Şimdi Ara

*** Fujifilm FinePix HS10, HS20 ve HS30 (Yeni Model!) (30x Optik Zoom) - Ana Başlık *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
8
Favori
200.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    Resmi site bağlantısına mutlaka göz atın, menülerinde 1 gezin. Baya kullanışlı getirmişler hem yazılımsal hem donanımsal olarak.

3.0" döner ekran, Manuel focus ve zoom halkası, hot shoe ve atanmış tuşlar donanımsal olarak baya iyi düşünülmüş.

slow motion, motion remover, motion capture, panorama, instant zoom ve raw hatrı sayılır özellikler yazılımsalda da.

açma kapamaya bas objektif çıkıyor meydana

hocam kağıt üzerinde alete hiç itirazım yok......ben inceledim ve çok beğendim.....
    fotoğraf kalitesini görmek lazım....gündüz-gece, açık hava-kapalı ortam gibi.....
    eğer fotoğraf kalitesi ve fiyatında bir yamukluk olmaz ise şu an alınabilecek en dolu DSLR-Like makina olur derim

ikinci olarak; 3D view'de zoom yok demiştim, yani 3D tanıtımında kameranın resmine yakınlaşma ve uzaklaşma yok demek istedim......yanlış anladın galiba....ama kocaman fotoları koyup işi tatlıya bağlamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Şubat 2010; 16:22:22 >

• eyvallah

L R Stereo mic de var.

Dediğin gibi örnek fotoları beklicez artık. 1ilerine prototip göndermezse martta çıkınca alan kullanıcıların örneklerini beklicez mecbur.
  • bu arada başka ilginç özellikleride var makinann
     *** Fujifilm FinePix HS10, HS20 ve HS30 (Yeni Model!) (30x Optik Zoom) - Ana Başlık ***

*** Fujifilm FinePix HS10, HS20 ve HS30 (Yeni Model!) (30x Optik Zoom) - Ana Başlık ***

• "en dolu DSLR-Like" olmanın yanı sıra "en fazla kurcalanacak oyuncaklardan" biri olacak sanırım
  • işte yukarda bahsettiğim oydu: Multi Motion Capture

ve nicesi. (motion remover vs)
  • Meraklar çekim kalitesini bekliyorum. 30x te umarım çok fazla kalite kaybı olmaz. zoom meraklılarını sevinderecek bir model. tasarımıda oldukça güzel. Başarılı bir model olacak gibi görünüyor. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.
  • HS10 Nisan 2010 yılında 499,95 $ hazır olacaktır.
  • İnsanları yok etme özelliğini çok beğendim. hiç uğraştırmadan görevini başarıyla yerine getiriyor. Gerçekten hoş makine gibi görünüyor.
  • ben en çok cmos sensörün sonuçlarını merak ediyorum
  • photographyblog 1 adet prototip alır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    belki exr'daki hot pixel'den ağızları yandı

Ben iso konusunda iyi işler çıkacağını düşünüyorum. Gerçi bu 3lu titreşim önleme mekanizması ile iso 800 bile fazlası ile yeterli olur. Sensor biraz daha büyük olsaydı dslrye bakmazdim bile.
  • evet koy hiç olmassa 1.6 sensör
    ya'da 6veya 8 piksel
    beni bile cezbederdi.yine beklemek lazım.
    fotolarını bir görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 2 Şubat 2010; 21:38:49 >
  • 10 yine iyi.

diğer firmalar gibi 12 veya 14e uçmamışlar
  • 499 dolara çıkarsa ben hemen alırım
  • Anlaşılan bu modelle ortalık iyice karışacak ama tüketicinin ne istediğinide artık biliyorlar.D-SLR-like'da, sensör büyüklüğü hariç,manuel zoomu ve 10mp den yukarı çıkmaması ile en ciddi model.PMA fuara yakın veya bugünlerde Sony HX1'nin üst modelinin çıkacağı söyleniyor ama bu kadar radikal değişiklik ben Sonyden şahsen beklemiyorum.Bu yıl bu modelle Fuji malı götürür yani diğer markalar cevap vermesi bir 6 ay alır bu sürede Fujiye yeter.Tebrik ederim müthiş bir model ama fotoğraf örneklerini de görmeden acele etmemek lâzım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 2 Şubat 2010; 23:16:45 >
  • Fuji naapmış öyle yav, diğerlerine "dağılın lan!" der gibi bi model çıkarmış valla.
    En çok da manuel zoom ve video özellikleri hoşuma gitti.
    Acaba ekranın nasıl döndüğünü gösteren bir foto var mı?
    Canon gibi mi Sony gibi mi dönüyor?
  • 24-720mm fokal aralık var yahu umarım 300mm'den sonra da başarılı görüntüler verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Fuji naapmış öyle yav, diğerlerine "dağılın lan!" der gibi bi model çıkarmış valla.
    En çok da manuel zoom ve video özellikleri hoşuma gitti.
    Acaba ekranın nasıl döndüğünü gösteren bir foto var mı?
    Canon gibi mi Sony gibi mi dönüyor?

Sony gibi. Self portrait gibi çekimlerde sıkıntı olur ama kaç kişi kendini çeker ki makinayla? Self timer yeterli bence. Tek olumsuz nokta perde hızının en fazla 4 sn olması. Sensörü yakarız diye mi korkuyoolar anlamadım ki. 30 sn-60 sn lik poz süreleri eskisinden sık lazım oluyor artık.
  • Bu makineyi al dürbün niyetine kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Bu makineyi al dürbün niyetine kullan

Aynen öyle 30x optik zoom oldukça iyi ama diğer markalardan(Nikon,Sony,Canon) cevap geçikmez diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.