Şimdi Ara

Fujifilm s2980 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Fujifilm s2980 aldım. Sorularınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakerbad -- 29 Ekim 2012; 14:38:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan486

Arkadaşlar bugün Fujifilm s2980 aldım.Lens kapağının ipini nereye bağlıyoruz bilen varmı? Birde sorularınızı sorabilirsiniz

Selamlar. Bende dslr almak istiyordum 500 tl civarına ancak benim şartım video çekmesiydi. Maalesef dslr lerde bu fiyat bandında video çeken cihaz bulmak zor. Merak ettiğim ne kadara nerden aldığınız. Ayrıca s1700 modelinden çok fazla artısı var mıdır? Çünkü s1700 modelini 240 civarına ikinci el temiz alabiliyorum. Ayrıca bu makinayı almadaan kıyasladığınızmbir model oldu mu? Güle güle kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Arkadaşlar bugün Fujifilm s2980 aldım.Lens kapağının ipini nereye bağlıyoruz bilen varmı? Birde sorularınızı sorabilirsiniz

Selamlar. Bende dslr almak istiyordum 500 tl civarına ancak benim şartım video çekmesiydi. Maalesef dslr lerde bu fiyat bandında video çeken cihaz bulmak zor. Merak ettiğim ne kadara nerden aldığınız. Ayrıca s1700 modelinden çok fazla artısı var mıdır? Çünkü s1700 modelini 240 civarına ikinci el temiz alabiliyorum. Ayrıca bu makinayı almadaan kıyasladığınızmbir model oldu mu? Güle güle kullanın.

Ben Bimeks'ten 399 liraya aldım bu fiyata çeşitli yerlerde bulabilirsin Teknosa'da da aynı fiyattı. Video çekimi gayet iyi ve videoda zoom özelliğide var. Bence bu makineyi almalısın. s1700 le fark s1700 12 megapixel s2980 14 megapixel.

• Bunun sensör boyutu ve 35mm değerinde lens aralığı ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Bunun sensör boyutu ve 35mm değerinde lens aralığı ne acaba?

35mm değerinde lens aralığı nedir hocam açıklar mısınız :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

quote:

E sorularımızı bekliyor muşsun?

35mm standart baz alınır fotoğrafçılıkta, lensin zoom aralığı, milimetrik değerleri 35mm film boyutundan esas alınır özetle
  • quote:

Yalan söylemiyim dediğini açıkçası bilmiyorum fotoğrafçılığa yeni merak sardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yalan söylemiyim dediğini açıkçası bilmiyorum fotoğrafçılığa yeni merak sardım.

Ne tarz sorular sorsak cevap alabiliriz mesela? Çok iddialı girmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Nikon l310 ile s2980 arasındaydım ama l310 yarı professiyonel olarak değerlendirilmiyo bu yüzden s2980 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

35mm standart baz alınır fotoğrafçılıkta, lensin zoom aralığı, milimetrik değerleri 35mm film boyutundan esas alınır özetle

Öncelikle cevap için teşekkür ederim,konuyu açan ben değilim bi karışıklık olmuş galiba saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevap için teşekkür ederim,konuyu açan ben değilim bi karışıklık olmuş galiba saygılar.

Evet, dikkatsizlik işte

• merhaba. acaba fotoğrafların kalitesi nasıl ? günlük işlerde kullanacağım öyle profesyonel alanda kullanılmaz zaten. gece video ve resim çekimi iyi mi ?
  • Çektiğin resimlere tam boy baktığında keskinlik nasıl? Resmin üstünde böcükler, solucanlar geziyor gibi şeyler çıkıyor mu tam boy bakınca?
  •  Fujifilm s2980 aldım
  • Satılık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right_Click

Mesaj sayısına mı ihtiyacınız var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Satılık mı?

banamı sordunuz bilmiyorum ama satılık değil şünkü alalı bir kaç gün oldu
    fakat bir sıkıntım var ekranda bazı sabit renklenmeler var sensörden olduğunu düşünüyorum satıcıya söyledim makineyi değiştirdi
    yenisini alırken kontrol ettim hiçbirşey yoktu fakat bir gün sonra aynı problem gene başladı makinanın fabrikasyon bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Satılık mı?

banamı sordunuz bilmiyorum ama satılık değil şünkü alalı bir kaç gün oldu
    fakat bir sıkıntım var ekranda bazı sabit renklenmeler var sensörden olduğunu düşünüyorum satıcıya söyledim makineyi değiştirdi
    yenisini alırken kontrol ettim hiçbirşey yoktu fakat bir gün sonra aynı problem gene başladı makinanın fabrikasyon bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Mesajı yazalı 1,5 yıl olmuş ama ben genede sormak istedim :D sorun devam ettimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan966 -- 20 Kasım 2014; 13:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan966

Mesajı yazalı 1,5 yıl olmuş ama ben genede sormak istedim :D sorun devam ettimi ?

evet sorun halaa devam ediyor sönsörde bir şey yok ekrandaki pixeller ölüyor odan birde ekran hızını yükseltirseniz ekranda parazitler görmeye başlıyorsunuz tabi bunlar ekranla ilgili sanırım ekran kalitesi çok düşük
    fakat bu sorun fotolara yansımıyor çekilen fotolarda hiçbir lekelenme yada kusur yok üsteki mesajı yazdığımdan buyana makine kutusunda duruyor kullanmadım faturası herşeyi öylece kullanmaya fırsat olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.