Şimdi Ara

** FUJİFİLM S2800 **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sitede dolaşıyordum Fujifilm s2800 gözüme çarptı özellikleri iyi gibi gözüküyor inceleyen varmı ? s6500 fd alıcaktımki bu gözüme çarptı sizinde yorumlarını bekliyorum başlıca bikaç özellikleri şunlar :

FinePixS2800HD

Fujifilm FinePix S2800HD başlıca özellikleri
    • 14 megapiksel CCD sensör (1/2.3 inç)
    • Fujinon 18x optik zoom obhektif (28 - 420mm)
    • 3.0 inç LCD ekran
    • 1080p HD fotoğraf ve 720p HD kalitesinde video kayıt
    • ISO 6400'e varan ışık hassasiyeti (düşük çözünürlükte)
    • Gülümseme ve Kapalı Göz modlarıyla Yüz Algılama Teknolojisi
    • SR Auto (otomatik Sahne Tanıma)
    • Tamamen manuel çekim modu
    • AF Takipk otomatik netleme
    • Otomatik Panorama Modu, Görüntü Arama, otomatik Döndürme
    • 4 x AA pil ile çalışabilme
    • Boyutlar: 110.2 (g) x 73.4 (y) x 81.4 (e) mm
    • Ağırlık: 337 gram (batarya ve hafıza kartı hariç)

Buda Letsgodigital incelemesi

http://www.letsgodigital.org/tr/26590/fujifilm-finepix-s2800hd/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regeditx7 -- 4 Eylül 2010; 23:26:54 >

• 2500HD den tek farkı 12 yerine 14 megapixel olması gibi görülüyor
    ebay de yaklaşık 500$
    fiyat farkını değmez bence
  • GG' da 520 tl ' ye gördüm şimdi.
  • s1700 yeterli benceeeee daha iyisi s2500 inanaın pek fark yokk s1700 bana yetiyor şimdilik ilerde s200 yada hs 10 düşünüyorum saygılar
  • Ben FUJI FujiFilm S2800 HD makinayı ebaydan aldım . Çok deneme şansım olmadı ama panaroma çekimi denedim harika sonuç verdi. Çektiğim fotoğrafları buraya ekleyeceğim. Zoom gayet başarılı. Manuel kullanımda bir çok özellik sunuyor. Fiyatına göre bu özelliklerde bir makina gerçekten ucuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Ben FUJI FujiFilm S2800 HD makinayı ebaydan aldım . Çok deneme şansım olmadı ama panaroma çekimi denedim harika sonuç verdi. Çektiğim fotoğrafları buraya ekleyeceğim. Zoom gayet başarılı. Manuel kullanımda bir çok özellik sunuyor. Fiyatına göre bu özelliklerde bir makina gerçekten ucuz...

makinayı sipariş verdikten sonra ne kadar zamanda eline geçti acaba. bende düşünüyorum s1800 veya s2800 hangisini tavsiye edersiniz, ebay ne kadar güvenilir acaba. teşekkürler.
  • Ebay dan alışveriş yapacaksanız satıcının değerlendirmelerine dikkat ediniz zaten kendini belli eder. Benim aldığım satıcı HongKong ta idi ve 1 haftada teslim aldım. Ben satın aldığım için söylemiyorum ama iki arasında tabiki s2800 derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ghostangel

quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Ben FUJI FujiFilm S2800 HD makinayı ebaydan aldım . Çok deneme şansım olmadı ama panaroma çekimi denedim harika sonuç verdi. Çektiğim fotoğrafları buraya ekleyeceğim. Zoom gayet başarılı. Manuel kullanımda bir çok özellik sunuyor. Fiyatına göre bu özelliklerde bir makina gerçekten ucuz...

