600X-1 TB 980 PRO-6700XT

Bir kaç yıldır severek kullandığım sistemi artık oyun oynamadığım satıyorum. 

LÜTFEN SİSTEM ÖZELLİKLERİNDEN SONRA AÇIKLAMAYI DETAYLICA OKUYUNUZ.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ :

1-Anakart : Asus Rog Strix B550 XE Gaming WİFİ-Fatura tarihi (09/07/2021) Kutu içeriğinden bir tek harici ssd aparatı yok.

2-İşlemci : Ryzen 5 5600X--Fatura tarihi (01/02/2021) Kutulu modeldir TRAY değildir ancak fanını mini sistemde kullandığım için yanında veremeyeceğim zaten sistemde sıvı soğutucu vardır ihtiyaç yoktur.

3-Ram : Gskill F4-3600C16D-32GTZNC 2 adet yani 16GB x4 şeklinde toplam 64 GB. 12/04/2023 ve 01/04/2023 tarihli kutusu ve faturası vardır. KOMLE KASAYLA BERABER 64 GB FAZLA GELİYORSA 16X2 ŞEKLİNDE 32 GB OLARAKTA VEREBİLİRİM. TOTAL FİYATTAN 10K DÜŞERİM.

4-Sıvı soğutucu : Asus Rog Strix LC 360 Hazır sistem içerisinde gelmişti faturası yok. Kutu ve içeriği var önceki sahibi intel aparatını kullanmıştı ben am4 kullandım. Ekli fotoğrafta olan tüm vida aparat vs gönderilecektir harici bir aparatı yoktur.

5-Power Supply: Asus Rog Strix 850G Fatura tarihi 14/08/2021--10 YIL GARANTİLİDİR

6-Ekran kartı : Asus Rog Strix RX 6700 XT-İkinci el olarak almıştım ve yurt dışı ürünü olduğu için garantisizdir. Kutu içeriği vardır, fatura yoktur. İÇİ HİÇ AÇILMAMIŞTIR.

7-SSD :  Samsung 980 PRO 1 TB-Sisteme dahil geldi faturası yok. 

8-Kasa : Asus Rog Strix Helios-Hazır sistemle gelmişti faturası yok ancak içeriği tamdır. Kutusu vardır.

TALEP HALİNDE ELİMDEKİ İKİ MONİTÖR AYRICA EKLENEBİLİR. FİYAT SADECE KASA FİYATDIR.

MONİTÖRLER

Monitör 1 : AOC 34" CU34G2XP/BK 180Hz 1ms (GtG)--17.07.2024 tarihinde alındı +12K

Monitör 2 : Asus TUF Gaming VG27VQ 27” 165Hz 1ms-16/05/2020 tarihinde alındı. +5K

SİSTEM BU HALİYLE BİR BÜTÜNDÜR VE HİÇ BİR ŞEKİLDE PARÇA SATIŞI YOKTUR.

Bu sistemi 2.el olarak aldım ve sonrasında güncelleme, sistem değişikliği ve ekleme yaptım. İlk aldığım sistemle gelen ürünlerin (kasa-ssd ve sıvı soğutucu) faturaları maalesef yoktu. Geri kalanları kendi adıma sıfır olarak aldığımdan dolayı içerikleri ve faturaları mevcuttur. Alıcısına mail olarak tüm faturaları yollayacağım.

Sistem baştan sona Asus ROG Strix serisidir. Fiyatı da buna göredir.

Fiyatta mantık çerçevesinde pazarlık vardır. KESİNLİKLE HİÇ BİR ÜRÜN İLE TAKAS YOKTUR.

Ürünlerin kutu, fatura ve kutu içeriğini durumunu yanlarında belirtirim. Aksi yazılmadıkça kutu içerikleri eksiksiz bir şekilde vardır çünkü ben hiç bir ürünün kutusunu atmıyorum.

Detaylıca her şeyi yazmaya çalıştım ancak gözümden kaçan bir şey varsa lütfen PM den sorunuz.

Pc ilanı ve diğer ilanlarım için LİNK :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 50000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

@hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.