Bildirim
Fujifilm Hs-25 899 Lira Hepsiburada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5 para etmez bir makine bizim dairede var, adamlar bu makineye sanki cep telefonu sensoru koymuşlar. Çamur gibi fotograflar çekiyor. Üstelik ışık yetersizse acayip noise yapıyor. Almayın aldırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 2 Eylül 2012; 9:43:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl önce vardı fujı .şikayetler aynıydı. Şimdi de aynı. Bu adamlar hiç mi geliştirmiyor kendilerini .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar SLR görünümü verilmiş compact sensör kullanan makineler. 1/2,5 sensörle kalite compact makinenin ötesine geçmez. Biraz daha verilip slr alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderace -- 2 Eylül 2012; 10:34:22 > -
hiç bir profesyonelin ve fotoğraf hocasının önerdiğini görmedim. satıcı malını çok övüyorsa bir bityeniği vardır derler. benim karşılaştığım bütün elemanları yapışıyor bırakmıyor, yok kardeşim canon düşünüyorum diyorum niye diyor, anlatıyorum benim ve profesyonel hocaların bilgilerini çürütmeye çalışıyor. satış teknikleri konusunda zayıflar bildikleri yanlış, otogardaki elemanlar gibi davranıyorlar, nereye abi nereye derler ya. -
Fuji Filmi Gördüğün yerde arkana bakmadan kaç git.. -
fujinin hakkını yemeyin eskiden güzel modeller çıkarırlardı, bunları almaktansa eski modellere yönelmek çok daha iyidir.
yada ikinci el dslr lar bu fiyatlara rahatlıkla bulunuyor -
Arkadaşta hs10 vardı,gayet memnundu.Bilmiyorum hiç kullanmadım ama piyasasına göre ucuz fiyatı. -
O teknomarketlerdeki Fujifilm promotörleri size tuzak kuruyorlar !.. Birçok insan nasıl dolandırıldıklarını ya yazdı yada şahit oldukları dolandırılma hikayelerini anlattı forumda. Niceleri bu ürünler ertesi günden tutun 2-3 ay içinde anladıklarında elden çıkartmak istediler.
-
Lütfen okuyun. Bu kadar insan da yazmış, ben de kaynaklar koyarak görün istedim.
-
İnsanları nasıl kandırdıklarına dair bir forum üyesinin mesajı
quote:
Orijinalden alıntı: mcu38
Arkadaşlar uzun zamandır canon d600 alma düşüncesindeydim ama mülakattan elendikten snra bütçeyi kısıp 1 yıl kadar kullanabilecegim bir makine arayışına girdim ve tavsiyeler üzerine sx150 de karar kılmıştım..
kısa bir girişten sonra konuya geleyim... bugun makina hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için avmlerdeki teknosaydı gold gu falan dolanırken sonunda bimeks te buldm makinayı tam incelemeye başladım yanımda biri bitti. beni inceliyor oda :D neyse zaten makinayı incelemem bitmeden sarjı bitti zatende tam tüh falan dycekken direk konuya girdi adam bu makineye bu kadar para verilirmi ( 400 tl idi makine ) adı canon diye gidip alıyosnzda falan fuji dünyanın en iyi markasıdır sadece bilinmez reklam yapmaz zaten reklama da gerek yoktur gibi.. bu arada kim ne sorsa mavi kıyafetli bimeks elemanlarına sorun diye müşsterileride başından savıyor... kendisi ne elemanı ilk başta anlamadm... sonra bu fiyata ne önerirsiniz diye sorduğumda fuji nin s2950 modelini anlatmaya başladı ama canonu yerin dibine soktu yok heryeri plastikmişte falanda anlatamam ama kendime güvenmesem araştırmış olmasam kanardım adama bi 5 dk kadar konustktan snra teşekkür etmeden ayrıldm yanından... bir kaç yerde daha karşılaştm böyle şeylerle ama bu kadar abartanını hiç görmemiştm.... nedir bu fuji furyası teknoloji mağzalarındaki ?
Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_70571792/mpage_1/f_/key_//tm.htm
Başka bir üyenin dediklerine bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: issahin
canon 600 d almak için teknosaya gittiğimde satıcı eleman benimde aklımı çeldi.fuji hs 30 u ısrarla tavsiye etti.
hatta aynı para muhabbetini yıldızın içindeki yazıları göstertti.tişörtünün dokumasını bana iplik iplik göstertti.100 metre ilerideki çıplak gözle göremediğim ufacık yazıyı bana net olarak okuttu falan vs. işte.
aklım benimde çok karışmıştı.600 d 18/55 lens ile beni bunu gördükten sonra halıyle hiç tatmin etmedi.bende epey araştırdım.hatta fotoğrafium sitesindeki uzman kişilerle falan görüştüm yani neticede herkesin kendi kararı tabi.canon nikon bunlar ilk akla gelen kendini kanıtlamış makinalar.marka takıntım da yok desem yalan olur ama ben hs 30 aldım.hd kalitede hem resim hem video özelliğide çok hoşuma gitti ve lensi beni çok mutlu ediyo.200 300 metre ötesini net çekiyorum şu an.
ama kime sorarsan sana ya canon u yada nikonu tavsiye eder.ben extra lens almayı ve yanımda taşımayı düşünmediğim için bunu tercih ettim.şimdilik memnunum.
Kaynak :http://forum.donanimhaber.com/m_68211974/tm.htm
Bir başka forum üyesinin yine aynı şekilde kandırılışını kendi ellerinden okuyalım !
quote:
Orijinalden alıntı: ornapsen
evet fujinin iyi modelleri vardır ama işi bilmeyen en dandik modelini alıp çıkabilir. . ben de aynı şekilde teknosa'daki elemana aldanıp fuji foto makinesi almıştım. tabi rezil gibi bir makine. sonra bir kenarda durdu. şimdi oğlana oyuncak oldu. aslında sonuç olarak iyi de olmuş diyorum şimdi. en azından çocuğun özgürce kurcalayabileceği gerçek bir fotoğraf makinesi oldu.
Mesajın bulunduğu başlık :http://forum.donanimhaber.com/m_70571792/mpage_1/tm.htm
-
Bu arkadaş aldığının erteis günü iade etmek istedi !
quote:
Orijinalden alıntı: Tigerspeed
Gelelim iade meselesine
Maalesef iade edemedim tüketici haklarıyla da görüştüm aldığımda kutunun orada açılması sebebiyle iade olmuyormuş. İnternet üzerinden getirtilseydi böyle birşey olmayacaktı. Mağaza da bakmış ve bilinçli almış durumunda oldum.Zaten sağlık problemim de var birkaç hafta sonra ameliyat olacağım midemden strese gelemiyorum; orada sinirlendim bende aynen olması gerektiği gibi konuştum. Satılmazsa da başak var yeğenim 10 yaşında teknolojiyle büyüyor desem yeridir 12 megapiksellik samsung fotoğraf makinesi var okul gezilerine giderken arkadaşlarıyla fotoğraf çeksin diye almıştım.hs25 gibi zoom panoromik makrosu yok ama o makine bile benim HS25den daha net görüntü veriyor. Olmadı 2 yaş daha büyüsün ona veririm.En azından HS25 kurcalar panaromik çekim falan yapar fotoğrafçılıkla ilgili enstantene makro F öğrenir.Oraya fuji almak için gitmemiştim. Akşamüzeri olan alışveriş sebebiyle ve bir anlık kafa bunaltmaları sonucu almış bulundum.Fujinin genel müdürünün bile DSLR like makine değil bu dediği ürünü prometörlerin DSLR like makine demeleriyle ballandıra ballandıra anlatmalarıyla almış bulundum. Artık nasip kısmet diyorum bir süre sonra satışa çıkarırım makineyi 1000tl aldım isteyene kılıfı 8Gb hafıza kartı garantisiyle vereceğim zararına satacağım makineyi...
Herkesin Elektroword de aldığınız makineyi hazırlayayım veriyim mantığıyla açtırıp sonra kendisini garantiye alan ve daha sonra kutu açıldı iade edemezsiniz diyen prometörlerden uzak dursunlar.
-
Kaynak :http://forum.netfotograf.com/dslr-like-teknik/fujifilm-hs20-izlenimlerim-58155-1.html
quote:
paradoksss - Giresun
Fujifilm Hs20 İzlenimlerim
merhaba.. öncelikle şunu söylemeliyim ki zoraki olarak bu makıneyi aldım.üniversite öğrencisiyim ve video çeken, zoom yapabilen, makrosu iyi makıne arıyordum.500 tl bütçem vardı ve bu makıne benim için biçilmiş kaftandı.Neyse makıneyi aldım bikaç fotoğraf çektim, lcd ekranda fotoğraflar harikaydı.bu arada fotoğrafları manuel ayarda çektim. sonra fotoları pc de açtım. gördüğüm manzara beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı. fotoğrafları biraz yaklaştırınca resimler telefonla çekilmiş gibi görünüyordu. önceki makinem canon 350d bile çok daha iyi görüntü kalitesi ve iso performansı veriyordu. Yapıcak bişey yok deyip pozitif düşünmeye başladım, param bu kadardı ve makrosu ve zoom performansı oldukça iyi denebilirdı. yüzlerce forumda makıne tartışmalarını okumuştum.
