Bildirim
Fujitsu Siemens v2045 Wireless Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yanlış yaptığın yer çok açık, Fn+f4 weya f5 olması lazım basarak wireless ı aktive etmen lazım, yoksa ne kadar ara desen de de bulamaz bir şey. İşallah başka sorun yoktur:) -
klavyede sol altta fn diye bi tuş var
ona basılı tutarken f10 tuşuna bi kere bas
daha sonra arattır wireless networku , bulması lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: osmanaga
Yanlış yaptığın yer çok açık, Fn+f4 weya f5 olması lazım basarak wireless ı aktive etmen lazım, yoksa ne kadar ara desen de de bulamaz bir şey. İşallah başka sorun yoktur:)
Sağolasın F10 ile function mış buldum ama sık sık düşme yaşanıyor. Her neyse teşekkürler yine de -
FS arada öle düşmeler yapabiliyor. Ewde kendi modemimle kullandığım sürece bir sorun yaşamamıştım ama okulda we arabalı vapurlarda wireless a bağlanabilmeme rağmen düşmeler we sayfa açmamzlık yapıyordu -
Ya benim evde yapıyo? Sürekli kopuyo bağlantı onun bi ayarı yok mu? Sürekli düşüceksem ne anladım o wireless den ben -
Ewdeyken düşüyorsan kullandığım modemde bir sorun olabilir, ben alcatek kullanıyorum 3 duwar sorunsuz 4. duwar araya girince arada kopma yapıyor.
Başka bir nedeni service pack2 yoksa çok sık aralıklarla düşme yapıyor. Laptopda hep servicepack2 li işletim sistemi kullandığımdan böle bir sorun yaşamadım ama geçenlerde masaüstüne format attım, servicepack1 wardı elimde onu yükledim, dakkada bir bağlanıp kopuyordu. tekrar format atıp servicepack2 yükleyince düzeldi. Ki servicepack2 yüklü olunca sağ allttaki ikon da değişti -
eveeet
tam konusu. harika bir konu.
evimde us robotics 9108 wireless modem var. evde hiçbir kopma yaşamadım.
ancaki, babamın ve abimin evlerinde ayrı ayrı airties 210 kablosuz modem var.
her iki evde de sürekli kopmalar yaşıyorum. bazen ise hiç kopmuyor ! sürekli bağlı kalıyor ! acaba sürücülerden mi diye intel wireless sürücülerini güncelledim. roun yine devam etti. ancak, enteresan bir başka şey de şu. bitişik dairede de iki adet farklı model toshiba var. onlar da kopuyor !
bu yüzden sorunun bizim fujitsularda olduğunu düşünmüyorum ben.
mesela size şu satirlari yazarken 1 saattir tek bir kez kopmadim. ama bir saat önce 4-5 defa aralıksız kopmalar yaşadım.
ne olur biri çözsün şu durumu -
intel wireless sux, nede olsa laptopun kendin diye bende yükledim ordan bağlandım bugün, kapadım sonra. Windowsun otomatik olarak tanmımladığı şekilde kullanmanı tawsiye ederim.
Diğer modemlerde warmı bilmiyorum ama wardır elbette modem ayarlarını yapmak için. Setup cd sini takıp modem ile bağlantı kurup kendi kullandığım cihazı administor olarak atamazsam bağlanmamazlık yapıyor weya sınırlı ip uyarısı weriyor. Hem masaüstünde hemde laptopda wireless kullanıp formatta attığım için setup cd si ile 1 kez makinayı tanıtmadan yaptığım bağlantılarda sorun yaşamıştım.
Lakin bizim apartmandada benim dışımda 4 tane daha wireless kullancısı war onlara bağlandığım zaman çatır çatır bağlanıyor, bir sorunda yaşamıyorum özellikle robotcis kullanın biri war ona bağlanıyordum sonra şifre koydu:D
Tahminim odur ki ew kullanıcıları için dizayn edilmiş bazı modemlerde böyle setup cdsi ile bir iletişim kurmak lazım, alcatel speedtouch için lazım en azından.
Sana tawsiyem babanın we abinin ewindeki modemlerin setup cd sini kullanarak 1 kereliğine modem ile laptopun arasında bağlantı kur. Tabii öle bir şey warsa:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X