Şimdi Ara

Fujitsu Siemens Ekran Sorunu , Pil Şarj Tutmuyor , Wireless gidip gidip geliyor , klavyede bazı tuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin bende dayımdan kalma laptop vardıda bende .
    Ben onu yaptırıp kullanmak istiyorum ancakk dayımın dükkanındaki elemanlarr hor kullanmışlar laptopuda.
    Laptopun çok sorunu var ..

Fujitsu Siemens Pi 1505

İlk Sorunu Ekran
    Normalde bilgisayar açık karanlıkta olsun azcık görüyorum ama belli olcak kadar değill aşırı karanlık diyebilirim ve laptop görüntüsünü masaüstüne aktardım geliyor . Demekki sorun laptopta ya invanterde oluyor yada kablolarda mı oluyor bi bozukluk . Bu sorunu öğrenmek istiyorum ekran gelmiyor yani.. Fiyatı Kaça gelir ?

İkinci Sorunu Pil
    Laptop şarj tutmuyor , Pilini çıkardım taktımm yok . Laptop şarjını yan taraftan çıkartınca direkk bilgisayar kapanıyor şarjı tutmuyor yanii ve laptopun şarj takma yeriinde durmuyor laptopun şarj aletinin ucu direk çıkıyor çok esnekk ve bol galiba sanırsam soketi neden kaynaklıdır ? Pilinin değişmesi gerekiyor Kaça geLir ?

üçüncü Sorun Wireless bağlantı
    İnternetteyken laptop ekranının önündeki siyah yere hafif bir dokunmada internet gidip gidip geliyor çok problem yaratıyor sebebi nedir ? ne yapmak gerekir ? kaça gelir ?

dördüncü sorun tuşlar
    LAptoptaki bazı tuşlar hiç basmıyor basıyorummm ama çalışmıyor tuşlar neden ve neyle alakalı olabilir nasıl düzelir ne yapılır ? Maliyeti varmıdır ??

Arkadaşlar diyiceksiniz o laptop ölmüştür , at gitsin yada sat gitsin birine ama nabıyım aile durumum kötüü şu zamanda laptop alıcak param yok ve laptop gene iş görücekk özellikte , o yüzdenn bana lütfen çözüm önerilerini yazınn..

• YARDIM ARKADAŞLAR YAPTIRMAM LAZIM ŞU LAPTOPU 130 LİRA PARAM VAR HERŞEYİNİ YPATIRMAM LAZIM MALESEF :/( HATTA 120 TL PARAM VAR İKİNCİ EL PİLİNİ NERDEN BULURUM LAPTOP İÇİN ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.