makinayı sipariş verdikten sonra ne kadar zamanda eline geçti acaba. bende düşünüyorum s1800 veya s2800 hangisini tavsiye edersiniz, ebay ne kadar güvenilir acaba. teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • almak isteyenler için fiyat çok iyi yurtdışıylada uğraşmayıp 12 taksitle alabilirsiniz...395 TL bugine özel

http://urun.gittigidiyor.com/FujiFilm-S2800HD-14MP-18X-Optik-zoom-Turkce-menu_W0QQidZZ32213209
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

almak isteyenler için fiyat çok iyi yurtdışıylada uğraşmayıp 12 taksitle alabilirsiniz...395 TL bugine özel

http://urun.gittigidiyor.com/FujiFilm-S2800HD-14MP-18X-Optik-zoom-Turkce-menu_W0QQidZZ32213209

ben de almayı düşünüyorum ama hong kong'tan geliyor bu da ;)
  • HongKongtan 1 haftada teslim aldım. S2800 kullanan arkadaşlar varsa bu konudan devam edelim ve tecrübelerimizi paylaşalım.

quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

almak isteyenler için fiyat çok iyi yurtdışıylada uğraşmayıp 12 taksitle alabilirsiniz...395 TL bugine özel

ben de almayı düşünüyorum ama hong kong'tan geliyor bu da ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 10 Kasım 2010; 17:49:08 >

• Autoshow fuarından S2800 HDçektiğim birkaç fotoğrafı paylaşmak istedim. Öncelikle fotoğraf çekme konusunda amatör olduğumu özellikle belirtirim ve bu resimleri M modu ile çektim. Ayarları kendim yapmaya çalıştım.

Albüm linki burada:http://picasaweb.google.com/104064948416481670721/S2800HD#

** FUJİFİLM S2800 **

** FUJİFİLM S2800 **

** FUJİFİLM S2800 **

** FUJİFİLM S2800 **

** FUJİFİLM S2800 **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 10 Kasım 2010; 22:33:07 >

• Peugeot yakıyor Ama ilk fotoyu flaşsız çekmeliymişsin sanki.
  • Amatörlük işte öğreneceğiz.. :)

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanoyun

Peugeot yakıyor Ama ilk fotoyu flaşsız çekmeliymişsin sanki.
  • var mı başka resimler? ben de bu makineyi almayı düşünüyorum
  • arkadaşlar şu makianyı detaylı bir anlatabilirmisin yani incelem konusunda biraz bilgi almak istiyorum

nedense s1500 bu makinaların babası diyolar yani s2800hd yi sollayabilirmi üzülürüm buna gerçekten birazcık aydınlatabilirmisiniz
  • süperrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbondioksit

arkadaşlar şu makianyı detaylı bir anlatabilirmisin yani incelem konusunda biraz bilgi almak istiyorum

nedense s1500 bu makinaların babası diyolar yani s2800hd yi sollayabilirmi üzülürüm buna gerçekten birazcık aydınlatabilirmisiniz

s1500 bu makinayı sollayamaz bu makinada titreşim önleyici var..Ayrıyeten bu makinanın İso başarımları s1500 den çok çok iyi..
  • slm millet makinayı bugün elime aldım detaylı detaylı aktaracağım keşfettikçe

bikere şöle başlayayım makinamı maikne mi herneyse bu zamazingo çin malı ben gittigidiyordan aldım kendisini hongkong tan geldi ilk kez böle bi alışveriş yapıyorum fedex kargo ile her an takip edebiliyorsunuz gümrükte sıkıntı olma durumu oluyomuş amam adamlar bi yolunu buluyolar gift diye gönderiyolar

açıkçası ilk dijital makinam s2800
    bir önceki makinam ismi aklıma gelmiyo da hakatten ben ona yarın ismine bakayım eski tip filmli pozlu bişeydi böle 36 poz bitince zırrrrzırrr motorlu geri sarıyodu öle bişeydi

arkadaşlar s2800ü ilk elime aldım ilk izlenim beklenti olarak büyük bişey bekliyordum ama makine küçük ve inanın hiç dijital makina kullanmadığımdan bi çekeyim dedim oda ne vga resmen vga yani cep telefonumla daha iyi çekerdim yıkıldım ya yıkıldım ama işin aslı makinayı kullanmak çok zevkli ve ayarları öğrenince biraz geliştirdim kendimi çok güzel resimler çektim bir kaçtane bunları ekleyeceğim

korkum şu ki hongkong tan geldi makien yani bir arıza yaparsa bu çok kötü bişey olur yani ne yapacağımı bilmiyorum arıza yapsa bu beni endişelendiriyor nedense ben çok pimpirikliyim bu konuda

• çekim sonuçları ve yorumlarını bekliyorum bende aldım henüz elime ulaşmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.