Şimdi Ara

Fujitsu Lifebook AH532-308 Intel Core i3 2348M 2.3GHz 4GB 500GB 15.6' Taşınabilir Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kart kampanyası ile iade alabilirsen fena değil sanki.
    Aynı bilgisayardan yaz içinde yeğenime aldım, sinirlerimiz bozuldu çok şanssızdık.
    15 gün sonra HDD de bad sector olması nedeniyle donmaya başladı, bu arada kesinlikle darbe almadı cihaz. Servis ile görüşüp HDD değişimi istedim, onlar da 30 gün içinde arıza yaptığı için sıfır cihaz vereceklerini söylediler. Bizede cazip geldi tamam dedik, gönderdik...

Keşke kabul etmeyip sadece HDD isteseydik. Yeğen yurtdışında iken yeni sıfır kutu geldi. 2 ay kimse dokunmadı kutuya.
    Kutudan çıkardığında sıfır cihazın touchpadi bozuk çıktı :) Klavyesi arada çalışmıyordu ve cihaz donma yapıyordu.
    Servise gönderdik, 30 günlük yasal süre geçtiği için bir daha değişim olmadı... Klavye ve touchpad değişti geri geldi, her ne kadar klavye ve touchpad çalışsa da cihaz donmaya devam ediyordu. Mecburen tekrar servise gönderdik, anakart değişimi yapıldı veri geri geldi, şu anda problem yok şükür çok iyi çalışıyor.
    Epey bir canımızı sıksada bazen böyle şeyler oluyor, ve maalesef tüm servisler böyle, zaman gerekiyor sorun çıkınca düzeltilmesi için, her gidişinde ortalama 15 - 20 gün kaldı serviste...
    Anakart değişiminden sonra cihaza lisanslı Windows 7 Professional kurarak gönderdiler (Hediye)... Satın aldığımız cihaz Free Dos.
    Bu arada bende 2 yıldır AH531 kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım. Sadece kasasında kılcal çatlaklar var, kasası zayıf biraz. Birazı benim suçum çok dengesiz tutup taşıdım cihazı, kasa zayıf olunca da çatladı tabi. Ama bir laptopun 3 yıl çalışıp sonrasında performans vermeyeceğini düşünürsek sorun değil. Zaten fiyat performans cihazı ve yılda 250 TL ye bilgisayar kullanıyorum daha ne isteyeyim.

Özetle, her ne kadar böyle bir sorun yaşamış olsak da, FUJITSU'yu tavsiye ederim. Sonuçta alman malı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 5 Ocak 2014; 15:03:56 >

• Fujitsu çok sağlam makinalar üretiyor kaç yıllık öyle hale gelmiş ve hala tıkır tıkır çalışan fujitsu notebooklar gördümki inanamazsınız.
  • Bu üründe 3g var mı?
  • Benzer bir kombinasyonla kıyaslarken -200 yapın fiyatı

Fujitsu ürünleri cidden aşırı sağlam ve uzun ömürlüdür, mühendislikten gelme arkadaşımın 7 yıl kullandığı laptopunu gördüğümde baya şaşırmıştım önerilir.

Üniversiteye başlayan kişiye alın yüksek lisansı bitirir bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

Fujitsu çok sağlam makinalar üretiyor kaç yıllık öyle hale gelmiş ve hala tıkır tıkır çalışan fujitsu notebooklar gördümki inanamazsınız.

+1
    almanya üretimli galiba hepsi.
  • Benim de ilk notebook'um Fujitsu Siemens markaydi. Modeli de Amilo bilmem kacti. Universitenin basinda almistim. Mezun olduktan sonra bilgisayari yenilemeye karar verdigimden yegenime vermistim. Verdigimde tas gibiydi. Saat gibi calisiyordu. Daha sonra kullandigim Asus ve Hp'den saglamlik anlaminda o kadar memnun kalmadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet benim de şu anki laptopum fujitsu ve bir kere bile bozulmamıştır. bunu görünce de dayanamadım artık 7 yıllık laptobumu emekli etmenin zamanı geldi dedim ve siparişimi verdim hayırlı olsun.
  • Fujitsu candir servis eğer 15 günde ürünü gönderdiise teşekkürler.benim hdd bozuldu kullanıcı hatası olmasına rağmen yenisi ile değiştirip gönderdiler tek kelime etmeden daha ne olsun,fujitsudan önceki pc lenevo idi yaka silktim hatta gömlek çıkarttım servisin tutumu karşısında,allah düşmanımi bile düşürmesin lenova servisine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa fiyat yazınız

• USB 3.0 yok sizin gönderdiğiniz linkte ki pc de !
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    hocam usb 3.0 olmamasının dezavantajı nedir ? Bilmediğim için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

hocam usb 3.0 olmamasının dezavantajı nedir ? Bilmediğim için soruyorum

USB 3.0 ile USB 2.0 arasında ki farklar/avantajlar nelerdir?

Sözde 3.0 ile 2.0 arasında 10 kata yakın hız farkı olduğu söylense de,aslındakusb 3.0 ; usb 2.0'dan 3-4 kat daha hızlıdır ve bu hız dosya boyutu arttıkça belli olmaktadır.

Usb 2.0; 4 telli bir kabloyken, bu sayı usb 3.0'da 9'dur.

Peki bu hız ne gibi avantajlar sağlar?

Örneğin HD video aktarımı hızlanacağı için HD çekimler artabilir ve kaliteli videolar öne çıkabilir.

Özellikle artan teknolojiyle yüksek MB'larda çekilen fotoğrafları kaydetmek bir çile olmaktan çıkabilir ve zaman açısından ciddi avantajlar sağlayabilir.

alıntı

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Teşekkür ederim

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.