Şimdi Ara

Fujitsu-Siemens Laptoplar Kullanıcıları yada Kullanlardan Fikir Paylaşımları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yakında alıyorum bende 1425 amilo.ama galiba 1.8 olanını alıcam.tilci sen bayaa iyi fiyata bulmuşsun.kaçırma bence.müşteri memnuniyeti olayını kafana takma çünkü servis alıcağın yerle alakalı bir şey değil.seni en fazla bir servise yönlendirecek.
    bu aradawww.albim.com fujitsu siemensin türkiye distrubütörüdür.oradan piyasa fiyatlarına bakabilrsiniz.
  • brvo hemşo.
    yakında alıyorum bende 1425 amilo.ama galiba 1.8 olanını alıcam.tilci sen bayaa iyi fiyata bulmuşsun.kaçırma bence.müşteri memnuniyeti olayını kafana takma çünkü servis alıcağın yerle alakalı bir şey değil.seni en fazla bir servise yönlendirecek.
    bu aradawww.albim.com fujitsu siemensin türkiye distrubütörüdür.oradan piyasa fiyatlarına bakabilrsiniz.
  • Bi konuyu da ben hortlattım kusura bakmayın. Ama burda bahsi geçen notebook aklımı çeldi.. Süper özellikler ve uygun fiyat. Isınma sorunun halledildiği ama oyunlarda yine ısındığı söyleniyor. Bo sorun değil zaten bu paraya aldığım herhangi bir laptop da oyun oynama şansım olmayacak, hem de gerekli soğutma sistemleri ile evde gayet güzel oyunumu da oynarım.. Yolda da durup 2 saat nfsu2 oynayacak halim yok

Ama sorun şu ki bir arkadaş da yetkili servislerin çok kötü olduğunu söyledi. Her türlü sorunu halletmiş ve karar vermişken bu habere çok üzüldüm, ben şimdi ne yapacağım

Bugün alacaktım ama alamadım, yarın alırım dedim ama yine olmayacak gibi, bu Fujitsu-Siemens hakkında net ve kesin olan birşey yok mu ?? Servisleri iyi mi kötü mü, cihaz nasıl performansı iyi mi??

• Ben bir kaç tane fujitsu siemens kullandım arkadaşlar açıkçası memnun değildim.
    Çünkü gerçekten kullandığım notebook lar ısınıyorlardı.
    Amcam da da fujitsu-siemens var p4 3.0 ghz olacaktı sanırım. 9600 pro ekran kartı felam var ama oda çok fazla ısınıyordu nf2 de 15 dakika sonra makine kilitleniyor ve pilini çıkarmadan da düzelmiyordu. Şarj aletini çıkarıpta pilden oynayınca sorun olmuyor sanırım şarj da iken daha çok ısınıyor.
    Bu arada hala aynı şekildemi bilmiyorum ama bu marka cihaz alacakların morallerini bozacak birşey şarj aleti fujitsu-siemens değil lite-on olarak geliyor benim moralim baya bi bozulmuştu.
    Isınma sorunları ise hatsink lerin toz dolmasından kaynaklanıyor (bendekinde öyleydi)
  • Zaten p4 olanlarda sorun oluyormuş ama m1425 modelinde kalmamış bu sorunlar. Bu modelde ısınmadan şikayet eden görmedim ama teknik servis konusunda bir arkadaşın canını sıkmışlar, ben de ona takıldım
  • yardım talebi ARKADAŞLAR FUJİTSU SİEMENS LAPTOP ARIZALANDI NEREDE YAPTIRABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN
  • Teknik servisin numarası vardı 444 0 372 ve mail olarakta destek@fujitsu-siemens.com bak bi
    linkhttp://www.fujitsu-siemens.com.tr/rl/servicesupport/cagri_merkezi.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.