sinirimi bozan bu makıneyi yerden yere vuranların dediği, "bu makıne çok kötü, profesiyonel fotoğraflar için şu şu dslr ler şart " demeleriydi. sanki hergün moda defilesinde modellere katolog fotoğrafı çekerlermiş gibi...
dediğim gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum, elde olan bu, çok şey beklememek lazım, kuşkusuz eksiklikler var ama elde olan buysa sonuna kadar en iyisi için uğraşmalıyım.
Tarih: 19 Ocak 2013, 01:12
Müşteri, insanlar kendileri d-slr ile de cep telefonu ile de kıyaslayabiliyorlar göreceğiniz üzere. Fakat birileri buraya çok bilen müdür sıfatı ile gelip kıyaslanamaz diyor! Vatandaş kendisinin kandırıldığını, halk dilinde TeknoSA 'da Fujifilm promotörlerinin kendisine kazık attıklarını söylüyor ! Buyrun aşağıda kendi ellerinden yaşadıkları...
- - -
quote:
paradoksss
ben orasına karışmıyorum. teknosa da insanları nasıl kandırdıklarını da biliyorum ama ortada bir makıne var ve insanlar öyle ya da böyle sebepler yüzünden ya çok iyi ya da berbat diyorlar. iso , alan derinliği konusunda başarısız olan bu makıne zoom ve makro konusunda ise iyi seviyede diyen çok insan görmedim doğrusu.
bir çok forumda bu makıneyi eleştiren ya da öven insanlar oluyo ve gerçekten bilgi kirliliği var. daha önce dedim gene diyorum. param az olduğu için bu makıneyi aldım ve insan paramı buna veriyorum ne güzel de kazık yiyeceğim diyerek almıyor bunu. araştrdım , okudum, test sonuçlarına baktığım kadarıyla, sensörün küçük olması nedeniyle iso nun iyi sonuç vermeyeceğini biliyordum, ama bu kadarını değil.
tüm demek istediğim buydu. ama zoom, bu paraya alınan bi makıneye göre oldukça iyi.
Tarih: 20 Ocak 2013, 20:23
quote:
Orijinalden alıntı: ozturert
Benzerini Satürn Beylikdüzü mağazasında duydum. Eleman Sony HX200'ü satmak için yapmadığını bırakmadı. Canon 650D'nin ne çöplüğü kaldı ne oyuncaklığı. Hatta arada Sony A57'yi bile kötüledi. Nikon zaten pahalıymış da alınmazmış vs.. HAdi yalan söylüyordun bari destekli birşeyler söyle.
Dünya çapında HS serisinin mevcut son modellerinin kullanılırlık oranını görelim. Tabi bir siteye göre ama bu site çok köklü ve Dünya çapında üyeleri var. O sebeple makul bir bilgi kabul edebiliriz.
#of items : paylaşılan fotoğraf , Avg. daily users : Ortalama günlük kullanıcı sayısı , Activity Factor : Hareketlilik durumu
http://www.flickr.com/cameras/canon/
http://www.flickr.com/cameras/fujifilm/
ve dikkatinizi çekerim Fujifilm model listesinde bakınız Fujifilm HS 25, HS 28 yada HS 30 var mı ? 240 model arasına bir tanesi girememiş bile !..
...ama bu HS20 diye düşünecek olursanız HS30'un fotoğraf kalitesi aynı. Burada 6 sayfaya ulaşan bir başlığı o Gold, TeknoSA, Bimeks, Electro World teknomarketlerdeki görevliler hakaretleri, iftiraları ve saldırıları ile kapattırdılar. Onlarca kişi hem makinanın ne denli kötü fotoğraf çektiğini hem de nasıl dolandırıldıklarını yazmıştı tabi. Bu organize çete de boş durmayıp hemen yoğun bir saldırı ile başlığı 3-4 gün içinde kapattıracak olaylar yaptılar. Şimdi yine teknomarketlerde kurdukları tezgah ile müşteri avlamaya devam ediyorlar. Siz de mağdur olmak istemiyorsanız onların ne dediğini dikkate almayın.
-
Geçen Darty kampanyasından HS-25 yerine s2995 aldım ama hala satamadım. Garip ama fiyat piyasadan çok uygun olmasına rağmen daha satılmadı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X