Şimdi Ara

Fujifilm FinePix S5700-S5800 Kullananlar Derneği !!! (65 ÜYE) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.598
Cevap
15
Favori
391.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de tripod alıcam ama önce şu filtreleri almam lazım...tripod sonra

şimdilik bi tane mini var,evde falan idare edio,en azından taşıması kolay...ama tabi adam gibi bişey şart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar başlığı değiştirdim istediğiniz gibi. Bu şekilde devam edelim...

Aranızda tripot kullanan varmı, tripot alıcam karar veremedim...

sağol hocam
  • Ürün made in..........? Ne yazıyor makinenin altında?
  • quote:

Ürün made in..........? Ne yazıyor makinenin altında?

china

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 22 Temmuz 2007; 16:48:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: omkazim

quote:

Ürün made in..........? Ne yazıyor makinenin altında?

china

eyvallah sağol
  • Şimdilik bu imzalardan birini kullanalım, daha sonra daha iyi bişey yaparız

Fujifilm FinePix S5700-S5800 Kullananlar Derneği !!!  (65 ÜYE)

[center][http://forum.donanimhaber.com/m_15696306/mpage_1/key_/tm.htm][image]http://img519.imageshack.us/img519/3384/adszsh2.jpg[/image][/url][/center]

[center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_15696306/mpage_1/key_/tm.htm][color=#FF3333]::ƒυנiƒiℓм ѕ5700 кυℓℓαηαηℓαя ∂єяηєği::[/color][/url][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 22 Temmuz 2007; 19:54:48 >

• Makina'nın Fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 23 Temmuz 2007; 7:48:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: smecall

Makina'nın Fotoğrafları

4. ve 6. fotoğrafler s5700'e ait değil...
    s5600'ün görüntüsü o fotoğraflar!..

Edit: Düzeltme yapıldı!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyGuns -- 23 Temmuz 2007; 17:40:54 >
  • ayrıca makine çin üretimi deil endonezya da üretilmiş!
  • evet benim makina da endonezya üretimi...

arkadaşlar topiği canlı tutalım...

smecall paylaşımlar güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: odzi

evet benim makina da endonezya üretimi...

arkadaşlar topiği canlı tutalım...

smecall paylaşımlar güzel

sağol kardeş
  • Gerçekten güzel makina ben kodak z710 almayı düşünüyodum bütçemden dolayı ama burdaki yorumları ve fotoları görünce fikrim değişti, biraz daha bekleyip bu makinayı alıcam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

Gerçekten güzel makina ben kodak z710 almayı düşünüyodum bütçemden dolayı ama burdaki yorumları ve fotoları görünce fikrim değişti, biraz daha bekleyip bu makinayı alıcam galiba

kesinlikle dostum başka marka düşünmeye gerek yok mükemmel makina bende alıcam en kısa zamanda kredi kartımın hesap kesim tarihinin bekliyorum

• Arkadaşlar, bu ayki digital photoline dergisinde S5700 ile ilgili bir inceleme var, müsait bir zaman tarayıp dergiyi buraya ekliycem, yanlız bu ay bitsin temmuz ayı, derginin bir kaç sayfasının nette verilmedi sorun olabilir. Olmazsa, özet olarak yazarım dergideki incelemeyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, bu ayki digital photoline dergisinde S5700 ile ilgili bir inceleme var, müsait bir zaman tarayıp dergiyi buraya ekliycem, yanlız bu ay bitsin temmuz ayı, derginin bir kaç sayfasının nette verilmedi sorun olabilir. Olmazsa, özet olarak yazarım dergideki incelemeyi...

valla hocam süper olur, bekliyoruz
  • bu makinenin full zoom çekmişken ki halini (makinenin kendi görüntüsü) yükleyebilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

bu makinenin full zoom çekmişken ki halini (makinenin kendi görüntüsü) yükleyebilirmisiniz?

Bu fotoğraf 10 x optik zoom ile çekilmiş.

alıntıdır ben çekmedim

• hocam makineyi teknosada elime alıp birkaç dakika incelemiştim.ilk bakısta ve ıncelememde pozitif elektrik almıstım sımdı arkadaslar sızın yorumlarınızı okuyunca makıneye daha cok ısındım bakalım nasıp..ayrıca bu makınenın pıyasa degerı hangı aralarda hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 23 Temmuz 2007; 23:25:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

hocam makineyi teknosada elime alıp birkaç dakika incelemiştim.ilk bakısta ve ıncelememde pozitif elektrik almıstım sımdı arkadaslar sızın yorumlarınızı okuyunca makıneye daha cok ısındım bakalım nasıp..ayrıca bu makınenın pıyasa degerı hangı aralarda hocam..

600 ile 620 arasında değişiyor fotozeynep diye bi site var orada nakit alımlarda %10 indirim var 540 ytl ye geliyo üstelik çanta+2gb hafıza kartı ve tripod hediye
  • hocam güvenlik açısından nasıdır o dediğin site ole netten fazla alısveris yapan bırısı degılımdırde??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.