Şimdi Ara

Fujitsu SL23T-1 23' 3ms (Analog+2xHdmi) 2x1W Hoparlör full HD LED Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
13.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler almak isteyen 3 ms olayına inanmasın. Ghosting var...
  • Bu mönitoru düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

çok mu sık oluyor bu olay?
  • quote:

quote:

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

Ghostingi araştır sıklıkla alakalı bir olay değil. monitör gerçekten önemli biraz daha yükselt bütçeni gerekirse ama adam akıllı birşey al. Ben mecburiyetten kullanıyorum. PC'de tam anlamıyla kullanamadım ama xbox için memnun değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

Ghostingi araştır sıklıkla alakalı bir olay değil. monitör gerçekten önemli biraz daha yükselt bütçeni gerekirse ama adam akıllı birşey al. Ben mecburiyetten kullanıyorum. PC'de tam anlamıyla kullanamadım ama xbox için memnun değilim.

hocam forumda konusu olanhttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-s232hlcbid-23-2ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd57075&categoryId=3002879

bu monitör 1 saattir son 1 stok kaldı diyor. lanet olsun 1 saat önce bankaya gidip para yatırsaydım eger şimdi monitör sıkıntım bitmiş olacaktı. lanet olsun diyorum kısaca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

hocam forumda konusu olanhttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-s232hlcbid-23-2ms-analogdvihdmi-full-hd-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd57075&categoryId=3002879

bu monitör 1 saattir son 1 stok kaldı diyor. lanet olsun 1 saat önce bankaya gidip para yatırsaydım eger şimdi monitör sıkıntım bitmiş olacaktı. lanet olsun diyorum kısaca.

Klasik hepsiburada oyunları. Bittikten sonra daha ucuza satılabilir
    acele etme kardeş acele edersen hata edersin. bilinmeyen bir ürün alma. kullanıcısı bol ürün al. görüpte al birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 18 Haziran 2012; 17:56:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

acele etme kardeş acele edersen hata edersin. bilinmeyen bir ürün alma. kullanıcısı bol ürün al. görüpte al birde

artık öyle yapacagız bakalım yarına kadar kalır mı bu monitör
    çünkü kullanıcıların yorumu pozitif

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mönitoru düşünüyorum

Ghostingten kork

artık öyle yapacagız bakalım yarına kadar kalır mı bu monitör
    çünkü kullanıcıların yorumu pozitif

• hepsiburada.com' daki fiyat uçuk

...bakınız.......>

http://www.ucuzu.com/monitor-c3126/fujitsu/sl23t-1-led-p45681237/

mormani.com' dan almanız mantıklıdır...inceleyiniz...
  • Dün akşam Kadıköy Eksen Bilgisayar dan 385TL peşin fiyata aldım , arayanlar orada bulabilirler , sanırım en uygun fiyat orada...

Pardon yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxdj -- 23 Temmuz 2012; 20:08:03 >
  • yanlış yazdın herhalde..800 küsur olur mu hiç ?
    380 falan mı demek istedin...fiyatı bir revize et
    okuyanlar yanılmasın................................
  • Monitörü 5 gündür aralıksız kullanıyorum.

Hdmi çıkışlarından bir tanesine PS3 bağlı , ps3 te görüntüler çok randımanlı,1080p destekliyor.Fifa 12 , God of War 3 , Gran Turismo 5 , MW 3 gibi oyunlarda test ettim , ghosting yok. Blueray film ile performansı gayet iyi.

Vga çıkışına ise Laptop um bağlı , 1080 çözünürlükte görüntü aktarması gayet başarılı. Hatta yan yana 2 ekranı koyduğunuzda aradaki bariz farkı çocuk bile anlar.

Vga çıkışı ile HDMI çıkışı arasında renk tonu farkı var. HDMI ile daha iyi sonuç alınıyor.

Monitörde ısınma yok , hafif , yer kaplamıyor. Dokunmatik menüsü kolay,input seçenekleri menüden rahatça değiştirilebiliyor.

Uydu reciever ile TV olayını henüz denemedim.

Sanırım en farkettiğim özelliği gözü pek yormaması . Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör bu sanırım.

Hoparlörlerinden birşey beklememek gerek,ortalama bir laptop tan biraz daha fazla ses çıkarıyor.Harici olarak ses sistemi bağlamak en iyisi.

Paketinin içinden : Ses kablosu , adaptör , vga kablosu , kitapçık ve ayaklığı çıkıyor.

Ben acelem olduğu için kadıköyden aldım fakat sanırım tekzen yapı markette şuan daha ucuz.

