Şimdi Ara

Fujifilm FinePix F60fd Dijital Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıllık Samsung makinemin sensörü bozulmuş. Tamirine 180tl istediler. Yeni makine almaya karar verdim.
    Niyetim 400tl'ye kadar para vermekti. En az bi 5 yıl dayanabilsin kaliteli fotoğraflar çeksin istiyorum. Açıkçası fotoğrafçılıktan pek anladığım yok. Dslr mi ne deniyor hani şu elinle çevirerek odaklanıyorsun filan onlara çok özeniyorum aslında da pek kazık bea. Dslr-like'lardan uygun fiyatta olursa düşünebilirim. Bana bir makine öneriverin beyler bayanlar.

Teknosa'da görevli Fujifilm FinePix F60fd gösterdi denedim hoşuma gitti. 640 lira dedi.

1-Bu makineyi kullanan var mı dezavantajları nelerdir.
    2-Aynı özellikleri daha uygun fiyata bulabilirmiyim
    3-Adama Dslr'lerden 600tl'lik bir kodak sordum onu alıcağına bunu al dedi. Doğru mu dedi sizce de?
    4-Bu makinenin gece çekimi ve video çekimi nasıldır?
    5-Ben şimdiye kadar hep Nikon en iyisidir diye duymuştum. Adam Nikonun kompaktları iyi değil dedi siz ne dersiniz?

• elinde mal teşhir ise eğer , teşhir indirimi iste .çünkü artık o makina 640TL etmez.sıfır olsa dahil. cihaz güzel ama F200EXR den başkası yalan şu an

ek : fakat fotoğraf kalitesi oldukça iyidir.buda bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Temmuz 2011; 20:29:53 >
  • - Kodak DSLR üretmiyor, DSLR-Like makine o
    - Teknosa satıcısı lafıyla kesinlikle hareket etme. Edeceksen de tersi yöne hareket et
    - Ama F60fd büyük sensörlü başarılı sayılabilecek bir kompakt olduğundan iyi tavsiye vermiş. Ne demişler durmuş bir saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir
    - F60FD için google ile f60fd review diye arattırıp sonuçlara bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.