|
Bildirim

|
Birde türkiyeye nükleer santral yapmaya çalışıyorlar, daha maden ocakları bile denetlenmiyorken nükleer santral türkiyenin bitişi olur. Ne varsa yenilenebilir enerjide var. Bu işi japon bile eline yüzüne bulaştırmış.
Ayrıca yap işlet devret mantığı bu santrallerde işe yaramaz. Özel şirket yine ürettiği elektriği parayla satacak. Elektrik kablo ile ülkeler arası bile transfer ediliyorken neden bu santrali ile ülkemizi mahvedelim.Elektriğin milliyeti yerlisi olmaz.Tek fark tehlikenin kucağına oturmaktır. |
|
Şaka mısınız yahu ? Reaktöre hasar veren şey deprem değil, depremden sonra gelen tsunamiydi. Depremin magnitüdü 9'du hatırlatmak lazım. Tsunamiden korunmanın bir yolunu bilmiyorum ben, varsa buyrun söyleyin. Dalgalar gelip reaktör soğutucularını besleyen dizel jeneratörleri paramparça edene kadar bir sorun yoktu.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 12 Mart 2016; 18:56:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 12 Mart 2016; 17:49:03 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Mart 2016; 18:00:10 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|