Şimdi Ara

Asus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB Ram
    Asus Rog B550-XE

Ryzen 5600X

Corsair Vengeance RGB PRO SL CL16 (2*8) 16 GB Ram

İşlemcimi Corsair 240mm sivi sogutucu ile kullandim. 65 dereceyi gectigini gormedim. Hafta sonlari oyun oynama amaçlı kullanıldi. Kusursuz ve sorunsuz ürünlerdir. Kutu ve kutu içeriklerinin tamamı mevcut. Hepsini teslim edeceğim. Islemcinin kutusundan cikan stok sogutucuyu da verecegim. Mevcutta hala kullanmaya devam ediyorum. Güncelleme amacı ile satıyorum. Parça satışım yoktur, hepsini bir satacağım. Takas düşünmüyorum. Ankara içi elden satış yapacağım. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Asus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB Ram Asus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB RamAsus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB RamAsus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB RamAsus Rog B550-XE + Ryzen 5600X + Corsair 16 GB Ram
    Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kutu garanti fatura aksesuar fan bilgisi yok.

test ss /foto ve ürünlerin foto yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Urunler 4 yillik hocam 2021 yilinda alindi. Kutu fatura hepsi mevcut ama garanti bitti. Islemcinin stok fani duruyor hic kullanmadim. Kutu ve kutu icerikleri tam. Aksesuar derken onu anlayamadim?

• siyah1beyaz0 S kullanıcısına yanıt
    Bazen anakartın yanında gelen ( yada ekstra alınan fan için ) aksesuarlarını unutuyorlar.

arka teneke , fan blok , m2 vidaları hatta yok denilebiliyor ((

Stok fan var ve 2/3 resim eklersen satış daha da hızlanır.

iyi satışlar.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim anladim. Kutu icerigi eksiksiz vidalar vs hicbir eksigi yok. Anahtarlik dahil duruyor, anakart kutusundan cikan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.