Piyasada 343 - 430 TL fiyat aralığında . Ben 385 TL ye aldım. (Bu kez doğru yazdım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxdj -- 23 Temmuz 2012; 20:24:58 >

• Eğer teb bonus %30 yok ise elinizde bu fiyata güzel monitör, ii günlerde kullanmanız dileğiyle, lakin vatandan teb bonus ile ortalama 410 TL civarına samsung 23B550V modeli varken bu monitör bence alınmaz
  • Tüplü monitörümün intahar etmesi sonrası uygun fiyatlı oluşu ve bahsedilen pozitif yorumlar neticesinde ürünü satın aldım ve bugün ilk defa kullanıyorumçŞu an için gayet memnunum.Gayet tatmin edici fiyat/performans oranı aşırı yüksek bir ürün.Kullananlardan öğrenmek istediğim tek bir şey var.Ürünü devamlı tek bir modda (örnek: game modu) sürekli kullanmak ürünün ömrünü kısaltıcı herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba? Daha tam da karar veremedim açıkçası hangi modu sürekli kullanacağıma.Ya da belirli bir ayar oluşturup sürekli o şekilde mi kullansam bilemiyorum.Game modu iyi güzel ama sürekli ekran parlaklığı değişiyor internette gezinirken siteler arasında bile ve bazen fazla kararıyor.Diğer 3 modda da parlaklık seviyesi biraz fazla geliyor gözüme.İşin içinden şimdilik çıkamadım ama bir çaresini bulacağım deneme yanılma ile.Benim gibi acil monitör ihtiyacı olan varsa ve bütçesi düşükse gitsin bulsun alsın derim.Eksen'deki son monitörü 350 liraya ben aldım.Hepsiburada da 365 lira seviyesinde 90 adet stok vardı en son gördüğüm kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: metcat

Tüplü monitörümün intahar etmesi sonrası uygun fiyatlı oluşu ve bahsedilen pozitif yorumlar neticesinde ürünü satın aldım ve bugün ilk defa kullanıyorumçŞu an için gayet memnunum.Gayet tatmin edici fiyat/performans oranı aşırı yüksek bir ürün.Kullananlardan öğrenmek istediğim tek bir şey var.Ürünü devamlı tek bir modda (örnek: game modu) sürekli kullanmak ürünün ömrünü kısaltıcı herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba? Daha tam da karar veremedim açıkçası hangi modu sürekli kullanacağıma.Ya da belirli bir ayar oluşturup sürekli o şekilde mi kullansam bilemiyorum.Game modu iyi güzel ama sürekli ekran parlaklığı değişiyor internette gezinirken siteler arasında bile ve bazen fazla kararıyor.Diğer 3 modda da parlaklık seviyesi biraz fazla geliyor gözüme.İşin içinden şimdilik çıkamadım ama bir çaresini bulacağım deneme yanılma ile.Benim gibi acil monitör ihtiyacı olan varsa ve bütçesi düşükse gitsin bulsun alsın derim.Eksen'deki son monitörü 350 liraya ben aldım.Hepsiburada da 365 lira seviyesinde 90 adet stok vardı en son gördüğüm kadarıyla.

Hocam eğer konsol sahibiyseniz konsolda deneme şansınız oldumu ?

Birde arkadaşlar bu monitörlde HDCP desteği varmı PS3 için.

• Ben monitörü hdmi dan PS3 e ve aynı zamanda VGA dan Laptop a bağlı kullanıyorum , performansından çok memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

quote:

Orijinalden alıntı: metcat

Tüplü monitörümün intahar etmesi sonrası uygun fiyatlı oluşu ve bahsedilen pozitif yorumlar neticesinde ürünü satın aldım ve bugün ilk defa kullanıyorumçŞu an için gayet memnunum.Gayet tatmin edici fiyat/performans oranı aşırı yüksek bir ürün.Kullananlardan öğrenmek istediğim tek bir şey var.Ürünü devamlı tek bir modda (örnek: game modu) sürekli kullanmak ürünün ömrünü kısaltıcı herhangi bir sıkıntı yaratır mı acaba? Daha tam da karar veremedim açıkçası hangi modu sürekli kullanacağıma.Ya da belirli bir ayar oluşturup sürekli o şekilde mi kullansam bilemiyorum.Game modu iyi güzel ama sürekli ekran parlaklığı değişiyor internette gezinirken siteler arasında bile ve bazen fazla kararıyor.Diğer 3 modda da parlaklık seviyesi biraz fazla geliyor gözüme.İşin içinden şimdilik çıkamadım ama bir çaresini bulacağım deneme yanılma ile.Benim gibi acil monitör ihtiyacı olan varsa ve bütçesi düşükse gitsin bulsun alsın derim.Eksen'deki son monitörü 350 liraya ben aldım.Hepsiburada da 365 lira seviyesinde 90 adet stok vardı en son gördüğüm kadarıyla.

Hocam eğer konsol sahibiyseniz konsolda deneme şansınız oldumu ?

Birde arkadaşlar bu monitörlde HDCP desteği varmı PS3 için.

Konsol malesef kullanmıyorum.O yüzden birşey diyemeyeceğim.

• Ekran görünürlük uzunluğu En:? Boy:? olarak kaç cm yazabilirmisiniz arkadaşlar. Ps3'e bağlayıp iki kişi yan yana oturarak maç yapmayı düşünüyoruz. görüntü açısı yeterli olurmu.
  • Monitör Yeniçarşımda 12 Taksit indirimde Ayrıca YKB Kartlarda Ekim sonuna kadar %10 ext indirim.

İlgilenenlere duyurulur.

http://www.yenicarsim.com/fujitsu-sl23t-1-23-led-monitor-vga-hdmi-speaker/monitor-ekran/id/1045145/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.